Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Emeğini düşün canım ne kadar cabaladigini ne kadardır uğraştığını bunları düşün kaçırmazsın herşeyden ye ama dozunda
Oyle yapıcam canım kahvaltıyı bile az yaptım herşeyden birer kaşık yersem sorun olmaz sanırım 🤗🤗

Kızlar bu aralar bende aşırı bi şişkinlik var yaaa akşam yemeğinde sanki koca kuzuyu yemişim gibi ilk yediğimde normal tokluk derecesinde bıraktım ama şuan patlayacagım sanki maden suyu felan içtim şişkinliği gitsin diye neden olabilir acaba ne yazıyorsam o başka bişey yemiyorum 😐😐

Ay ben de öyleyim kaç gündür ya sanki balon gibiyim ya da üstüme öküz oturmuş gibi bir ağırlık var

Dünkü menüm,

Saat 13,00
3 yk ciğer kavurma
Bol salata
2 bardak ayran

Saat 20,00
3 yk ciğer kavurma
Bol Salata
2-3 bardak ayran

Yemekten sonra şekerli şeyler istedi canım 1 ısırık browni

3-4 litre su

1 saat yürüyüş 120 puan

Bugun menüm sabah 10
1 çatal salam
2 çatal sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Cok az ekmek
Domates salatalık

14.30
3-4 yemek k. Kısır
3-4 yemek k. Makarna salatası
Yarım dilim kedi dili pasta
Salatalık domates
3-4 yemek k. Aşure

2.5 litre su daha da içeceğim
1 şişe maden suyu
15 bin adım 150 puan
Bugun Boyle oldu 2.5 aydır hiç bir şekilde bole şeyler yememiştim bugunde Boyle olsun arkadaşlar herşeyden azar ölçüde yedim akşam yemeği de yemeyeceğim yarına eksi görür müyüm bilmiyorum ama artı görürsem de moral bozmayacagım 🤗🤗🤗

Gecen hafta : 74.7
Bugjn : 74.5
Fwrk : -200gr
.
Kizlar 26 Temmuz da kalp damar ilacina basladim daha dogrusu varis tedavisi
.
Acayip istah yapti
Anlatamam 2 ayda 7 kg veren ben mahvolucam galiba
Zor dayaniyorum insallah gecer ya
IMG_20210813_104826_027.jpg

Ben bugün paylaşamıcam malesef tartı bozulmuş sanırım anlamadım üstüne çıkıyorum lol yazıp duruyor işe gelene kadar bir kaç defa denedim olmadı malesef :KK43:
pili bitmiştir muhtemelen, iş dönüşü liste paylaşım saatine kadar yetişebilirsen tartılıp bildir mutlaka, yoksa haftaya kilo verirsen bölünecek. :KK60:

X