Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ah 20 yaşındayım ve yaşadıklarımın hepsini sana anlatsam gerçekten kal demezsin

Daha küçücüksün emin ol ve çocuk yaşta evlenmişsin eşin de küçük geçen yazmıştın 23 müydü henüz olgunluk aşaması yok o yüzden de bu kadar problemler oluyordur

Ah 20 yaşındayım ve yaşadıklarımın hepsini sana anlatsam gerçekten kal demezsin
Herkeste dert var canım benim kimse dört dörtlük değil hemen çekip gitme tabi kimse kimsenin evinde neler olup bitiyor bilemez sen emin olduktan sonra harekete geç sonra pişmanlık yaşama ha emin olana kadar d çocuk yapma daha çok gençsin bende erken yaşta evlendim 2 tane çocuğum var onları dünyalara değişmem ama keşke daha geç evlenseydim diyorum napalım işte kader 2 kere boşanma derecesine geldim eşimin ailesi yüzünden eşim bırakmadı beni anlatsam daha neler neleeeer var küçük yaşta herşey gördüm büyüdükçe aklım daha da ermeye başladı herşeye Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın ve yardımcınız olsun inşallah canlarım

Bugun menüm
Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Biraz peynir
Domates salatalık

15. 00
2 tane yulaflı kurabiye
1 çay bardağı süt

19.30
2 kepçe Etli nohut yemeği
3 yemek k. Semiz otu yemeği
Salata
Yoğurt

Biraz dondurma

2.5 litre su
Temizlik 50 puan

Aynen canım emin olmadan adım atmamak lazım ben de çok sabrettim bekledim düzelir dedim ama düzeleceğine daha beter oldu benimki önce ailesini tınlamazdı evliliğin ilk iki yılı ne olduysa halletmeye çözmeye kimseye belli etmemeye çalıştım ama 2 yıllık evliyken aramız açıldı aileler toplandı herşey ortaya döküldü ondan sonra da toparlanamadık zaten benim de canıma tak edince bıraktım herşeyi ailesinin adam edemediğini ben nasıl edeyim..

Dünkü menüm,

Saat 13,00
1,5 şiş tavuk kebap
Salata
Ayran

Saat 20,00
2 çatal çiğköfte
1 yk nohut
Salata
Bir parça ekmek
Ayran

Saat 22,00
1 bardak şekersiz çay

3-4 litre su

1 saat yürüyüş 120 puan

Ayy kızlar çok uykusuzum kızım rahatsızdı gece hiç yatamadık sabahtanda doktora falan götürdüm çok şükür şimdi daha iyi işe geldim mecbur çalışmanın en kötü yönü de bu evladım hastayken çalışmak zorunda kalmak ne diyelim Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil..

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Kesinlikle bazı şeyler için geç pişman oluyoruz yazı kader bişey diyemiyorum bugun hani diyorsunuz ya cocuk yapmayın diye yarın bir gun hiç bi sebep yokken de ayrılabiliriz yada ne bileyim aramız cok iyiyken birden kötü de olabilir eger Allah alnımıza evladımız varken ayrılmayı yazdıysa buna yapacagımız birşey yok tabiki evladım varken ayrılmayı asla istemem onun sağda solda gezmesini tabiki istemem ama Allah neyi yazdı ise alnımıza onu cekeceğiz

Bak bu çocuk konusunda haklısın ayrıldıktan sonra kaderde varsa çocukla da oluyor misal ben :)

Bak bu çocuk konusunda haklısın ayrıldıktan sonra kaderde varsa çocukla da oluyor misal ben :)
Seni kasderek yazmamıştım canım ama. Neyse tabi doğru olan bu yani. Benim annem ve babam 18 yıl sonra ayrıldılar ben daha 14 yaşımdaydım ortada biz kaldık ne yapacağımızı bilemedik psikolojimiz alt üst oldu kimse ayrılsın asla istemem kendim boşanayım hiç istemem cunku severek evlendik sıkıntılarımız tabi oluyor ama asla evladım varken ayrılmayı istemem Rabbim kimseyi ortada bırakmasın herkes yerinde sağ mutlu olsun inşallah

Bugun menüm
12.00
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
3 zeytin
Az bsy peynir
2 kaşık yoğurt

18.40
1 kase tel şehriye çorbası
1 kaseden az etli nohut
10-15 tane yaprak sarma
Cacık

1 şişe maden suyu
Yeşil çay
2.5 litre su
45 dk Leslie 135 puan

Ben de istemezdim ama bazen şartlar insan çocuğunu da düşünmeli ama kendisini ciddi anlamda rahatsız eden psiklojisi bozulan bir evlilikte de çocuğumu mutsuz etmek istemem anne mutluysa evlatta mutludur ona bakabilmek için de kafamın yerinde olması gerekir :))

Ayrıca biliyorum beni kast etmediğini ben şeyden dolayı yazdım hani bazı sorunlar oldu bizde de çocuk biraz geç olsun istedim ama beklemediğim bir anda oldu o yüzden :))

Kesinlikle canım olmayınca olmuyor ama hemen pes etmemek lazım ciddi bi sorun yoksa eğer herkes bir şansı hakeder

Kesinlikle canım olmayınca olmuyor ama hemen pes etmemek lazım ciddi bi sorun yoksa eğer herkes bir şansı hakeder

Benimkine 1 milyon kere şans verdim sanırm Ha çocuğum için yine vermeye hazırdım hem de aldatma ve şiddete rağmen ama ailecek o kadar karaktersiz ve aşağılıklarmış ki şu an Rabbim beni kurtarmış bu olaylarla diyorum kızımdan de benden de uzak olsunlar pislikler..

Sende fazla vermişsin canım şiddet+aldatma bunlara bir kere belki şans verilir ama 2 kere ASLA! sen daha da Zayifladikca birde bakım yapılınca senin ex kudurur kıskançlıktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…