- 24 Mart 2021
- 1.285
- 4.965
- 23
Oyle yapıcam canım kahvaltıyı bile az yaptım herşeyden birer kaşık yersem sorun olmaz sanırımEmeğini düşün canım ne kadar cabaladigini ne kadardır uğraştığını bunları düşün kaçırmazsın herşeyden ye ama dozunda
İyi gezmeler canımOyle yapıcam canım kahvaltıyı bile az yaptım herşeyden birer kaşık yersem sorun olmaz sanırım
Kızlar dun gıdı egzersizine başladım benim gıdım biraz vardı kilolu iken şuandada yavas yavas gidiyor ama hareket ile daha da gitsin istiyorum umarım güzel sonuclar alırım gunluk 5 dk yapıyorum
Kızlar bu aralar bende aşırı bi şişkinlik var yaaa akşam yemeğinde sanki koca kuzuyu yemişim gibi ilk yediğimde normal tokluk derecesinde bıraktım ama şuan patlayacagım sanki maden suyu felan içtim şişkinliği gitsin diye neden olabilir acaba ne yazıyorsam o başka bişey yemiyorum
Günaydınlar
Babamın aracı kaza yaptı eşimin iş düzeni bozuldu çocuklar annemde
Hayat düzenim bozuldu resmen.
Sürekli yorgunum sürekli uyku hali. Buraya da gelemiyorum. Kusura bakmayın
Aa geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun
Teşekkür ederim kızlar sagolunGeçmiş olsun canım
Pili bitmiş canım yeni pil ile değiştirebilirsinBen bugün paylaşamıcam malesef tartı bozulmuş sanırım anlamadım üstüne çıkıyorum lol yazıp duruyor işe gelene kadar bir kaç defa denedim olmadı malesef
Pili bitmiş canım yeni pil ile değiştirebilirsin
pili bitmiştir muhtemelen, iş dönüşü liste paylaşım saatine kadar yetişebilirsen tartılıp bildir mutlaka, yoksa haftaya kilo verirsen bölünecek.Ben bugün paylaşamıcam malesef tartı bozulmuş sanırım anlamadım üstüne çıkıyorum lol yazıp duruyor işe gelene kadar bir kaç defa denedim olmadı malesef
kuzum bildirim bu şekilde kabul edilmez, mutlaka not kağıdına yazman gerekiyor adı ve tarihi