Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar dun hastaneye gittim
Doktorum polistik over yumurta tembelliği ve kist olduğunu soyledi bunun yuzunden hamile kalamıyormuşum 2 yıldır bosuna devlet hastanelerinde sürünmüşüm
Doktorum kilomu sordu bende 84 dedim 96dan indim dedim ne kadar kilo verirsen senin için okadar iyi olur dedi tedaviye başladı dua edin bana
Allah yardımcın olsun, tez zamanda bebişlerin olsun hayırlısıyla

moni moni Selam kizlar
Kuzenimde kaldik dun bu aksam eve gecicez yarin benim minnakin dogum gunu 5. Yasini dolduruyor Allah in izniyle
Ama ben dengeli gidiyorum su an kac kiloyum bilmiyorum ama gayet dengeliyim insallah cumaya guzel bir eksi ile gelecegim
Moralim sifirin altinda yanginlardan dolayı
Hayırlı yaşları olsun canım

Ayy kızlar çok uykusuzum kızım rahatsızdı gece hiç yatamadık sabahtanda doktora falan götürdüm çok şükür şimdi daha iyi işe geldim mecbur çalışmanın en kötü yönü de bu evladım hastayken çalışmak zorunda kalmak ne diyelim Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil..
Allah şifa versin canım

Günaydınlar
Babamın aracı kaza yaptı eşimin iş düzeni bozuldu çocuklar annemde
Hayat düzenim bozuldu resmen.
Sürekli yorgunum sürekli uyku hali. Buraya da gelemiyorum. Kusura bakmayın
Çok geçmiş olsun canım
Mala gelsin cana gelmesin, tez zamanda atlatırsınız inşallah

Eksik yazdım topartiyorum pardon 😊3 cocuk annesiyim 27 yasindayim eylul 26 ya kadar 😊kilo alma nedenim gebelik kilolari emziriyorum 68 kiloyum 85 kilodan indim hedef 60

emzirmen senin için büyük avantaj eminim istikrarla ilerlerse çok çabuk hedefine ulaşırsın canım

X