100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

hepımız aynı durumdayız hepımız aynı hatayı yaptık kocaman bır AMIN dıyorum duana Rabbım bızı utandırmasın hepımızı

bır kocaman hosgeldınden bu kardesımıze gelsın HOSGELDINNNN
arkadasım sen hıc bozulma bu sayfaya gırıs zaten 100 kılo ve uzerınden baslıyor
hepımız hemen hemen yakınız
bırbırımızden kuvvet alıyoruz
sende hosgeldın ugur getırırsın ınsallah sloganımız var ne olursa olsun
DURMAK YOK YOLA DEVAM
yanı bugun tam yapamadık mı
yapıyoruz ama kılo veremıyormuyuz
bızı engellleyecek herseye sunu dıyoruz
durmak yok yola devam
hosgeldınn

evtt bız bu olayı beynımızde bıtırdık gunlerdır eskı halımız gıttı boyle yasamaya devam edersek gunler sonrada yenı halımız gelecek :))

kızlar iyi akşamlar ben yokken ne kaynatmışsınız yarım saattir oku oku bitiremedim.bugün kermesimiz için mantı yapmaya gittim giderken bir saat dönerkende bir saat yürüdüm orda yani öğlen :bir kaşık bulgur pilavı ,3 kaşık tarhana çorbası,3-4 kaşık cacık,birdilim kadarda ekmek yedim.
akşam:4-5 kaşık kıymalı kabak yemeği, iki dilim çavdar ekmeği, bir bardak ayran.malum dönemdeyim ve hala açım ama bugünlük yeme faslı bitti belki bir nescafe içerim bir kaç saat sonra

hoş geldin canım aramıza burda çok motive olacaksın canım inan bir şey yerken buraya yazabilecekmiyim diye düşünüyorum ve çoğu şeyi yemekten vazgeçiyorum birbirimize destek verecez ve hepimiz fıstık gibi hanımlar olacaz inşallah ama önce buna inanmalıyız

akşam yemeği bir kase çorba 130gr ızgara balık 40 gr ekmek yedim..... bu arada terzilik yapmak isyen gelsin buyursun seve seve öğretirim seneler öncede özel bir guruba bir kaç dönem dikiş dersi vermiştim:) hem zayıflayalımda mağzalardan kıyafet alma keyfinidi yaşıyalım ben bazen zayıflayınca giyerim diye kıyafet aldığım çok olmuştur çoğu etiketleriyle duruyor:)) bu sefer onlı giyerim inş...

bende burayı takip etmektem yemek düşünme zamanım kalmıyor acaba kızlar ne paylaşmışlar diye aklım hep burda sıkıntıdan mutfağa gitme vaktim azaldı:))

sizi günlerdir takip ediyorum, aslında aranızada katılmayı çok istiyorum fakat ben menü bildiri mi yaptığımda beni kovarsınız diye katılamıyorum. var mı benim küçük küçük atıştırdığım kaçamaklarıma tahammülünüz :) bende size eşlik edebilir miyim ki :18:

tabiiki eşlik edebilirsin canım ama zaten küçük kaçamaklar yapmayalım diye buraya yazıyoruz. mesela ben asuman79 kaçamak yapmamış bende yapmamalıyım diyorum o yaparsa cıs sakın bi daha yapma diyorum paylaşımdaki amacımızda bu zaten.sende motive olacaksan faydalanacaksan elbette bundan mutlu oluruz ......HOŞGELDİİİİN

bu arada kendini tanıtırmısın

31 yaşında, evli, çocuksuz ve çalışan biriyim. 161 boyda 90 kiloya yakınım. çocuk için kendime hedef koydum. zayıflamadan çocuk istemiyorum çünkü şişman ve sağlıksız bir anne olup çocuğumu üzmeme kararındayım. işte böyleee:)

aramıza hoş geldin cnm bende 35.5 yaşında evli çalışmayan biriyim:) bende senin gibi zayıflamadan çocuk istemiyorum umarım sağlıklı birer anne oluruz:)))

hımm evet meyvanın yanında süt ayran iç dedi doktor matofin kullanıyorum cnm

aramıza hoş geldin cnm bende 35.5 yaşında evli çalışmayan biriyim:) bende senin gibi zayıflamadan çocuk istemiyorum umarım sağlıklı birer anne oluruz:)))

umarım öyle oluruz canım :)
bu arada ben bir topiğe daha yazıyorum sakıncası olmaz değil mi? daha fazla destek alırsam belki şu aburcuburuda keserim diyorum da

umarım öyle oluruz canım :)
bu arada ben bir topiğe daha yazıyorum sakıncası olmaz değil mi? daha fazla destek alırsam belki şu aburcuburuda keserim diyorum da

bende aburcuburlardan kilo aldım hep sık sık atıştırma huyumda vardı şimdi canım atıştırma çektiğinde meyva yiyorum oda atıştırma isteğimi bastırıyor...

hoşgeldin aramıza hedef koyduysan başarırsın :)

bende aburcuburlardan kilo aldım hep sık sık atıştırma huyumda vardı şimdi canım atıştırma çektiğinde meyva yiyorum oda atıştırma isteğimi bastırıyor...

ben meyve düşkünü ya da meyveyi seven biri değilim daha çok çikolata dondurma pasta börek tarzı abur cuburlarım var. bu da benim işlerimi biraz zorlaştırıyor. hazır kilo vermeye başlamışken kendimi tutayım diyorum olmuyo. hele bi de bunları azar azar yerkende kilo verdiğimi görünce amaaaaan ne olacakki diyorum hep kendime oysa yemesem daha fazla kiko vereceğim. hayatım boyunca şişmandım artık öyle olmak istemiyorum aslında bu arada senin trambolinle sporun nasıl gidiyor. eğlenceli ama zor olduğunu okudum da:)

slm kızlar :)) yediklerimi yazayım azda muhabbet ederiz diye girdim
yediklerimi yazayım 17:30 da salatalık
20:00 6 y.k.soğanlı yemekten
4 y.k.pirinç pilavı
yoğurt salata azda brüksel lahanası :)
sonrada parkta oynadık oğlumla geldik gündüz uyumamış hemen uyudu

bende çikolata ve dondurma delisiyim ama kafaya koydum kilo vericem o yüzden bunlardan uzak duruyorum haftada bir gün kendine ödül günü yap o zaman ye bunları belki diğer zamanlar aramassın ben meyvayıda çok sevdiğim için bana meyva yeterli geliyor....tranbolinde bu gün 3. günümdü baya tempulu başladım bu gün yarım saat yaptım ve kendimi ilk günki gibi yorgun hissetmiyorum bence zor değil gayet güzel gidiyor ben normalde tek sevdiğim spor yüzmeydi şimdi tarnbolinde eklendi:)))

bende en son 30gr leblebi yedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…