- 30 Ocak 2015
- 908
- 1.411
- 133
- 35
- Konu Sahibi nisandabahar
-
Towerin ben düğün olmacan once rejime baslamistim bir bardak ilik suyun icine 1 yemek k yakin sirke biraz limin sikip iciyordum aç karnina gün boyuda 2.5 lt su hem yüzüm pürüzsüzlesti hemde cok guzel kilo vermistim yani cildime içince fayda gösterdi :)
ISte sorun su ki ben de sislik ypk. Yada var da ben hissetmiyorum...Izmirinsani ben hergün gram gram azaliyordum regl oldugum gün 500 gram artti yarin biraz daha artar herhalde karnim cik sis çünkü
Süpermiş ya bu kadar etkilediğini bilmiyordum:) ve senin yöntemin tam oturmuş:)) riskli zamanlarda özellikle taşımak lazım:) ayrıca çok konuştum deme konuş tabiii canımmm zevkle okuyorum tecrübenden faydalanıyoruzBir de zayıflamak adına her yolu deneyen ben bugün bir formül buldum :) kendi çapımda işte.normalde odamda masamda 1ltlik suyum vardır hep..3 defa doldurur içerim. :) su ile aram çok iyi. neyse bunun yanına 750 ml lik şişemi ekledim ..tabi nasılll..şimdi ben yüzümdeki lekeler için şu çok önerilen elma sirkesini aldım ama malesef işe yaramadı.. sonra dedim ki almışken başka bişeye yarasın bari..zayıflattığını duymuştum..aç karnına içilince ve vücudu temizliyormuş..tabi mideye zarar veriyor diyenlerde yok değil..gittim bu şişeyi su ile doldurdum ve 2 yemek kaşığı elma sirkesini koydum bir güzel çalkaladım..şu an masamda sabah uyanır uyanmaz önce normal su içtim sonra bundan biraz..gün içerisinde de cnm tatlı şekerli ne bileyim yasak bir şeyler isterse önce bu sudan içeceğim diye de kendimi şartlandırdım..ama bugün bitirecem o suyu.arada içiyorum..durum böyle olunca o tadı midem fazla kaldırmadığından gözüm korktu hiç yasağa dkunmadım evde olmama rağmen.. :) sanırım doğru yoldayım..ve bu suyu çantamda taşımaya karar verdim mesela yarın kuzenime gidecez..öğle yemeğine davetliyiz ağır şeyler gelirse önce bundan içecem iştahıda kesiyormuş ya hem fazla yemem ..neyse yine çok konuştum..ama yarın sabahtan akşama kadar yokum kızlar :) sizde böyle bişi yapın derim emin olun sırf o sudan içmemek için bile ağzınıza tatlı şekerli bişi koymak istemiceksiniz ve yanınızda taşıyın ara ara için..iştah falan kalmıyor.. :)
Canım benim bu ay hiç şişkinliğin olmadı hatta vaktide geçti tartıya bakıyorum almışım canım sıkıldı sonra diyetle ve regl olunca kilo gitti
izmirinsanı son msj sanaydı alıntılamamışım
Geldim Canim disariya cikmistim bende sabah 2 yumurta 4 zeytin yeşillik 2 lokma simit yedim şimdide 1 greyfurt la form cayi iciyorum aksamada yogurtla ispanak yemeyi dusunuyorum yalniz brn geç yatiyorim saat 9 dan sonra acikiyorum herhalde yada aksam atistirmasi istiyor canim ne yapabilirim acaba
ANLADIM CANIM. TEŞEKKÜR EDERİM. UMARIMDA BENİM DE YARIN VEYA ÖBÜR GÜN İNER ARTIK KİLOM ÇÜNKÜ CANIM SIKILMAYA BAŞLADI. AMA ŞUNU BİLİYORUM KİYANLIŞ BİRŞEY YAPMIYORUM. DİKKATLİ BESLENİYORUM. REGL İKEN BİLE SPORUMU YAPIYORUM. YANİ YANLIŞ YOK ANLIYORMUSUN. MUTLAKA BİR SORUN VAR.BELKİDE DİRENÇ GÖSTERİYOR VÜCUT AMA ENİNDE SONUNDA KIRILACAK DİRENÇSE DE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?