Kuzum grup bozulsa bile ben diyet yapmaya mecburum polikistik yok olsun diye bile diyete devam ediyorum yoksa polikistik olmasa belki coktan bırakmıştım diyetiŞu grubun sessizliğine rağmen hiç bozmadın devam ettin valla tebrikler canım azmine hayranım
Bende normalde diyete sabit bi insan değilim eskiden 15 gun yapar bir kaç kg verir bırakırdım ama ilk defa 3 aylık bir diyet serüvenine girdim. Allah'ın izniyle bırakmayacağım kilolar gitmese bile direnecem.Şu grubun sessizliğine rağmen hiç bozmadın devam ettin valla tebrikler canım azmine hayranım
Bende normalde diyete sabit bi insan değilim eskiden 15 gun yapar bir kaç kg verir bırakırdım ama ilk defa 3 aylık bir diyet serüvenine girdim. Allah'ın izniyle bırakmayacağım kilolar gitmese bile direnecem.
Ben ilk diyete girdiğim zaman aklımda asla evlat sahibi olmak yoktu diyetimi 2. Ayı HDI hastaneye gidelim bi tedaviye başlayalım denildi. Belki de bu sebeple daha kolay hamile kalabilecem Allah bilir yoksa kilo vermek kim ben kim kendime de hala şaşırıyorum bazen pes edeceğim noktalar da geliyor cunku motivasyon düşüklüğü yaşıyorum diyorum kendime Fatma kendin için değil en azından daha kolay evlat sahibi olacağını dusun devam et diyorum kalkıyorum su içip spora başlıyorum inşallah da Boyle devam etsin
Ay geçmiş olsun canım benim dikkat et aman verilmiş sadakaniz varmış herşeyde vardır bir hayır daha temkinli ol insanlık hali ama kötü sonuçlanabilirdi Allah korusunAkşam fırına közlemek için patlıcan koydum sonra da başımın ağrısından uyumuşum gözümü zor açıyordum kızım uyandırmaya çalışıyordu uyandım bir koku fırında unutmuşum aklıma geldi koştum tabi kömür olmuş iyiki zorlamış uyanayım diye daha kalkıyordum hadi uyu kızım diye geri yatıyordum Allah korusun felaketle sonuçlanabilirdi nerden baksan 2-3 saat açıkta kalmış belki daha fazla hatırlamıyorum da
Ay geçmiş olsun canım benim dikkat et aman verilmiş sadakaniz varmış herşeyde vardır bir hayır daha temkinli ol insanlık hali ama kötü sonuçlanabilirdi Allah korusun
Daha o anın şokun da olduğun içindur canım bol bol dua oku inşirah suresi okuAynen öyle canm ben de anlamadım üstümde acayip bir yorgunluk var şu an bile öyle
Güzelim geçmiş olsun benimde en cok korktugum şeyler den birisi galiba. Allah korumuş kuzum daha dikkatli olmaya calısAkşam fırına közlemek için patlıcan koydum sonra da başımın ağrısından uyumuşum gözümü zor açıyordum kızım uyandırmaya çalışıyordu uyandım bir koku fırında unutmuşum aklıma geldi koştum tabi kömür olmuş iyiki zorlamış uyanayım diye daha kalkıyordum hadi uyu kızım diye geri yatıyordum Allah korusun felaketle sonuçlanabilirdi nerden baksan 2-3 saat açıkta kalmış belki daha fazla hatırlamıyorum da
Geçmiş olsun canım sifani bulur evine gidersin inşallahmoni Cim selam
Biliyorsun bizim.tedavimiz var 1 senedir ve sut yumurta alerjisi ×100seviyesinde inmiyor
Antikor tedavisine baslicaz ( hastalik ayrintisi uzun hikaye ozet bu )
1 saat sonra yola cikicaz baska sehire
.
Muhtemelen bu aksam yani persembe aksami orada kalma durumu var ben bu hafta izinli olsam haftaya ikiye mi bolunecekse artik ne olacaksa olur
Cunku tarti bulma durumum olur mu bilemiyorum
Eger donersek yarin aksam ,tartılırım ama donemeyiz gibime geliyor
Simdiden yazayim dedim.