Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz cok şükür iyiyiz canım asıl sen nasılsın buralara eskisi kadar kimsecikler ugramıyor tek başıma kaldım vallaha yaaavvSelamlar nasılsınız bakalımm
Biz cok şükür iyiyiz canım asıl sen nasılsın buralara eskisi kadar kimsecikler ugramıyor tek başıma kaldım vallaha yaaavv
En iyisini yapıyorsun canım evladın yanındayken tadını cıkar onunla ilgilen boşver telefonuValla ben pazarları gelemiyorum kızım elime telefon alınca sinirleniyor benle ilgilen diyor hafta içi çok göremediği için onunla vakit geçiriyoruz daha çok
En iyisini yapıyorsun canım evladın yanındayken tadını cıkar onunla ilgilen boşver telefonu
Tam küsme kırılma zamanında demekki hanım efendi ayy yeter ki mutlu olsunlar yeterli sağlıklı olsunlar da dünyaları veririz onlar içinAynen öyle canım zaten çok alıngan hanımefendi bu günlerde 1,5 yaşında küsmeyi kırılmayı ne bilirse ay ne söylesem dudak büzmeler ağlamalar bir görsen gönlünü almaya uğraşıyrorum devamlı :))
Tam küsme kırılma zamanında demekki hanım efendi ayy yeter ki mutlu olsunlar yeterli sağlıklı olsunlar da dünyaları veririz onlar için
Gönlünü ferah tut canım evladın senin yanında kalcak inşallah minik hanımefendinin de bu yaşlarda küsüp gücenmesi cok normal benim yiğenlerimde o yaşlarda pişştt desem hemen dudak büzüyorlardı öğrendikçe neyin ne olduğunu anlarlarAynen öyle canım zaten zor zamnlardan geçiyoruz üzmemeye çalışsam da küsüyor hayırlısından bir atlatsaydık şu zamanları kurtulsaydık karşı taraftan kızı düşündükleri yok ama düşünüyorlarmış tribindeler bir de sinirimi bozuyorlar çok
Gönlünü ferah tut canım evladın senin yanında kalcak inşallah minik hanımefendinin de bu yaşlarda küsüp gücenmesi cok normal benim yiğenlerimde o yaşlarda pişştt desem hemen dudak büzüyorlardı öğrendikçe neyin ne olduğunu anlarlar
Canım yazın kg verdin verdn kışın inanki daha zor oluyor sürekli ev içerisindeyiz dışarı cıkamıyoruz bir adım atsan bir hafta da 500gr yada 1 kg verirsin bu aralar sizleri hiç aktif göremiyorumiyi akşamlar kızlar. sonbahar yaklaşıyor. hiç olmazsa bir 5 kilo verseydim iyi olurdu.
yok en azından 5-10 kilo vermek için harekete geçeceğim ama sıcaklar ve iş yoğunluğumdan sıkıldım, bunaldım toparlayamadım. şu bir iki gün içinde harekete geçmeyi planlıyorum.Canım yazın kg verdin verdn kışın inanki daha zor oluyor sürekli ev içerisindeyiz dışarı cıkamıyoruz bir adım atsan bir hafta da 500gr yada 1 kg verirsin bu aralar sizleri hiç aktif göremiyorum
Çalışıyor musun canım yani ev hanımı değil misinyok en azından 5-10 kilo vermek için harekete geçeceğim ama sıcaklar ve iş yoğunluğumdan sıkıldım, bunaldım toparlayamadım. şu bir iki gün içinde harekete geçmeyi planlıyorum.
yok kuzum ev hanımı değilim çalışıyorum.Çalışıyor musun canım yani ev hanımı değil misin
Valla sizi gayet iyi anlıyorum. Diyet gerçekten dışarda çalışanlar için aşırı zor Eve gelip hangi ara spor vs yapıcaksınız canım kendini zorlamadan dikkat ederek de kg verebilirsinyok kuzum ev hanımı değilim çalışıyorum.
havalar azcık serinlese çok iyi olacak.