Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eksik yazdım topartiyorum pardon 😊3 cocuk annesiyim 27 yasindayim eylul 26 ya kadar 😊kilo alma nedenim gebelik kilolari emziriyorum 68 kiloyum 85 kilodan indim hedef 60
Kesinlikle en büyük avantajın emzirmen ben emziren annelerin daha hızlı kg verdiğini düşüyorum sadece yeterli ve dengeli beslenerek 🤗🤗 aramıza hoşgeldin 1. Sayfadaki formu doldur canım. Bizde aramıza yeni birilerini arıyorduk yoksa tek başımıza burda kuruyup gidecektik de kimsenin haberi olmayacaktı 🤣🤣

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

Bu formu doldur seni tanıyalım canım :)

İnşallah artik sexi olmak istiyorum 🤣

olursun canım :KK70:

Kesinlikle en büyük avantajın emzirmen ben emziren annelerin daha hızlı kg verdiğini düşüyorum sadece yeterli ve dengeli beslenerek 🤗🤗 aramıza hoşgeldin 1. Sayfadaki formu doldur canım. Bizde aramıza yeni birilerini arıyorduk yoksa tek başımıza burda kuruyup gidecektik de kimsenin haberi olmayacaktı 🤣🤣
🤣Cnm ne formu anlayamadım bilgileri yazdim ama

Yas 27 kilo 68 evliyim üç cocuk annesiyim ev hanımıyım gebelik kilolari hedef 60 isim değişikliği yapmadim izmir

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

16 cnm biraz karışık gecimsiz aileden kactim cok sıkıntı yasadim suan iyiyim
Herşeyin hayırlısı canım şimdi iyiysen sıkıntı yok bende erken yaşta evlendim ama kendi isteğimle benim de çocuklar küçük biri 4 yaşında biri 11 aylik

X