Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

13 agustos cuma 81.1
16 agustos Pazartesi 80.4
Fark -700 Gr

PCO ilacını kullandığımdan beri deli gibi şişkinlik yapıyordu bırakalı 3 gun oldu ve tartı da hemen fark ettirdi kendini çok şaşırdım

Maşallah canım cuma günü kesin 70 lere girersin
İnşallah canım adet görürsem yine şişkinlik olabilir ayreten adet gunumde yeniden doktora gidip ilaç tedavisine baslayacagız ilaçlar aşırı şişkinlik yapıyor ve kg vermeyi cok zorluyor bu surec beni biraz hırpalayacak gibi duruyor

Zorlansan da yaparsın canım çok azimlisin maşallah Allah yardımcın olsun

Canım PCO nun geçmesi için kilo vermem şartmış yani ben ilk once kendim için veriyordum tedaviye basladıkdan sonra hem kendim için hemde çocugum olması için mecburum yarım da gitse 1 de gitse iyi yeterki gitsin

Bazı zaman cok zorlandıgım olmuyor mu cok zorlanıyorum bazen hiç su içesim gelmiyor öğüre öğüre içiyom bazense spor yapasım gelmiyo Boyle akşama kadar oturayım yatayım diyorum ama kalkıp zoraki spor yapıyorum bazen bazı şeyler yorucu oluyo ama pes etmemeliyim bir kere pes edersem birdaha yapamam kendimi cok iyi biliyorum .
Her zaman kendimi motive ediyorum hadi Fatma yapacaksın herkes kg veriyorda sana noluyor diye kendi kendime konusuyorum

Canım PCO nun geçmesi için kilo vermem şartmış yani ben ilk once kendim için veriyordum tedaviye basladıkdan sonra hem kendim için hemde çocugum olması için mecburum yarım da gitse 1 de gitse iyi yeterki gitsin
İnşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını ve Rabbim kucağını doldurur

Aynen ama insan kilo verdikce daha da öz güvenli oluyor

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Amin kuzum ya doktoru bulamadik baska doktor vardi sacma sapan isler sistemde randevusu cikmiyor.doktorun olup olmayacagi bir gun oncesinden 4 ten sonra belli oluyormus bir de gidip yalvaricaz sira verir misiniz diye neyse yapicaz artik napalim

Amin kuzum ya doktoru bulamadik baska doktor vardi sacma sapan isler sistemde randevusu cikmiyor.doktorun olup olmayacagi bir gun oncesinden 4 ten sonra belli oluyormus bir de gidip yalvaricaz sira verir misiniz diye neyse yapicaz artik napalim
Geçmiş olsun canım hastane hastane değilki köpek muamelesi yapıyorlar ben kilolu iken falan beni bir diyetisyen azarlamıştı ne haddineyse artık herkes fit olmak zorunda herkes aşırı saglıklı olmak zorunda değil

Normalde Ramazan da bende alan tiplerdenim ama bu sene 5 kg ma yakın verdim o yüzden ümitliyim :))

Ben normal oruç tutuyorum imsak iftar olarak ::)
Evet canım normal oruc oyle ama aralıklı oruc da 16 saat mi aç kalınıyordu neydi aman ben 2 oğune devam ya bundan sonra sabahları 9 da uyanıp 11 de kahvaltı yapacagım bugun oyle yaptım hem gunum daha verimli geçer

Sorun değil canım insanlık hali olabilir :)

Geçmiş olsun canım dikkat et

zaten en başta sen kendine güveneceksin ki devamı gelecek canım :)

bende 15buçuk saat aç kalıyorum kız ne fark ediyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…