Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nerde o eski bayramlar
Şimdinin bayramı et üstüne.
Eskiden koca tencerelerle piserdi gelene gidene ikram edilirdi baklava ile. Şimdi ne bayramlar eski bayram ne lezzetler eski lezzet.
Katılıyorum keşke hala cocuk kalsaydım diyorum bazen eskiden bayramlar cok zevkli geçerdi sürekli kuzenlerle toplanıp gezerdik oyunlar oynardık şimdi ise bayramların hiç bir tadı kalmadı sadece adı bayram cocuklugumz da bayramlık aldıkdan sonra onunla beraber uyurduk sabah olsun da bir an once giyelim diye şimdi alıyoruz dolap bekliyor giyesimiz bile gelmiyor 😐😐

Katılıyorum keşke hala cocuk kalsaydım diyorum bazen eskiden bayramlar cok zevkli geçerdi sürekli kuzenlerle toplanıp gezerdik oyunlar oynardık şimdi ise bayramların hiç bir tadı kalmadı sadece adı bayram cocuklugumz da bayramlık aldıkdan sonra onunla beraber uyurduk sabah olsun da bir an once giyelim diye şimdi alıyoruz dolap bekliyor giyesimiz bile gelmiyor 😐😐
Eskiden kıyafette kıymetlidi şimdi her daim alınıyor. Yok rengi soldu modası geçti vsvs
Yarın bende bı silkelensem iyi olacak çok kaçırdım bugün
Baklava yeseydim daha iyiydi

Eskiden kıyafette kıymetlidi şimdi her daim alınıyor. Yok rengi soldu modası geçti vsvs
Yarın bende bı silkelensem iyi olacak çok kaçırdım bugün
Baklava yeseydim daha iyiydi
Dikkat et cnm seni de kilo verirken aramızda görmek den mutluluk duyarız hem seninde motivasyonun yükselir 😘😘

Ben hep geliyorum da havadan sudan sohbetlere 😅😅😅
Bu ara motivasyon düştü. Kılımı kipirdatasim yok
ben de gelir gider akıllıyım bu aralar. akşam mutfağa uğruyorum mutlaka. bal, ekmek, peynir üçlüsü.
Nerde o eski bayramlar
Şimdinin bayramı et üstüne.
Eskiden koca tencerelerle piserdi gelene gidene ikram edilirdi baklava ile. Şimdi ne bayramlar eski bayram ne lezzetler eski lezzet.
anneannemlerde güzel geçerdi bayramlar. yaşlılarla güzel bayramlar ve çocuklarla...
evet çocukken biz de öyleydik. gece gider gelir bakardım bayramlığıma :KK200::110:

*** 10. TAKIM 736-737. ETAP ***

Zerosima(63,2///% )
Etabiti (62,0///%)
Fatma_4224 (85,3///%)
Baby Cat (75,4///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi

60kiloyum (86,6/)692. etapta 85,5 kg ile bildirimli izne ayrılan üye.
Ay ne kadar az kalmışıź 😊😊
DUYURU:
Önümüzde ki etap bayramın 4. gününe denk geldiği için liste hazırlanmayacak.
736 ve 737. etaplar birleştirilip, 735. etap kilolarınız üzerinden hesaplama yapılacaktır.
Yani haftaya degil sonraki haftaya kac kg verdiysek o kadar yuzde olacak ooh ooh hedefim kac olsun
Du bi düşünem
Iki haftada 3 kg olsun bakalim :)
Benim menuler duzensiz yazmasam olur mu
Cunku bazi gunler dogru durust bisey yemiyorum bazen karisik
Menu yazmayınca performansim daha yuksek oluyir :) vede spor da yapamiyorim az yedigim icin ama cok yuruyoruz minnosumla haftada 3 gun falan

Kızlar kurban da et tüketimi nasıl olmalı yani sanırım bizim bu insanlar birz abartıyor sabah et öğlen et akşam et vallahi ne yapacağım bilmiyorum kendi evim olsa başka bişey pişirir yrim ama sizce ne kdr yemeliyim yani en azından tuvalet sıkıntısı cekmeyeyim
Bayramda vücut 7 çeşide kadar yemeği kabul ediyormuş, miktarı abartmamak şartıyla yiyebilirsin sıkıntı yok.
Yanında salatayla muhteşem olur.
Yoğurt tüketmemeye bak👌

Ay valla işe o kadar zor geldim ki anlatamam aşı etrkiledi sanırım dünden beri her yerim sızlıyor ağrıyor lavabodan çıkmadım gece boyunca bir üşütme bir ısıtma çok kötüyüm hala gözlerimin içi yanıyor bir de bayram üstü müşterilerle uğraşıyorum herkes istiyor ki işi anında olsun kime laf anlatacağımı şaşırdım

X