Canım ama aralar da su serbest diye biliyorum yemek yok vücut susuz kalmamış oluyor ve yağ yakımı hızlanıyor
Ozamanda gözümüz aç vala ya herşeye saldırıyoruz deli gibiHe ben de hiç biri yok hepsini iftarqa saklıyorum işte yemekten çok suya ağırlık verirsem umutluyum kilo vermekten :)
Ozamanda gözümüz aç vala ya herşeye saldırıyoruz deli gibi
Alinti kalmis :) Turk kahvesi degil de çaya kabuk tsrcin koyuyorum seker yerine. Bir avukat abimjn yanjnda calisiyordum Istanbul da o şekrr hastasıydı biyle yapiyordu.ondan alismistim o zamanlarLonely single girl canım sana önerim eger türk kahvesini seviyorsan tarçınlı türk kahvesi tüket bir miktar bile olsa iştah kapatıcı özelliği var
Yuh bunu diyen diyetisyen bi de.Geçmiş olsun canım hastane hastane değilki köpek muamelesi yapıyorlar ben kilolu iken falan beni bir diyetisyen azarlamıştı ne haddineyse artık herkes fit olmak zorunda herkes aşırı saglıklı olmak zorunda değil
Gerçekten bak o oyle azarladığı için bende gitmedim kg vermem onane dedim kilo da vermedim gerizekalı işte oraya diyetisyen diye koyandan ne beklıyorsun ki neymiş de yaşım daha kaçmış siz fit olacaksınız bu kilo da neymiş Ben oraya zaten fit olayım diye gitmişim yaptıgı muameleye bakAlinti kalmis :) Turk kahvesi degil de çaya kabuk tsrcin koyuyorum seker yerine. Bir avukat abimjn yanjnda calisiyordum Istanbul da o şekrr hastasıydı biyle yapiyordu.ondan alismistim o zamanlar
Yuh bunu diyen diyetisyen bi de.
Hemde nasıl çaresizlikEki Görüntüle 2902073
Alttaki yorum ben
.
Birakin tshortu bazen sutyeni bile cikariyorum ahafahshshxh
Ama doğru tartılma biçimi oymuş biliyormusunuz ben sadece iç çamaşırı ile tartılıyorumHemde nasıl çaresizlikama gerçekten çok fark oluyor bazen grm laar azalıyor
Aslında göğüsler seyar olsaydı bi kenara koyup öylede tartilabilirdik sırf göğüslerim 2 kilodur... Ben ne yalan söyleyeyim üşeniyorum ustumdekileri çıkar geri giyAma doğru tartılma biçimi oymuş biliyormusunuz ben sadece iç çamaşırı ile tartılıyorumne yani gidip 1 kg daha mı fazla cıkayım benim asıl ağırlıgım çıplak halim istediğiniz gibi tartılın çaresiz sayılmıyorsunuzz
Soylemesi ayıp ben zaten geceleri iç çamaşır ile yatıyorum pencere acık uymaya korkarım böcek girer diye kalkıyorum lavaboya giriyom bir iki dolanıyom sonra tartılıyorumAslında göğüsler seyar olsaydı bi kenara koyup öylede tartilabilirdik sırf göğüslerim 2 kilodur... Ben ne yalan söyleyeyim üşeniyorum ustumdekileri çıkar geri giy
Ay ben de uyurum da iç çamaşırla eşimden çekinirim sarkan göbeğim yüzünden bide harita gibi olmuş yirtiklarim var hamilelikte olanlarSoylemesi ayıp ben zaten geceleri iç çamaşır ile yatıyorum pencere acık uymaya korkarım böcek girer diye kalkıyorum lavaboya giriyom bir iki dolanıyom sonra tartılıyorumbenimde gogusler kesin 3 kg'dır eminim yada dahada fwzlası vardır
Yok kız neyden utanacam Allah aşkına 4 yıldır evliyiz kilolu iken utanmadın da şimdi mi utanacamAy ben de uyurum da iç çamaşırla eşimden çekinirim sarkan göbeğim yüzünden bide harita gibi olmuş yirtiklarim var hamilelikte olanlar
Sana demiyorum kız kendime diyorum ben çekiniyorum göbekten dolayı bide lazer yapınca kim tutar göbüş te gider inşallah o zamana kadarYok kız neyden utanacam Allah aşkına 4 yıldır evliyiz kilolu iken utanmadın da şimdi mi utanacam
Eki Görüntüle 2902073
Alttaki yorum ben
.
Birakin tshortu bazen sutyeni bile cikariyorum ahafahshshxh
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin canım inşallahBugun menüm
Sabah 11
Menemen
1 kaşık yoğurt
Ara öğün lilalif tam tahıllı bar
Akşam 20.00
3-4 yemek k etli bulgur pilavı
2 servis kaşığı kuru fasulye
Cacık
40 dk Leslie 120 puan
2.5 litresu
kiraz sapı çayı
Kızlar yarın hastaneye gideceğim bugun adet oldum inşallah hayırlı haberler alırım dua edin bana
Amin canım hayırlısıyla herşey yoluna girsin istiyorumRabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin canım inşallah