Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aslında yazı kışı bahane kızlar istedikten sonra her türlü veririz ama kendimizi motive etsek bile bir yerden sonra sıkılıyoruz önemli olan sıkılmamak ve hırsımızı korumak gerçekten ben mesela diğer diyet maceramla şimdikini düşünüyorum onda gerçekten çok azimliydim istekliydim kaçamaklarımda oldu kendimi kasmadım da ama çok güzel kilolar verdim şimdikinde kendimi gerçek anlamda verirsem gidiyor ama isteksiz yapınca bile veremiyorsun kiloyu ben vermek istiyorum bir yandan da amannn diyorum onu dememem lazım vermem lazım hadi artık toparlanalım :)

Dünkü menüm,

saat 08.00
2 tane poğaça

Saat 15,00
Yarım et döner

Saat 20.00
2 yk hndi sote
2 yk bulgur pilavı

3-4 litre su

1 saat yürüyüş 120 puan

kötü bir gündü ama gerçekten öğlenleri ne yiyeceğimi bilmiyorum hep aynı şeyler de yemek istemiyorum ister istemez dürüme kayıyor fikirler

Bugun menum
Sabah 12
Domates salatalık
Peynir
Közlenmiş biber

Ara öğün
1 elma 1 kepekli galeta
2 yemek k. Yoğurt

Akşam 19.15
4 yemek k. Makarna
3 kaşık patates oturtma
Salata
Yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası

45 dk Leslie 135 puan
2.5 litre su

canım havalar az soğusa toparlancam da sıcaklar sıkıyor beni

Doğru sıcakken insanın bişey yapası gelmiyor ben nemli bir şehirde oturmamama rağmen her yerim yapış yapış bugün ve hiç bişey yapasım yok şu an
Valla benimde bugun oyle yaa canım çok sıkılıyor erken uyansam ne yapacm evde yalnız başıma bugun bi temizlik yapacam eger keyfim yerinde olursa yaparım spor yok canım bişey istemezse oturacam bugunde dinlenme gunu ilan edelim napalım

Ben de bişey yapmak istemiyorum bugün halim yok dedim sabah anneme otobüs bekledim gelmedi işe yürümek zorunda kaldım sabahtan beri bir sürü mal geldi onları açmakla uğraşıyorum bir ona koşuyorum bir buna daha yeni oturdum

Allah kolaylık versin canım valla insan bazen bi canı sıkılıyor aynı şeyleri yapa yapa benimde bu aralar hiç iştahım yok asla kahvaltı edesim gelmiyo iş yaparsım spor yapasım YK ama mecburum bazı seyler için inşallah bir kaç güne kadar toparlarım

Ben de iştah yok ama yiyince güzel yiyorum ama ağzıma almasam yemek gelmez aklıma keşke yemesem ama mecbur yiyoruz bazen de inşallah hep birlikte toparlarız sıcaklardan da böyle olduk bence

Kesinlikle yemediğmiz zamanda düzgün kg veremiyoruz şahsen ben oyleyim düzensiz yiyince iyi kilo gitmiyor yağdan gitmediği için sudan felan gidiyordur oda kilo olarak sayılmıyor bile bu cuma doktor randevum var aralıklı oruc yapabilir miyim diye soracağım en azından yeme isteğim yokken daha hızlı kg kaybedebileyim cocuk sahibi olmak istiyorsanız doktoruza sorun felan yazıyordu yanlız bişey yapmak istemiyorum şimdilik
Ben de iştah yok ama yiyince güzel yiyorum ama ağzıma almasam yemek gelmez aklıma keşke yemesem ama mecbur yiyoruz bazen de inşallah hep birlikte toparlarız sıcaklardan da böyle olduk bence

Aynen sor yap bakalım ne diyecek

Bugun menum
Kahvaltı yok
14.15
Kakaolu tarçınlı kahve
1 yeşil elma
2 ceviz 3 kuru kayısı

Akşam 20.15
1 kase mercimek çorbası
Yarım saç böreği
Salatalık domates
Ayran 1 bardak

2.5 litre su
30 dK Leslie 90 puan 1 saat temizlik
Birazdan eşimle parka cıkacagız çay içeriz 1 avuc kadar da tuzsuz kavrulmamış çekirdek yerim

Doğru sıcakken insanın bişey yapası gelmiyor ben nemli bir şehirde oturmamama rağmen her yerim yapış yapış bugün ve hiç bişey yapasım yok şu an
aslında tabi genel olarak motivasyon düşük ama doğru söyleyeyim sıcaklar da enerjimi çok düşürüyor. yoksa balon gibiyim tabi ki kilo vermek istiyorum. ama bu hafta plan yapacağım. en azından 80 e kadar ineyim. kıyafetlerim olmuyor.

Tabi ki sıcaklar cok etkiliyor ama şişkinlik için bol su iç canım yada ödem atıcı olarak Dukan birası tercih et hızlı kg verirsin bian once aktifleşin kızlar yavv vallahi yalnızlıktan canım sıkılıyor

oy kuzum benim haklısın valla. tek başına dolanıyorsun buralarda. aslında benim de acilen başlamam lazım. kendimi dürtmem lazım
şimdi oolong çayı içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…