- 30 Kasım 2014
- 28.410
- 125.083
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten. insan bu kadar da basit olamaz. hem şerefsizlik yap, evliliğin temelini sars boşanmaya sebep ol hem de doğru düzgün ayrılmayı bile becereme. sinir bozucu olmanın dışında gerçekten çok üzücü de. insan geriye dönüp bir bakar. ortada çocuk da var hiç olmazsa sakin sakin ayrılalım der.Genel olarak iyiyim ben de aslında ama bazen bişey oluyor gerçekten çok kötü oluyorum dün babam domates almış 1 kada dedim oh mis gidip ayarlayayım yapayım falan güle oynaya kızımla gittik eve kızıma yemek yapacaktım herşeyi hazırladım ocağı yakıyorum yanmıyor gaz gelmiyor sonra suya baktım falan hani sadece ocakta mı sıkıntı meğerse benim kişiliksiz adam gitmiş aboneliği iptal ettirmiş arayıp öğrendim öyle zoruma gitti ki ya o evde geç beni senin kızın yaşıyor faturalarını da ödedim hani öyle borçta yok neden iptal ediyorsun kıza yemek yapamadım duş aldım buz gibi suyla ağlamaktan beter oldum dünden beri Rabbim görsün gerçekten o kadar zoruma gitti ki ha ne oldu kendisini arıcam sandı muhtemelen aramadım müşteri hizmetlerinden kendi üstüme aldırdım kaydı ödemesini de yaptım yarın gelip açacaklar ama onun ordan aldığı depozito ücretini yiyemesin inşallah canımı yaktılar canları yansın artık o kadar kötülük düşündürüyorlar ki bana...
kuzum sen bu adamla severek tanıyarak mı evlendin yoksa görücü usulü mü evlendin?