- Konu Sahibi nisandabahar
-
O kan ilaclari beni mahvetti.hipo tiroid ilaçları içiyorum aynı zamanda kansızlık için ferro içiyorum.o da çok kilo aldırıyormuş.iştah açıyor en son geçen sene yediğim iğnelerle 9 kilo almıştım...ama bu sefer kararlıyım ilaçta alsam iştahımda olsa yemeyeceğim ve yaza kadar bu kiloları yollamak istiyorum..hadi hayırlısı olsun hepimiz için..şu an şubat tatilindeyim .9 şubat itibariyle daha hızlı kilo vereceğime inanıyorum...
O kan ilaclari beni mahvetti.
3 ay yedim 85 den 113 e cikmistim. Verene kadar omrumden omur gitmisti. Kansiz kalirim daha iyi ya. Biraktim duzelince kan degerim ama olan bana oldu
Canim birazda yatma saatine bagli mesela ben 1 den once yatamiyorum eger 5 te en son yesem 7 8 saat aç ölürüm hadi dayandim desem sabah 10 kadar uyuyoruz ya açlıktan uyuyamam yada 16 17 saat aç bayilirim herhalde birde bence 1, 5 saat fazla gibi yarim saate indirip yavaş yavaş yukselt istersen yada haftanin 3 4 günü falan yap
hipo tiroid ilaçları içiyorum aynı zamanda kansızlık için ferro içiyorum.o da çok kilo aldırıyormuş.iştah açıyor en son geçen sene yediğim iğnelerle 9 kilo almıştım...ama bu sefer kararlıyım ilaçta alsam iştahımda olsa yemeyeceğim ve yaza kadar bu kiloları yollamak istiyorum..hadi hayırlısı olsun hepimiz için..şu an şubat tatilindeyim .9 şubat itibariyle daha hızlı kilo vereceğime inanıyorum...
aslında alıştımmm ama kilo aldığım görünce moralim bozuldu..ama arkadaşın dediği doğru sanırımmm aldığım kilo kasa dönüşmüş ondan olabilir diyorum ..yani inşallah öyledir.. devam edecem hatta birazdan gidiyorum yapmaya ..acaba ben en düşük ayarda yaptığım için mi böyle oluyor...kızlar eliptik kullanan varsa yardımcı olabilir mi..bir yol gösterici lazım :)
bence çok doğru düşünüyorsun ama mesela bana 4erken geliyor yavaş yavaş erkene alıyorum saati. senin yöntem yani haftada birgün serbest olması çok mantıklı canım.. ben bu hızla biraz daha vereyim onu yapmayı planlıyorum.. ki oluyor elbet biryere gidiyorsun biri geliyor vs kasmamış olurum hem..Canim kendine gore ayarla yeme duzenini. Ben 4 gibi yiyorum cunku iki ogun yiyorum ben oyle alismis bunyem.Birde gunler uzamadan yiyebildigimiz kadar erkn yiyelim ki gunler uzayinca zaten ister istemez gec yiyecegz.Yanlis mi dusunuyorum bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?