Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

iyi akşamlar kızlarrr sabah hızlı çıktım tartılamadım. açıkçası hem merak ediyordum hem de pek canım istemedi tartılmadım. ama akşam eve gelince ne kaçıyorsun 90 da olsan bakıcan zaten dana gibi oldun dedim kendi kendime.
doğrusu 89.5-90 arası birşey bekliyordum ama 88.2 çıktım.

en son 88 dim zaten. +0.2 de birşey değil. zaten akşam üzeri tartıldım.

Canım yediğin içtiğn 1 kg etkiliyor sabah aç karnına tartıl yarın.

evet sabah da bakayım. ama belli olmuyor bazen sabah da çok ödemim oluyor canım neyse sorun değil. yavaştan dikkat edicem yediklerime
Canım uyan tuvalete gir evde biraz adım at 10 dk kadar ondan sonra tartıl ben hep oyle yapıyorum uyanır uyanmaz şiş oluyor vucudumuz

Kilo bildir bitanem
Tecrubeyle sabit alip gelirsin yapma bildirelim
Senin psikolojinden bende de var hic keyfim yok ama sagligimiz icin de devam etmeliyiz hadi basaralim birakma yoldas ol bana devam edelim
fazla uzak kalamadım zaten canım. o ara çok kötüydüm psikoloji olarak ve de çok yoğun.
nasıl oldun canım?

Sahur yok

İftar
1 küçük kase yoğurtlu patates yemeği
2 yk bulgur pilavı
1 lahmacunun 5/1 i kadar lahmacun kız yemeyince yedim onu da :)

Ara
2 dilim armut
küçük boydan Yarım muz

2 litreden fazla su içmişimdir ama ne kadar bilemiyorum

30 dk yürüyüş 60 puan
200 adet bölgesel 120 puan
Toplam 180 puan

Aynen öyle tabi olmadı bir hafta oruç bir hafta normal bir hafta oruç bir hafta normal idare edicem bu hafta fayda görürsem ekime de bişey kalmadı vermem lazım kiloları :)
Çok kaçırmazsan kesin verirsin eşimin kuzeni aşırı kilolu 100 üstü vardı kesin 2 ay aralıksız oruç tuttu kadın tığ gibi oldu

Çok kaçırmazsan kesin verirsin eşimin kuzeni aşırı kilolu 100 üstü vardı kesin 2 ay aralıksız oruç tuttu kadın tığ gibi oldu

Çok iyi ben de normalde oruç tuttuğum zamanlarda hep kilo alırdım ilk defa bu sene kilo verdim o yüzden istenince yapılır verilir diyorum

Kızlar cok agırlı bir şekilde adet goruyorum cok yoğun geliyor dun akşamdan beri 4 ped değiştirdim ağrıdan kıvranıyorum vallahi ne bişey yiyebildim nede oturup yatabiliyrum.
Hastaneye gittik testlerimiz yapıldı eşine de sperm testi yapıldı doktor bana da dedi ki kg verirsen işimize gelir ve cok iyi olur dedi bende bırakmayı dusunuyorum hocam dedim ve bırakmayacağım Allah'ın izniyle
Doktor ikinizin sonucları da cok guzel ve hamile kalmamak için hiç bir problem yok yumurta çatlaması için ilaç verecegım onları kullan 10 gune geri gel dedi dua edin kızlar okadar cok umutluyum ki Rabbim 4 yıldır çektiğimiz hasrete kavuştursun bizi.

Hakkınıza hayırlısı olsun canım

Rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin canım inşallah

Hastaneye gittiğim için kahvaltı tarzında bişey yapamadım 2 gibi eve geldik
2 kaşık yoğurt 1 salatalık
Bunları bile cok zor yedim aşırı sancım vardı

Akşam 19.15
5 kaşık kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
Cacık

Yeşil çay
2 litre su geceye kadar 3 litre içmeye calısacagım.
20 dk Leslie 60 puan adet sancım cok oldugu için egzersiz yaptım baya rahatlattı arkasından sıcak bi duş aldım cok iyi geldi valla

hayırlısı olsun tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…