- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
canlarım bu hafta etap birincisiyiz
bireysel de de Fatma__4224 etap birincisi
takımımı ve fatmamı kutluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa sonunda 1. Olabildim cok mutluyum bu haftaki verdiğim kilo ile mi birinci oldum
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 740. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. 10. TAKIM ==> % 1,506
2. 5. TAKIM ==> %1,466
3. 4. TAKIM ==> %1,435
BİREYSEL DERECELER
1. Fatma__4224 ==> %3,636 ==> 10.TAKIM
2. KumraL_KrakeR ==> % 3,459 ==> 4.TAKIM
3. Lizozom55==> % 2,659==> 5. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Tostombalakanne ==> % -1,247==>
6.takım
Ya teşekkür ederimmmcanlarım bu hafta etap birincisiyiz
Ya teşekkür ederimmm
bi de sabah 78,8 din ama o geçersiz sayıldı 79,5 u baz aldık, ona rağmen birincisinYaaa sonunda 1. Olabildim cok mutluyum bu haftaki verdiğim kilo ile mi birinci oldum
Olsun onemlı olan ne kadar kilo verebildiğim hiç önemli değil 1. Olmasam bile asla üzülmem yeter ki sizler yanımda olsun birbirimize destek cıkalım ben başka hiçbir şey istemembi de sabah 78,8 din ama o geçersiz sayıldı 79,5 u baz aldık, ona rağmen birincisin
kuzum benim, ben teşekkür ederim, takımda 3 kişi ile motive olmaya çalışan da sensin senin azmini görüp te nasıl gideyimHerkese merhaba.
Bu hafta 1. Ben oldum 10. Takımda ise yine 1. Benim. Gerçekten çok şaşırdım 3 aydır diyetteyim ama 2 aydır burda bir arkadaş aile gibiyiz. Yani tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum heyecanlandım çünkü hiç beklemiyordum. Tamamen diyetime uyuyorum gunluk 2.5 litre suyumu asla eksik etmiyorum 2 ogun tüketiyorum 3 ogun artık aşırı fazla geliyor benim için
kesinlikle sporlarımı aksatmamaya özen gösteriyorum eger o gun spor yapamadıysam 10 bin adım atmaya gayret ediyorum yada yürüyüş fark etmiyor. Eger gerçekten fazla kilolarından şikayetçi arkadaşlarımız var ise hiç zaman kaybetmeden başlayın derim bugun yarın diye diye hep aksatıyoruz ben ilk başlarda hep oyleydm bugun yedim yarın başlarım diye 96 kiloya kadar çıktım Allah'a cok şükür bugun 78.8 kiloya kadar düştüm tabiki daha uzun bir yol var önümde ama yine de benim için cok büyük bir yol oldu tam 17 kg verdim. Kendimle gurur duyuyorum.
Kilo vermek isteyen herkese bol eksiler gönlünüzü ferah tutun ve diyetinize sporunuza sımsıkı sarılın.
moni benim için takımını dağıtmayan benim için grubunu bırakmayan emeğimi gördükce benim yanımda duran kaptanımıza da ayrıca teşekkür ediyorum iyiki varsınız
İnşallah kaptanımız inanın ki tek isteğim gayem odur. Ben evladım ve kendi sağlığım için elimden ne geliyorsa en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum. Ve inanıyorum ki rabbimde benim bu gayretimi görüyor. İnşallah en kısa süre de sizide bu sevincime ortak edicem.kuzum benim, ben teşekkür ederim, takımda 3 kişi ile motive olmaya çalışan da sensin senin azmini görüp te nasıl gideyim
inşallah hedef kilona ulaşıp ömrün boyunca da kilonu koruyacaksın ve vakti saati gelince bebişini kucağına alacaksın.
canlarım bu hafta etap birincisiyiz
Teşekkür ederim canım benimAyy ne kadar güzel ne kadar sevindim hem birinci olduk hem Fatma__4224 canım birinci olmuş tebrik ederimmm :)))
İlaçlardan olabilir canımKızlar sizinle şuanki durumumu paylaşmak istiyorum.
İlaçlardan mıdır nedir bilmiyorum ama allak bullak durumdayım en ufak ne bileyim karı koca sarılmış videolarını görsem ağlamaklı oluyorum. Ne bileyim şuan bile dokunsanız ağlayacak gibiyim. Hormon ilaçları kullandıgık içinmidir bilemiyorum çok karışık duygular içerisindeyim Allah'a olan güvenim inancım doktora olan güvenim tam Allah'ın izniyle ama neden Boyle oluyorum ki anlamadım açıkcası hatta doktorumuzun 50 dklık bir röportajı felan vardı onu izlerken bile hep ağlamaklı olarak izledim.
Cuma 79,5 görünüyordu 78,8 mi oldun şimdi❤ kilomuz çok yakınmış. Yarışalım mıKızlar sizinle şuanki durumumu paylaşmak istiyorum.
İlaçlardan mıdır nedir bilmiyorum ama allak bullak durumdayım en ufak ne bileyim karı koca sarılmış videolarını görsem ağlamaklı oluyorum. Ne bileyim şuan bile dokunsanız ağlayacak gibiyim. Hormon ilaçları kullandıgık içinmidir bilemiyorum çok karışık duygular içerisindeyim Allah'a olan güvenim inancım doktora olan güvenim tam Allah'ın izniyle ama neden Boyle oluyorum ki anlamadım açıkcası hatta doktorumuzun 50 dklık bir röportajı felan vardı onu izlerken bile hep ağlamaklı olarak izledim.