Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay ben bu formu doldurugum da 91 kiloydum aman Allahım zaman su misali akıp gitmiş

Herşeyin hayırlısı canım şimdi iyiysen sıkıntı yok bende erken yaşta evlendim ama kendi isteğimle benim de çocuklar küçük biri 4 yaşında biri 11 aylik
Rabbim bağışlasın canım ne kadar kucukler inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp aranıza evlatlı bir şekilde katılacağım

Rabbim bağışlasın canım ne kadar kucukler inşallah bende en kısa zamanda hamile kalıp aranıza evlatlı bir şekilde katılacağım
Amin inşallah canım rabbim tez zamanda kucağını doldursun hayırlısıyla o da olur

Vallahi yaa yeterki istek olsun canım gitmeyecek hiçbir şey yok
Ayy bi verseydim fazlalıkları katilicam geri misafir, temizlik falan derken boşladım iyice daha da vermek istiyorum kim ne derse desin verme artık yeter diyorlar ben daha vermek istiyorum catlasinlar

Ayy bi verseydim fazlalıkları katilicam geri misafir, temizlik falan derken boşladım iyice daha da vermek istiyorum kim ne derse desin verme artık yeter diyorlar ben daha vermek istiyorum catlasinlar
Canım suanki güncel boyun kilon nedir
Eger vermek istiyorsan tabiki de ver kimse karışamaz buna sen kendini nasıl rahat mutlu hissediyorsan oyle olmalısın

Zayıfladığını görünce öyle diyen çok olur bana da hastalıklı mısın hayırdır bu ne hal diyorlardı kendi isteğimle verdim deyince de aman daha fazla verme ne hale gelmişsin diyorlardı cinsler işte fesaqtlıktan kudursunlar

Genel olarak iyiyim ben de aslında ama bazen bişey oluyor gerçekten çok kötü oluyorum dün babam domates almış 1 kada dedim oh mis gidip ayarlayayım yapayım falan güle oynaya kızımla gittik eve kızıma yemek yapacaktım herşeyi hazırladım ocağı yakıyorum yanmıyor gaz gelmiyor sonra suya baktım falan hani sadece ocakta mı sıkıntı meğerse benim kişiliksiz adam gitmiş aboneliği iptal ettirmiş arayıp öğrendim öyle zoruma gitti ki ya o evde geç beni senin kızın yaşıyor faturalarını da ödedim hani öyle borçta yok neden iptal ediyorsun kıza yemek yapamadım duş aldım buz gibi suyla ağlamaktan beter oldum dünden beri Rabbim görsün gerçekten o kadar zoruma gitti ki ha ne oldu kendisini arıcam sandı muhtemelen aramadım müşteri hizmetlerinden kendi üstüme aldırdım kaydı ödemesini de yaptım yarın gelip açacaklar ama onun ordan aldığı depozito ücretini yiyemesin inşallah canımı yaktılar canları yansın artık o kadar kötülük düşündürüyorlar ki bana...

Yaş 27. Boy 1.63. Ev hanımı. Emziriyorum. Evliyim. 3 çocuk yaslari 10,8,7,5 aylik . İzmir. Gebelikte alinan kilolar. Zarif gorunmek istiyorum . Daha önce takipci olarak burda yaristim kaydim yoktu .suanki kilom 67.80 hedef 60 kg.

Cnm cok üzüldüm güçlü ol lütfen canın yansada evladin icin dunyaya bir kez geldin tekrari yok

Cnm cok üzüldüm güçlü ol lütfen canın yansada evladin icin dunyaya bir kez geldin tekrari yok

Zaten sırf kızım için güçlü kalmaya çalışıyorum canım yoksa onların dünyalarını başlarına yıkarım ama bişey yaparsam kızımdan da olurum diye susuyorum Rabbim görsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…