- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Zaten telefonum da tarih ve saat olarak yazıyor sadece isim yazmayı unutmuşum onuda maruz gorun biraz gec uyandım hemen tartıldım kusura bakmayın kahvaltımı yaptım suyumu içtim şimdi tartılsamda artı olarak gozukurkuzum bildirim bu şekilde kabul edilmez, mutlaka not kağıdına yazman gerekiyor adı ve tarihi
kuzum benlik ya da takımlık bi durum değil, genel kurallar gereği böyle.Zaten telefonum da tarih ve saat olarak yazıyor sadece isim yazmayı unutmuşum onuda maruz gorun biraz gec uyandım hemen tartıldım kusura bakmayın kahvaltımı yaptım suyumu içtim şimdi tartılsamda artı olarak gozukur
pili bitmiştir muhtemelen, iş dönüşü liste paylaşım saatine kadar yetişebilirsen tartılıp bildir mutlaka, yoksa haftaya kilo verirsen bölünecek.
kuzucum tartılıp bildirmen gerekiyor, bekliyorum .Zaten telefonum da tarih ve saat olarak yazıyor sadece isim yazmayı unutmuşum onuda maruz gorun biraz gec uyandım hemen tartıldım kusura bakmayın kahvaltımı yaptım suyumu içtim şimdi tartılsamda artı olarak gozukur
kaç çıkarsan çık zehracım yeter ki bildirAkşama kadar yediklerimden bayağı artı çıkarım ama :)) yine de tartılır bakarım duruma
kaç çıkarsan çık zehracım yeter ki bildir
son bildirim saati geçmesin de, işten kaçta çıkıyorsun ? saat kaç gibi paylaşabilirsin.Benden günah gitti :))
Tamam şuan spor yapıyorum bittikden sonra tartılırmkuzucum tartılıp bildirmen gerekiyor, bekliyorum .haftaya verdiğin kilolar da bölünmemiş olur.
son bildirim saati geçmesin de, işten kaçta çıkıyorsun ? saat kaç gibi paylaşabilirsin.
tamam kuzumTamam şuan spor yapıyorum bittikden sonra tartılırm
liste son paylaşım saati 8 ama en geç 19:30 gibi bildirmelisin ki ben hesaplamaları yapıp yetiştirebileyim.8 de falan evde olurum kaça kadar bildirmem gerek
liste son paylaşım saati 8 ama en geç 19:30 gibi bildirmelisin ki ben hesaplamaları yapıp yetiştirebileyim.
yetişirse, yetişmezse de yapacak bir şey yok kuzucumİşten 7ye doğru çıkıyorum gidip kızı al otobüse bin git 8i anca bulur yetişebileceğimi sanmıyorum o zaman
gün içinde artış olabiliyor saat zaten akşam oldu nerdeyse, yani çok normal. evet sen sabahki bildirimdesin normalde, o yüzden takılma artıya şu anda.Gün içinde yediğim içtiğimle birlikte 1.5 kg almak nedir ya vallaha pes doğruneyse ben sonucta. Bu hafta 600 Gr verdim şuanki kilom 81.1
Eki Görüntüle 2900898
Kesinlikle zaten 1.5 litre su içtim kahvaltı ile birlikte normaldir. Onemlı olan sabah eksi görmüş olmam inşallah diğer haftaya 70li sayıya düşebilirimgün içinde artış olabiliyor saat zaten akşam oldu nerdeyse, yani çok normal. evet sen sabahki bildirimdesin normalde, o yüzden takılma artıya şu anda.
son vakitler, vardın mı eve, pil almayı da unutmaİşten 7ye doğru çıkıyorum gidip kızı al otobüse bin git 8i anca bulur yetişebileceğimi sanmıyorum o zaman