100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

süper ya tebrik ederim :)))

bende gürkan kubilayı netten araştırmıştım kaliteli bir doktor bana göre gördüğüm kadarıyla kişinin durumuna göre uygulamalarda bulunuyor ve tvde izlemiştim dediği günlük yediğinizin yüzde onunu azaltın o zaman kilo verirsiniz.... bide çok kilolu birinin birden çok az miktarda yemesi doğru değil zaten yavaş yavaş azaltmak daha mantıklı ve ödüller olmasıda güzel bende kendime haftada 1 ödül günü koycam hatta burda ortak ödül günü belirleyelim dedik:)))

bende ne ararsanız var aşçılık çocuk bakımı terzilik:))) senelerce dadılıkta yaptım bir ara kreş öğretmenliği yaptım bir sürü bebeğim oldu hatta doğumhane kapısında bekleyip doğumdan sonra kucağıma gelen bebiş bile oldu zaten çocuk gelişimi okumak istemiştim ama hazır giyim okudum yinede çocuklardan vazgeçemedim:))))

benimde troidi anlamamışlardı gürkan kubilayı bi kaç gün araştırdım bıraktım hatta onun galerisinden birini buldum faceden yazdım ücret konusunda birde gerçekten verdimi diye vermiş onun kanald tarafından karşılanmış masrafları kilo vermiş
devammış kaçamak derken mesela tatlı profeterol falan serbestmi

müthiş bi insan ve doktor gerçekten bi kere insanı inanılmaz motive ediyor enerjisi çok yüksek ve kesinlikle çok bilgili kişiye göre listeler veriyor bana bir sürü testler tahliller yapıldı ondan sonra liste verilmeye başladı testleri ara ara tekrarlıyor miktar sınırlaması olmaması çok motive etici seni hiç bi şekilde kısıtlamıyor ödül olayıda çok mantıklı ben gerçekten çok memnunum

ne güzel canım ya ne kadar marifetlisin maşallah

ücretleri çok aşırı pahalı değil canım karşılığını fazlasıyla alıyorsun ben senelerdir neler yaptım 1 gram bile veremedim ama onun sayesinde 3 ayda 13 kilo verdim hemde hiç aç kalmadan zorluk çekmeden evet herşey yemek serbest ne istersen ama çok çikolatalı ürünlere yönelmezsen senin karına yani

bende mutfaktayım evimde en sevdiğim yer:))) hem yemek hazırlıyorum hemde sizle sohbet ediyorum:))

spor olayınıda şöyle söylüyor haftada 4 gün 40 ar dakika yürüyüş veriyor yada buna denk gelicek başka bir spor ne yapmak istersen bunu şöyle açıkladı haftada 4 gün 40 dakika yürüyüşün size haftada verdiriceği en fazla kilo 150-200 gram fakat bu sizin normale döndüğünüzde kilo almanızı engelliycek ve vucüttaki sarkmaları falan toparlıycak diyor diyete girip spor salonuna gidip saatlerce spor yapmanın hiç bir mantığı yok kilo verirsiniz ama 3 gün sonra kilo verince sporu bırakırsınız önemli olan ömür boyu yapabileceğiniz bişey yapmak ömür boyuda haftada 4 gün 40 dakika yürüyebilirsiniz zor bişey değil diyor ve çok mantıklı gerçektende

serbest olduğunu bilmek yetiyo :)) canım şu an hiç birşey istemiyor ama dünden beri insülin direnCinden olurmu bilmiyorum baş ağrısı var

Son düzenleme:
serbest olduğunu bilmek yetiyo :)) canım şu an hiç birşey istemiyor ama dünden beri insülin direnCinden olurmu bilmiyorum baş ağrısı var

benimde açlık krizlerim baya azaldı biraz geceleri içim kıyılıyor ama bu beslenme moduna alışmaya başladım...

Ben çıkıyorum mesaim bitti :)) evdeki mesai başlıcak ama neyse :)) akşam yemeği yapıcam yeriz sonrada parka gideriz orda yürüyüş yapar günü bitiririm görüşmek üzere:)

canım insülin direncine kesinlikle bi baktır derim ki bendeki tek sorun oymuş mesela ilaç kullanıyorum şu anda birde tatlı krizi tutunca 1 bardak süte tarçın döküp için kızlar yada 2-3 tane kuru kayısı içine 1 er ceviz koyup yiyin doktor öyle tavsiye ediyor bize gerçektende işe yarıyor tarçın şekeri dengeliyor

Ben çıkıyorum mesaim bitti :)) evdeki mesai başlıcak ama neyse :)) akşam yemeği yapıcam yeriz sonrada parka gideriz orda yürüyüş yapar günü bitiririm görüşmek üzere:)

görüşürüz canım iyi akşamlar bende birazdan çıkıcam evde internet yok pazartesi görüşmek üzere

benmkiiiiii

ıyı gecelerrrrr

harıkasın yaaa dolabına hayran kaldım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…