İnanki örgü tarzı şeyleri asla sevmiyorumannem bile diyor bana hiç biriniz çekmemiş diye annemin elinden de örgü eksik olmaz kızlarıda örgü sevmez aslında yapmasını biliyorum ama cok cabuk sıkılıyorum bırakıyorum dediğiniz gibi ilk işim kitap okumak olsun böylelikle vakit geçer yalnız basına olunca ne çay içiliyor nede kahve
Ah ne güzel insanın yanında bir nefes bile olması okadar güzel bişeyki inşallah en yakın zamanda bende bu duyguya kavuşmuş olurumAynen öyle valla ben de eşimle ayrıldıktan beri annem kaldı 2-3 ay şimdi 3 aydır tekim evde birileri olsaydı flan diye ben de sıkılıyorum ama ne yapalım kızımla vakit geçirmeye çalışıyorum birlikte mutfakta zaman geçiriyoruz ama bir zaman sonra o da sıkıyor bir de yapmakta istemiyorum yapınca yiyorumkitap okumak istediğimde kızım rahat vermiyor çekiyor kitabı zamanla herşeyi oturtursam güzel planlarım olacak inşallah hem kızım da biraz daha büyümüş olacak o zaman daha iyi olacak diye hayal ediyorum :)
Ah ne güzel insanın yanında bir nefes bile olması okadar güzel bişeyki inşallah en yakın zamanda bende bu duyguya kavuşmuş olurum
Merhaba kızlar
Bende sabah beri kahvaltı kurup topladım. Şimdi küçüğün özel eğitimi için geldik.
Polisiye film seyretmeyi severim. Alt yazılı yada Türkçe dublaj fark etmez. Castle diye dizi vardı onu yeni bitirdim komik hemde. Tavsiye ederim.
Bende bu hafta hastayım bı silkelenip yeniden eksileri görmek istiyorum inşallah
Geçmiş olsun canım kovid felan değilsin inşallahSelam canlar modunuzu düşürmeyin bugün benim de canım aşırı sıkılıyor bide bu rahatsızlık koku falan alamıyorum ne kadar da kötü birseymis koku alamak
Valla bilmiyorum ki canım böyle bir salgın da var nezle gibi küçük kardeşim bulaştırdı kesin teste gitmeye korkuyorumGeçmiş olsun canım kovid felan değilsin inşallah
Listeye girmeyi düşünmüyorum kuzum, burada yaşadığım sıkıntılardan dolayı şu an içimden gelmiyor.Cok haklısınız bende 96 kiloyu tartıda gordugumde şok içinde kalmıştım. Kesinlikle diyet spor su cok onemlı. Szide buralarda görebilecek miyiz acaba kilo vermeyi düşünüyor musunuz yoksa şuanki kilonuzdan memnun musunuz
cumaya kadar toparlarsınCuma 62,6
Pazartesi 63.00