- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Ay ben bu formu doldurugum da 91 kiloydum aman Allahım zaman su misali akıp gitmişİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Rabbim bağışlasın canım ne kadar kucukler inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp aranıza evlatlı bir şekilde katılacağımHerşeyin hayırlısı canım şimdi iyiysen sıkıntı yok bende erken yaşta evlendim ama kendi isteğimle benim de çocuklar küçük biri 4 yaşında biri 11 aylik
Cidden canım valla maşallah nasıl da verdin amaaaAy ben bu formu doldurugum da 91 kiloydum aman Allahım zaman su misali akıp gitmiş
Vallahi yaaCidden canım valla maşallah nasıl da verdin amaaa
Amin inşallah canım rabbim tez zamanda kucağını doldursun hayırlısıyla o da olurRabbim bağışlasın canım ne kadar kucukler inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp aranıza evlatlı bir şekilde katılacağım
Ayy bi verseydim fazlalıkları katilicam geri misafir, temizlik falan derken boşladım iyice daha da vermek istiyorum kim ne derse desin verme artık yeter diyorlar ben daha vermek istiyorum catlasinlarVallahi yaayeterki istek olsun canım gitmeyecek hiçbir şey yok
Canım suanki güncel boyun kilon nedirAyy bi verseydim fazlalıkları katilicam geri misafir, temizlik falan derken boşladım iyice daha da vermek istiyorum kim ne derse desin verme artık yeter diyorlar ben daha vermek istiyorum catlasinlar
Boyum 1,60 canım kilo bu sabah tartildim 62,6 çıktıCanım suanki güncel boyun kilon nedir
Eger vermek istiyorsan tabiki de ver kimse karışamaz bunasen kendini nasıl rahat mutlu hissediyorsan oyle olmalısın
Yani fazlalık yok canım en fazla 3-5 kg vermiş olsan yeterliBoyum 1,60 canım kilo bu sabah tartildim 62,6 çıktı
Keşkee 55 olabilsemYani fazlalık yok canım en fazla 3-5 kg vermiş olsan yeterli
Ayy bi verseydim fazlalıkları katilicam geri misafir, temizlik falan derken boşladım iyice daha da vermek istiyorum kim ne derse desin verme artık yeter diyorlar ben daha vermek istiyorum catlasinlar
Ay ben bu formu doldurugum da 91 kiloydum aman Allahım zaman su misali akıp gitmiş
Rabbim bağışlasın canım ne kadar kucukler inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp aranıza evlatlı bir şekilde katılacağım
Keşkee 55 olabilsem
Allah bağışlasın cnm benimHerşeyin hayırlısı canım şimdi iyiysen sıkıntı yok bende erken yaşta evlendim ama kendi isteğimle benim de çocuklar küçük biri 4 yaşında biri 11 aylik
Yaş 27. Boy 1.63. Ev hanımı. Emziriyorum. Evliyim. 3 çocuk yaslari 10,8,7,5 aylik . İzmir. Gebelikte alinan kilolar. Zarif gorunmek istiyorumİsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Cnm cok üzüldüm güçlü ol lütfen canın yansada evladin icin dunyaya bir kez geldin tekrari yokGenel olarak iyiyim ben de aslında ama bazen bişey oluyor gerçekten çok kötü oluyorum dün babam domates almış 1 kada dedim oh mis gidip ayarlayayım yapayım falan güle oynaya kızımla gittik eve kızıma yemek yapacaktım herşeyi hazırladım ocağı yakıyorum yanmıyor gaz gelmiyor sonra suya baktım falan hani sadece ocakta mı sıkıntı meğerse benim kişiliksiz adam gitmiş aboneliği iptal ettirmiş arayıp öğrendim öyle zoruma gitti ki ya o evde geç beni senin kızın yaşıyor faturalarını da ödedim hani öyle borçta yok neden iptal ediyorsun kıza yemek yapamadım duş aldım buz gibi suyla ağlamaktan beter oldum dünden beri Rabbim görsün gerçekten o kadar zoruma gitti ki ha ne oldu kendisini arıcam sandı muhtemelen aramadım müşteri hizmetlerinden kendi üstüme aldırdım kaydı ödemesini de yaptım yarın gelip açacaklar ama onun ordan aldığı depozito ücretini yiyemesin inşallah canımı yaktılar canları yansın artık o kadar kötülük düşündürüyorlar ki bana...
Teşekkür ederimAa bende 16 yaşımda evlendim ama severek evlendik şuan 20 yaşındayım ismim Fatma memnun oldum
Cnm cok üzüldüm güçlü ol lütfen canın yansada evladin icin dunyaya bir kez geldin tekrari yok