- 18 Mart 2018
- 30.934
- 123.360
- 598
- 35
Allah yardımcın olsun, tez zamanda bebişlerin olsun hayırlısıylaKızlar dun hastaneye gittim
Doktorum polistik over yumurta tembelliği ve kist olduğunu soyledi bunun yuzunden hamile kalamıyormuşum 2 yıldır bosuna devlet hastanelerinde sürünmüşüm
Doktorum kilomu sordu bende 84 dedim 96dan indim dedim ne kadar kilo verirsen senin için okadar iyi olur dedi tedaviye başladı dua edin bana
Hayırlı yaşları olsun canımmoni Selam kizlar
Kuzenimde kaldik dun bu aksam eve gecicez yarin benim minnakin dogum gunu 5. Yasini dolduruyor Allah in izniyle
Ama ben dengeli gidiyorum su an kac kiloyum bilmiyorum ama gayet dengeliyim insallah cumaya guzel bir eksi ile gelecegim
Moralim sifirin altinda yanginlardan dolayı
Çok yoğun 5 hafta geçirdimGrupta ki herkes ayrılmış galibavar olanlar vardı onlar bile gitmiş
Bana yollaValla bu nasıl sıcak bir hava ya bunaldımm resmen
Nasıl uyuyorsunuz yavValla bende kendimi uykuya verdim geceleri cok gec yatıyorum 2-3 gibi uyanmam da 11 i buluyor ne yapacağımı şaşırdım çok uyku da zararlı
1 beden küçülür canımKızlar size birşey sormak istiyorum aranızda kg verip ayagı küçülen oldu mu benim ayagım 38 numara taraklı bir yapısı var hedefime tam 20 kg kaldı inşallah acaba ayak numaram küçülür mü yani 1 numara olsa bile
Allah şifa versin canım, gerçi şimdiye kadar iyileşmişsindirAynen öyle valla canım onlar olmasa kalkamam bile onlar için mecburen kalkıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah şifa versin canımAyy kızlar çok uykusuzum kızım rahatsızdı gece hiç yatamadık sabahtanda doktora falan götürdüm çok şükür şimdi daha iyi işe geldim mecbur çalışmanın en kötü yönü de bu evladım hastayken çalışmak zorunda kalmak ne diyelim Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil..
Çok geçmiş olsun canımGünaydınlar
Babamın aracı kaza yaptı eşimin iş düzeni bozuldu çocuklar annemde
Hayat düzenim bozuldu resmen.
Sürekli yorgunum sürekli uyku hali. Buraya da gelemiyorum. Kusura bakmayın
Çok teşekkür ederim ablacım evet geçti şükür sen nasılsın bitti mi tadilat yerleştin miAllah şifa versin canım, gerçi şimdiye kadar iyileşmişsindir
Merhaba beni eklermisiniz? Emziriyorum yedi buçuk aylık oldu tartı aldim diyet yapmak istiyorum
Eksik yazdım topartiyorum pardon3 cocuk annesiyim 27 yasindayim eylul 26 ya kadar kilo alma nedenim gebelik kilolari emziriyorum 68 kiloyum 85 kilodan indim hedef 60
Hoşgeldın canımMerhaba beni eklermisiniz? Emziriyorum yedi buçuk aylık oldu tartı aldim diyet yapmak istiyorum
Teşekkür ederimHoşgeldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?