Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Öyle yapıyorum zaten de karşı taraf çok sinsi ve kızımı almak istiyor bu yüzden türlü yalan dolan iftiraya başvuruyorlar haliyle canım sıkılıyor
Allah görüyor canım inşallah doğru olan davayı kazanır ama tabiki gönlüm senden yana bi evladın yeri anasının yanı

Allah görüyor canım inşallah doğru olan davayı kazanır ama tabiki gönlüm senden yana bi evladın yeri anasının yanı

Ben de aynısını diyorum canım Rabbim doğrunun yanında olsun o bana yeter o bana inat olsun diye istiyor sanki kendimi bakacak benim annemin bakmasına sıkıntı buluyor çocuk ona gitse kendi annesi bakacak fark neredeyse psikolog görüşmemiz olmuştu kadına da çocuğu bana göstermiyor demiş Rabbim görüyor biliyor ya her aradığında her geldiğinde gösterdim çocuğum için onunla yemeğe bile gittim evime aldım utanmaz her yerde utanmaz ama Rabbime havale ettim ben onları ailecek canımm

Ben de aynısını diyorum canım Rabbim doğrunun yanında olsun o bana yeter o bana inat olsun diye istiyor sanki kendimi bakacak benim annemin bakmasına sıkıntı buluyor çocuk ona gitse kendi annesi bakacak fark neredeyse psikolog görüşmemiz olmuştu kadına da çocuğu bana göstermiyor demiş Rabbim görüyor biliyor ya her aradığında her geldiğinde gösterdim çocuğum için onunla yemeğe bile gittim evime aldım utanmaz her yerde utanmaz ama Rabbime havale ettim ben onları ailecek canımm
Allah yardımcın olsun canım benim çok zor bir durum inşallah yavrunu alamazlar dualarım seninle

Bugun menüm 11
Peynirli omlet
Salatalık domates
5 zeytin

14.00
Nohutlu hindi fümeli salata yağsız

19.30
Fırında patates (köfte 4 adet)
Mercimek çorbası 1 kase
Sumaklı soğan
2 yemek k. Nohut yemeği
Yoğurt

2.5 litre su
40 dk Leslie 120 puan

Kızlar dun gıdı egzersizine başladım benim gıdım biraz vardı kilolu iken şuandada yavas yavas gidiyor ama hareket ile daha da gitsin istiyorum umarım güzel sonuclar alırım gunluk 5 dk yapıyorum 🤗🤗

Kızlar bugun ölçü yaptım
Bel önceki 90 cm şimdi 87.5 cm
Kalça önceki 109.5 cm şimdi 108 cm
Göğüs önceki 109 cm şimdi 108cm
Kol önceki 31.5 şimdi 30 cm
Ön kol önceki 26.5 cm şimdi 26 cm
Alt bacak önceki 41cm şimdi 41 cm
Üst bacak önceki 65cm şimdi 64 cm
Boyun önceki 37cm şimdi 35.5 cm

1 haftalık değişim 🤗🤗🤗çıplak bedenle ölçü alıyorum ben :)))

Kızlar bugun ölçü yaptım
Bel önceki 90 cm şimdi 87.5 cm
Kalça önceki 109.5 cm şimdi 108 cm
Göğüs önceki 109 cm şimdi 108cm
Kol önceki 31.5 şimdi 30 cm
Ön kol önceki 26.5 cm şimdi 26 cm
Alt bacak önceki 41cm şimdi 41 cm
Üst bacak önceki 65cm şimdi 64 cm
Boyun önceki 37cm şimdi 35.5 cm

1 haftalık değişim 🤗🤗🤗çıplak bedenle ölçü alıyorum ben :)))
Ay bende en yakın zamanda bi mezura alicam çok merak ettim ölçülerimi

Kızlar bu aralar bende aşırı bi şişkinlik var yaaa akşam yemeğinde sanki koca kuzuyu yemişim gibi ilk yediğimde normal tokluk derecesinde bıraktım ama şuan patlayacagım sanki maden suyu felan içtim şişkinliği gitsin diye neden olabilir acaba ne yazıyorsam o başka bişey yemiyorum 😐😐

Kızlar bu aralar bende aşırı bi şişkinlik var yaaa akşam yemeğinde sanki koca kuzuyu yemişim gibi ilk yediğimde normal tokluk derecesinde bıraktım ama şuan patlayacagım sanki maden suyu felan içtim şişkinliği gitsin diye neden olabilir acaba ne yazıyorsam o başka bişey yemiyorum 😐😐
Mide küçülüyor ya canım ondandır bence

İnşallah öyledir ya cok huzursuz hissediyorum şuan kendimi yarın da ailem ile pikniğe gidicez umarım cok asırı kaçırmam kaçırırsamda akşam yemeyi düşünmüyorum su ile gunu kapatırım. Cuma gunu artı görmek den korkuyorum x😒😒😐😐😐
Mide küçülüyor ya canım ondandır bence

İnşallah öyledir ya cok huzursuz hissediyorum şuan kendimi yarın da ailem ile pikniğe gidicez umarım cok asırı kaçırmam kaçırırsamda akşam yemeyi düşünmüyorum su ile gunu kapatırım. Cuma gunu artı görmek den korkuyorum x😒😒😐😐😐
Emeğini düşün canım ne kadar cabaladigini ne kadardır uğraştığını bunları düşün kaçırmazsın herşeyden ye ama dozunda

Günaydınlar
Babamın aracı kaza yaptı eşimin iş düzeni bozuldu çocuklar annemde
Hayat düzenim bozuldu resmen.
Sürekli yorgunum sürekli uyku hali. Buraya da gelemiyorum. Kusura bakmayın
Aa geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun

X