- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
maşallah fatmam süpersin
gelsin 7 li rakamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah fatmam süpersin
İnşallah 1 -2 haftaya kadar gelecekmaşallah fatmam süpersin
gelsin 7 li rakamlar
cumaya kadar toparlarsın
demek ki daha bi özen göstermen gerekiyorvalla kaptanım yiyorum veremiyorum yemiyorum veremiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum :))
Canım sana tavsiyem yeşillik tarzı şeyleri arttır proteinli beslenmeye calıs yumurta mutlaka ye gerçekten cok faydası oluyor kahvaltı da klasik kahvaltılık dan baska bişey yediğimiz zaman vucudumuz kilo verilmek için uyarılmıyor maalesefvalla kaptanım yiyorum veremiyorum yemiyorum veremiyorum ne olacak bu halim bilmiyorum :))
demek ki daha bi özen göstermen gerekiyor
Canım sana tavsiyem yeşillik tarzı şeyleri arttır proteinli beslenmeye calıs yumurta mutlaka ye gerçekten cok faydası oluyor kahvaltı da klasik kahvaltılık dan baska bişey yediğimiz zaman vucudumuz kilo verilmek için uyarılmıyor maalesef
Selam kizlarrr
Bu hafta regl.haftasi biraz artı cikti arti 600 gr falan
Ama cumaya iner.insallah
Kızlar benım canım çok sıkkın benim kocayla dun gece kavga ettk canım ne spor yapmak istiyor nede başka bişey
Valla benim için büyük bişey belki onun için küçük bişeydir. Bana diyor işte kavga çıkarmak için yer arıyorsunn. Benım eşim normalde yol kenarlarına ayakkabı tezgahı açıyor her neyse bayram öncesi yoğunluk nedeni ile hep geç geldi bayram bitti köyden geldik daha hala eve geç geliyor gece 2 de felan bende sinirleniyorum kızıyorum bu ne işi gece gece diye bir gun yok patron cagırdı diye gec geldi bir gun arabanın bir yeri bozuldu diye gece 5 de geldi dun desen zaten tezgah açtım dye foto da atmadı bende sinirlendim bir sürü mesaj yazdım sen yine benim o sevmediğim görüşmeni istemediğim arkadaşının yanındasın diye bir sürü şey yazdım işte sonra da konusmadım beraber aynı odada felan da yatmadım sürekli yalan söyleme çabaları sürekli bişeyler uydurma çabaları ne konustum nede işe giderken uğurladımİnsanın canı sıkkınken hiç bişey yapası gelmiyor anlıyorum seni ama çok büyük şeyler değilse kavga sebebiniz orta yolu bulmaya çalışın
Gece arkadaşını aradı ben senin yanında mıydım bugun diye arkadaşı da değildin dedi ben seni aradım gel diye sende tezgah açacam diye gelmedin dedi. Sonra eşimn Instagram onu beraber kullanıyoruz o dediğim arkadaş eşimi durumlar dan gizlemiş benim diğer hesabı da engellemiş komple. Bende bir haltlar karıştırdıkları da kanaat getirdim. Eşin sıkıntı yapıyorsa bundan sonra görüşmeyelim gardaşım diyor ama yanlış anlamada annen öldüğü zamanda ben vardım yanında diyor he biz zaten dış kapının dış mandalıyız biz 5 yıldır nerenin yanındaysak artıkİnsanın canı sıkkınken hiç bişey yapası gelmiyor anlıyorum seni ama çok büyük şeyler değilse kavga sebebiniz orta yolu bulmaya çalışın
Valla benim için büyük bişey belki onun için küçük bişeydir. Bana diyor işte kavga çıkarmak için yer arıyorsunn. Benım eşim normalde yol kenarlarına ayakkabı tezgahı açıyor her neyse bayram öncesi yoğunluk nedeni ile hep geç geldi bayram bitti köyden geldik daha hala eve geç geliyor gece 2 de felan bende sinirleniyorum kızıyorum bu ne işi gece gece diye bir gun yok patron cagırdı diye gec geldi bir gun arabanın bir yeri bozuldu diye gece 5 de geldi dun desen zaten tezgah açtım dye foto da atmadı bende sinirlendim bir sürü mesaj yazdım sen yine benim o sevmediğim görüşmeni istemediğim arkadaşının yanındasın diye bir sürü şey yazdım işte sonra da konusmadım beraber aynı odada felan da yatmadım sürekli yalan söyleme çabaları sürekli bişeyler uydurma çabaları ne konustum nede işe giderken uğurladım
Kuzum hiç bişeyi söylemiyor saklıyor ben gerçeği bulup öğrenene kadar saklıyor ben bulunca da itiraf etmek zorunda kalıyor buda beni kırıyor Boyle cekip kapıyı cıkıp gidesim geliyo oyle sinirlerim bozuluyorah malesef erkekler böyle ben de senin gibiyim öğreneyim bileyim açıklama yapsın etsin ama galiba istemeden de olsa sıkıyoruz bu konularda muhtemelen o da baskı hissediyor üzerinde bu yüzden öyle davranıyor olabilir
Gece arkadaşını aradı ben senin yanında mıydım bugun diye arkadaşı da değildin dedi ben seni aradım gel diye sende tezgah açacam diye gelmedin dedi. Sonra eşimn Instagram onu beraber kullanıyoruz o dediğim arkadaş eşimi durumlar dan gizlemiş benim diğer hesabı da engellemiş komple. Bende bir haltlar karıştırdıkları da kanaat getirdim. Eşin sıkıntı yapıyorsa bundan sonra görüşmeyelim gardaşım diyor ama yanlış anlamada annen öldüğü zamanda ben vardım yanında diyor he biz zaten dış kapının dış mandalıyız biz 5 yıldır nerenin yanındaysak artık
Kuzum hiç bişeyi söylemiyor saklıyor ben gerçeği bulup öğrenene kadar saklıyor ben bulunca da itiraf etmek zorunda kalıyor buda beni kırıyor Boyle cekip kapıyı cıkıp gidesim geliyo oyle sinirlerim bozuluyor
Valla aynı bizde oyleyiz ben şu 2 yıldır guvenmiyorum eşime bende eşime kızdım sana inanmıyorum da arkadaşını aradın oyle dedi diye inanacagımı mı dusundun dedim zaten hiç inanmıyorsun ki dedi beni bu guvendizliğe sokan kendisi birde atar yapıyorBen de şüphelenirim istemediğim arkadaşı ile görüşmesini istemediğimde de kavga ederdik ama cidden arkadaşı gereksizdi ki bence bilerek öyle bir konuşma da yapmış olabilir erkeklere güven olmaz sonuçta ben de benimkinin bir fake hesabını bulmuştum falan sonra bana o arkadaşımın dedi tabi ben inanmadım ne alaka diye telefonda bişey bakacakken gördüm ki mesaj atmış zehra sana bu hesabı sorarsa senin haberin olsun diye yani her halükarda güvensizlik var
Ah 20 yaşındayım ve yaşadıklarımın hepsini sana anlatsam gerçekten kal demezsinHaklısın ben de kırılırım üzülürüm çünkü bildiğin yok sayılıyorsun otur düzgün ve sakince konuşmaya çalış ben beceremem sakin kalmayı ama sen dene yuvanı kurtarmak istiyorsan o da çabalamalı biraz baktın kafana yatmıyor hala ben ben diyor o zaman ne yapacağına karar verirsin emin ol gitmek kolay değil sen benim boşandığıma bakma benim ki birikmişliklerin sonunda artık kafamın dank etmesinden
Valla aynı bizde oyleyiz ben şu 2 yıldır guvenmiyorum eşime bende eşime kızdım sana inanmıyorum da arkadaşını aradın oyle dedi diye inanacagımı mı dusundun dedim zaten hiç inanmıyorsun ki dedi beni bu guvendizliğe sokan kendisi birde atar yapıyor