Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de mi oruç tutsam diyorum hem kazalardan gider hem kendimi biraz frenlemiş olurum diye düşünüyorum
Babaycat in dediği aralıklı oruc canım oruc tutmak istersen de kg gider mi bilmiyorum ben hiç bi şekilde ramazanda kg veremedim cunku yiyip yatıyorduk iftar da ekmek yemiyordum ama sahur da yiyordum mecbur 1 kg almıştım 1 ayda 🙈🙈

Iyi gelir tabiki de
Ben dun aksamki hakkimi 15 saaatlik açlık ile geçirdim.
Bu aksaman yarina en az 15.5 saat ac kalmam lazim bakalim kademe kademe artiracagim insallah
Canım onu nasıl yapıyorsunuz mesela sabah uyandık kahvaltı yok sadece su felan akşam mı yiyoruz

*** 10. TAKIM 740. ETAP ***

Zerosima(62,6///% )Geçen etap bildirimde bulunamadı.
Fatma_4224 (82,5///%)
Baby Cat (74,5///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (88/b)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
yst38 (81,2/b) 679. etapta 76 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.

Bugun menüm
Sabah hindi füme ki yumurta
Zeytin 3 adet
Avuc içi kadar lavaş
Peynir
Salatalık

1 ince dilim kek ev yapımı

19.00
2 kepçe mercimek çorbası
2 kaşık yeşil mercimek salatası
3 kaşık kıymalı yeşil fasulye
2 kaşık yoğurt

3 litre su
1 yeşil çay
45 dk Leslie 135 puan

iyi akşamlar kızlarrr :KK200: özledim buraları. kaç zamandır çok dağınığım hem ruhsal olarak hem düzen olarak... toparlanmak istiyorum. bir uyuşukluk var üzerimde.
Canım kendini toparla bir an once hiç bişey için geç değil bugun yarın diye diye aksıyor herşey hemen yarın sabah aktif olarak devam et düzenine 🤗🤗

Zerosima Zerosima C _CikiLeta kızlar çok özür dilerim alıntıları sildiğimi zannediyordum ama farketmemişim +90 grubuna yapışmış. özel şeylerdi çok üzüldüm valla şimdi gördüm.
Benim için sorun yok canım benlik bişey yoktu da zerosima arkadaşımız'ın özel hayatı hakkında konuşmuştuk

Benim için sorun yok canım benlik bişey yoktu da zerosima arkadaşımız'ın özel hayatı hakkında konuşmuştuk
evet zaten ondan üzüldüm. buradan alıntı yapıp cevaplamadan +90 grubuna geçmişim. oradan da bir arkadaşa cevap yazarken hepsi yapıştı. aslında farkedip sildim. gönderiyi yeniledim. sonra sayfayı kapattım. meğer silinmemiş. bugün sayfaya girince gördüm.

evet zaten ondan üzüldüm. buradan alıntı yapıp cevaplamadan +90 grubuna geçmişim. oradan da bir arkadaşa cevap yazarken hepsi yapıştı. aslında farkedip sildim. gönderiyi yeniledim. sonra sayfayı kapattım. meğer silinmemiş. bugün sayfaya girince gördüm.
Olsun insanlık hali canım bi anlık dalgınlığına gelmiştir

Bugun menüm
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Salatalık domates

Araöğün 2 yemek k. Yoğurt 2 yemek k. Yeşil mercimek salatası

Akşam 19.00
2 servis kaşığı et sote
2 yemek k. Pirinç pilavı
Salata
Yoğurt

2.5 litre su
20 dk Leslie 60 puan
Birazdan eşimle dışarı cıkacagız gezip yürüyüş yapacagız o yüzden az spor yaptım 💪🏻🤗🤗

Bugun menüm
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Salatalık domates

Araöğün 2 yemek k. Yoğurt 2 yemek k. Yeşil mercimek salatası

Akşam 19.00
2 servis kaşığı et sote
2 yemek k. Pirinç pilavı
Salata
Yoğurt

2.5 litre su
20 dk Leslie 60 puan
Birazdan eşimle dışarı cıkacagız gezip yürüyüş yapacagız o yüzden az spor yaptım 💪🏻🤗🤗
akşam yemekten sonra yürüyüş çok iyi oluyor.

Iyi aksamlar arkadaslar
Yarin tum gun hastanede olabilirim şu varisim kudurdu on bacaga da sıçradı, doktor ranfevu da yok gideyim de aradan alirlar mi diye bi sansimi deneyeyjm ameliyatlik oldum cok kotu olmaya basladi
Gorusuruz ugramaya calisirim ara sira
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

X