- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Maşallah canım cuma günü kesin 70 lere girersin13 agustos cuma 81.1
16 agustos Pazartesi 80.4
Fark -700 Gr
PCO ilacını kullandığımdan beri deli gibi şişkinlik yapıyordu bırakalı 3 gun oldu ve tartı da hemen fark ettirdi kendini çok şaşırdım
Eki Görüntüle 2901800
İnşallah canım adet görürsem yine şişkinlik olabilir ayreten adet gunumde yeniden doktora gidip ilaç tedavisine baslayacagız ilaçlar aşırı şişkinlik yapıyor ve kg vermeyi cok zorluyor bu surec beni biraz hırpalayacak gibi duruyorMaşallah canım cuma günü kesin 70 lere girersin
Zorlansan da yaparsın canım çok azimlisin maşallah Allah yardımcın olsunİnşallah canım adet görürsem yine şişkinlik olabilir ayreten adet gunumde yeniden doktora gidip ilaç tedavisine baslayacagız ilaçlar aşırı şişkinlik yapıyor ve kg vermeyi cok zorluyor bu surec beni biraz hırpalayacak gibi duruyor
Canım PCO nun geçmesi için kilo vermem şartmış yani ben ilk once kendim için veriyordum tedaviye basladıkdan sonra hem kendim için hemde çocugum olması için mecburum yarım da gitse 1 de gitse iyi yeterki gitsinZorlansan da yaparsın canım çok azimlisin maşallah Allah yardımcın olsun
Bazı zaman cok zorlandıgım olmuyor muZorlansan da yaparsın canım çok azimlisin maşallah Allah yardımcın olsun
İnşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını ve Rabbim kucağını doldururCanım PCO nun geçmesi için kilo vermem şartmış yani ben ilk once kendim için veriyordum tedaviye basladıkdan sonra hem kendim için hemde çocugum olması için mecburum yarım da gitse 1 de gitse iyi yeterki gitsin
Amin canımİnşallah sağlıklı bir şekilde verirsin kilolarını ve Rabbim kucağını doldurur
Aynen ama insan kilo verdikce daha da öz güvenli oluyorBazı zaman cok zorlandıgım olmuyor mucok zorlanıyorum bazen hiç su içesim gelmiyor öğüre öğüre içiyom bazense spor yapasım gelmiyo Boyle akşama kadar oturayım yatayım diyorum ama kalkıp zoraki spor yapıyorum bazen bazı şeyler yorucu oluyo ama pes etmemeliyim bir kere pes edersem birdaha yapamam kendimi cok iyi biliyorum .
Her zaman kendimi motive ediyorum hadi Fatma yapacaksın herkes kg veriyorda sana noluyor diye kendi kendime konusuyorum
Amin kuzum ya doktoru bulamadik baska doktor vardi sacma sapan isler sistemde randevusu cikmiyor.doktorun olup olmayacagi bir gun oncesinden 4 ten sonra belli oluyormus bir de gidip yalvaricaz sira verir misiniz diye neyse yapicaz artik napalimGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canım hastane hastane değilki köpek muamelesi yapıyorlar ben kilolu iken falan beni bir diyetisyen azarlamıştı ne haddineyse artık herkes fit olmak zorunda herkes aşırı saglıklı olmak zorunda değilAmin kuzum ya doktoru bulamadik baska doktor vardi sacma sapan isler sistemde randevusu cikmiyor.doktorun olup olmayacagi bir gun oncesinden 4 ten sonra belli oluyormus bir de gidip yalvaricaz sira verir misiniz diye neyse yapicaz artik napalim
Babaycat in dediği aralıklı oruc canım oruc tutmak istersen de kg gider mi bilmiyorum ben hiç bi şekilde ramazanda kg veremedim cunku yiyip yatıyorduk iftar da ekmek yemiyordum ama sahur da yiyordum mecbur 1 kg almıştım 1 ayda
Canım onu nasıl yapıyorsunuz mesela sabah uyandık kahvaltı yok sadece su felan akşam mı yiyoruz
Evet canım normal oruc oyle ama aralıklı oruc da 16 saat mi aç kalınıyordu neydiBen normal oruç tutuyorum imsak iftar olarak ::)
evet zaten ondan üzüldüm. buradan alıntı yapıp cevaplamadan +90 grubuna geçmişim. oradan da bir arkadaşa cevap yazarken hepsi yapıştı. aslında farkedip sildim. gönderiyi yeniledim. sonra sayfayı kapattım. meğer silinmemiş. bugün sayfaya girince gördüm.
Iyi aksamlar arkadaslar
Yarin tum gun hastanede olabilirim şu varisim kudurdu on bacaga da sıçradı, doktor ranfevu da yok gideyim de aradan alirlar mi diye bi sansimi deneyeyjm ameliyatlik oldum cok kotu olmaya basladi
Gorusuruz ugramaya calisirim ara sira
Bazı zaman cok zorlandıgım olmuyor mucok zorlanıyorum bazen hiç su içesim gelmiyor öğüre öğüre içiyom bazense spor yapasım gelmiyo Boyle akşama kadar oturayım yatayım diyorum ama kalkıp zoraki spor yapıyorum bazen bazı şeyler yorucu oluyo ama pes etmemeliyim bir kere pes edersem birdaha yapamam kendimi cok iyi biliyorum .
Her zaman kendimi motive ediyorum hadi Fatma yapacaksın herkes kg veriyorda sana noluyor diye kendi kendime konusuyorum
Evet canım normal oruc oyle ama aralıklı oruc da 16 saat mi aç kalınıyordu neydiaman ben 2 oğune devam ya bundan sonra sabahları 9 da uyanıp 11 de kahvaltı yapacagım bugun oyle yaptım hem gunum daha verimli geçer
Canım ama aralar da su serbest diye biliyorum yemek yok vücut susuz kalmamış oluyor ve yağ yakımı hızlanıyorbende 15buçuk saat aç kalıyorum kız ne fark ediyor :))