- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Yok ben aslında 78.8 dim ama kağıtdaki ismim tam olarak gözükmediği için geçersiz sayıldı kahvaltıdan sonra 79.5 olarak cıktım maalesef güncel kilom 78.8Cuma 79,5 görünüyordu 78,8 mi oldun şimdi❤ kilomuz çok yakınmış. Yarışalım mı
Valla ne bileyim yarışmak pek benim işim değil sanırımCuma 79,5 görünüyordu 78,8 mi oldun şimdi❤ kilomuz çok yakınmış. Yarışalım mı
Aaa üzüldüm ama yinede 1.oldun. Tebrikler canım.Yok ben aslında 78.8 dim ama kağıtdaki ismim tam olarak gözükmediği için geçersiz sayıldı kahvaltıdan sonra 79.5 olarak cıktım maalesef güncel kilom 78.8
Siz ne zamandan beri diyettesıniz nasıl kg vermeye karar verdinizYok ben aslında 78.8 dim ama kağıtdaki ismim tam olarak gözükmediği için geçersiz sayıldı kahvaltıdan sonra 79.5 olarak cıktım maalesef güncel kilom 78.8
Ayy inşallah alırsın kucağına bebişini❤Valla ne bileyim yarışmak pek benim işim değil sanırımdiyetime uyuyorum çünkü cocuk tedavisi görüyoruz
Evet bende cok üzülüyorum Boyle mevzu olunca ama napalım bundan sonra daha dikkatli davranacağımAaa üzüldüm ama yinede 1.oldun. Tebrikler canım.
İnşallah canımAyy inşallah alırsın kucağına bebişini❤
Ben bayram öncesi 77 yi görmüştüm aslında ama bayram tatilinde ipin ucu kaçtı. 85 i gördüm maalesef.. Şimdi gidiyor kilolar şükürSiz ne zamandan beri diyettesıniz nasıl kg vermeye karar verdiniz
Hep mutlu ol canım❤İnşallah canımguzel dilekleriniz beni cok mutlu ediyo
Ben bayram öncesi 77 yi görmüştüm aslında ama bayram tatilinde ipin ucu kaçtı. 85 i gördüm maalesef.. Şimdi gidiyor kilolar şükür
Harikasın. İradene sağlıkBNde bayramda kilo almakdan cok korktum 12 gun boyunca eşimin köyüne gittik orda kaldık ama cok şükür orda diyetime uydum tatlı börek çörek felan yemedim 1.7 kg vermiştim cok şaşırdım
Teşekkürler canım. Gerçekten soyle bir durum var yediğin zaman direk ödem tutuyor direk 2-3 kg anında alabiliyorsun o yuzden diyete sadık kalmak daha mantıklı.Harikasın. İradene sağlıktebrik ediyorum seni
Kesinlikle haklısın canım.. Yemenin sonu yok birde.. Ye ye nereye kadar.. Enine genişletmekten başka bir getirisi yok. Üstelik sağlık da gidiyor elden..Teşekkürler canım. Gerçekten soyle bir durum var yediğin zaman direk ödem tutuyor direk 2-3 kg anında alabiliyorsun o yuzden diyete sadık kalmak daha mantıklı.