Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta : 74.7
Bugjn : 74.5
Fwrk : -200gr
.
Kizlar 26 Temmuz da kalp damar ilacina basladim daha dogrusu varis tedavisi
.
Acayip istah yapti
Anlatamam 2 ayda 7 kg veren ben mahvolucam galiba
Zor dayaniyorum insallah gecer ya
Eki Görüntüle 2900724
Ben bugün paylaşamıcam malesef tartı bozulmuş sanırım anlamadım üstüne çıkıyorum lol yazıp duruyor işe gelene kadar bir kaç defa denedim olmadı malesef
8 de falan evde olurum kaça kadar bildirmem gerek
İşten 7ye doğru çıkıyorum gidip kızı al otobüse bin git 8i anca bulur yetişebileceğimi sanmıyorum o zaman
Gün içinde yediğim içtiğimle birlikte 1.5 kg almak nedir ya vallaha pes doğru neyse ben sonucta. Bu hafta 600 Gr verdim şuanki kilom 81.1
Eki Görüntüle 2900898
evet kuzum, haftaya çok güzel eksi gelecek güveniyorum sana82.5 olarak. Mı kaydedildi ozaman bu hafta
Ya yüreğime iner yapmayınnn82.5 olarak. Mı kaydedildi ozaman bu hafta
Onemlı olan güncel kilomun 81 olması sonra kagıt ile tekrar bildirdim 81 olarak girseydiniz keşke yaavvevet kuzum, haftaya çok güzel eksi gelecek güveniyorum sana
kurallar gereği maalesef mümkün değil. neden üzülüyorsun kuzum sen bugün 81 i gördün, haftaya gelsin 7 lerOnemlı olan güncel kilomun 81 olması sonra kagıt ile tekrar bildirdim 81 olarak girseydiniz keşke yaavv
İnşallah 1.100 olarak vermem gerekiyor elimden gelen herseyı yapıcam eger giderse cok sevinirim gitmezse de üzülmeye gerek yok önümüzde uzun zaman var inşallah hepsi gidecek sizin buraya katıldığımda 90kg 900gramdım gerçekten 40 gun olmuş ve giden kilo 9kg 800 Grkurallar gereği maalesef mümkün değil. neden üzülüyorsun kuzum sen bugün 81 i gördün, haftaya gelsin 7 ler
Tama canim benim deneyeyim .cubuk tarcin degil miLonely single girl canım sana önerim eger türk kahvesini seviyorsan tarçınlı türk kahvesi tüket bir miktar bile olsa iştah kapatıcı özelliği var
Tama canim benim deneyeyim .cubuk tarcin degil mi
son vakitler, vardın mı eve, pil almayı da unutma
Gunaydin arkadaslar
Yavastan toparlanmaya calisacagim bakalim atalikli oruc vr ekmegi keserek baslayayim tekrardan