Canım yediğin içtiğn 1 kg etkiliyor sabah aç karnına tartıl yarın.iyi akşamlar kızlarrrsabah hızlı çıktım tartılamadım. açıkçası hem merak ediyordum hem de pek canım istemedi tartılmadım. ama akşam eve gelince ne kaçıyorsun 90 da olsan bakıcan zaten dana gibi oldun dedim kendi kendime.
doğrusu 89.5-90 arası birşey bekliyordum ama 88.2 çıktım.
en son 88 dim zaten. +0.2 de birşey değil. zaten akşam üzeri tartıldım.
evet sabah da bakayım. ama belli olmuyor bazen sabah da çok ödemim oluyor canımCanım yediğin içtiğn 1 kg etkiliyor sabah aç karnına tartıl yarın.
Canım uyan tuvalete gir evde biraz adım at 10 dk kadar ondan sonra tartıl ben hep oyle yapıyorum uyanır uyanmaz şiş oluyor vucudumuzevet sabah da bakayım. ama belli olmuyor bazen sabah da çok ödemim oluyor canımneyse sorun değil. yavaştan dikkat edicem yediklerime
fazla uzak kalamadım zaten canım. o ara çok kötüydüm psikoloji olarak ve de çok yoğun.Kilo bildir bitanem
Tecrubeyle sabit alip gelirsin yapma bildirelim
Senin psikolojinden bende de var hic keyfim yok ama sagligimiz icin de devam etmeliyiz hadi basaralim birakma yoldas ol bana devam edelim
nasıl oldun canım?Iyi aksamlar arkadaslar
Yarin tum gun hastanede olabilirim şu varisim kudurdu on bacaga da sıçradı, doktor ranfevu da yok gideyim de aradan alirlar mi diye bi sansimi deneyeyjm ameliyatlik oldum cok kotu olmaya basladi
Gorusuruz ugramaya calisirim ara sira
Maşallah canım devamı iyi gider inşallahİlk gün orucumu başarıyla kaçamaksız ve az yiyerek kapattım tebrikler bana :)
Maşallah canım devamı iyi gider inşallah
Ama fenamı işte borçların da ödenmiş oluyorİnşallah şansımdan hava ısındı geri geçen hafta serindi sadece susuzluk beni biraz yoruyor normalde şu saate kadar 1,5 litre suyu bitirmiştim
Ama fenamı işte borçların da ödenmiş oluyor
Çok kaçırmazsan kesin verirsin eşimin kuzeni aşırı kilolu 100 üstü vardı kesin 2 ay aralıksız oruç tuttu kadın tığ gibi olduAynen öyle tabi olmadı bir hafta oruç bir hafta normal bir hafta oruç bir hafta normal idare edicem bu hafta fayda görürsem ekime de bişey kalmadı vermem lazım kiloları :)
Çok kaçırmazsan kesin verirsin eşimin kuzeni aşırı kilolu 100 üstü vardı kesin 2 ay aralıksız oruç tuttu kadın tığ gibi oldu
Kızlar cok agırlı bir şekilde adet goruyorum cok yoğun geliyor dun akşamdan beri 4 ped değiştirdim ağrıdan kıvranıyorum vallahi ne bişey yiyebildim nede oturup yatabiliyrum.
Hastaneye gittik testlerimiz yapıldı eşine de sperm testi yapıldı doktor bana da dedi ki kg verirsen işimize gelir ve cok iyi olur dedi bende bırakmayı dusunuyorum hocam dedim ve bırakmayacağım Allah'ın izniyle
Doktor ikinizin sonucları da cok guzel ve hamile kalmamak için hiç bir problem yok yumurta çatlaması için ilaç verecegım onları kullan 10 gune geri gel dedi dua edin kızlar okadar cok umutluyum ki Rabbim 4 yıldır çektiğimiz hasrete kavuştursun bizi.
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin canım inşallahKızlar cok agırlı bir şekilde adet goruyorum cok yoğun geliyor dun akşamdan beri 4 ped değiştirdim ağrıdan kıvranıyorum vallahi ne bişey yiyebildim nede oturup yatabiliyrum.
Hastaneye gittik testlerimiz yapıldı eşine de sperm testi yapıldı doktor bana da dedi ki kg verirsen işimize gelir ve cok iyi olur dedi bende bırakmayı dusunuyorum hocam dedim ve bırakmayacağım Allah'ın izniyle
Doktor ikinizin sonucları da cok guzel ve hamile kalmamak için hiç bir problem yok yumurta çatlaması için ilaç verecegım onları kullan 10 gune geri gel dedi dua edin kızlar okadar cok umutluyum ki Rabbim 4 yıldır çektiğimiz hasrete kavuştursun bizi.
hayırlısı olsun tatlım.Kızlar cok agırlı bir şekilde adet goruyorum cok yoğun geliyor dun akşamdan beri 4 ped değiştirdim ağrıdan kıvranıyorum vallahi ne bişey yiyebildim nede oturup yatabiliyrum.
Sağolun canlarım güzel mezajlarınız için sizleri kendime cok yakın hissediyorum arkadaşım yoldaşım sırdaşım gibi oldunuz hepinizhayırlısı olsun tatlım.