Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay valla işe o kadar zor geldim ki anlatamam aşı etrkiledi sanırım dünden beri her yerim sızlıyor ağrıyor lavabodan çıkmadım gece boyunca bir üşütme bir ısıtma çok kötüyüm hala gözlerimin içi yanıyor bir de bayram üstü müşterilerle uğraşıyorum herkes istiyor ki işi anında olsun kime laf anlatacağımı şaşırdım
oy canım benim Allah kolaylık versin, aşın da şifa olsun inşallah:KK60:

1626519227746.png

Bende bir kere diyet yaptım hayatımda onu da kat ve kat aldım zaten 😒😒😒
4 yıl once 79 ile başladığım diyeti 70 ile sonlandırdım ve bu 4 yıl içinde toplam 25 kg aldım 😖😖😖
İyiki bayram sonu başlayayım dememişim yoksa 100 kiloyu geçerdim sanırım ,😂😖

Benim 56 gibi bir hedefim yok en son 14 sene o kilodaydim imkansız geliyor. 60 yada 65 olsam yeter 🙈
Kesinlikle canım zaten 50 kg gerçekten cok düşük bir rakam gibi geliyor bana yani sıfır beden olmayı herkes ister ama en iyisi 60 -65 ben o kilodayken bile 38 beden giyiyordm

Kesinlikle canım zaten 50 kg gerçekten cok düşük bir rakam gibi geliyor bana yani sıfır beden olmayı herkes ister ama en iyisi 60 -65 ben o kilodayken bile 38 beden giyiyordm
Ben 56 iken 42 beden giyiyordum yıllar önce klasik takiliyordum tabi kalıplar değişiyor ama kemikli iri bir yapım var sanırım😂😂sen 38 beden gayet ince ve fit dururusun 65 de bile o zaman

Ben 56 iken 42 beden giyiyordum yıllar önce klasik takiliyordum tabi kalıplar değişiyor ama kemikli iri bir yapım var sanırım😂😂sen 38 beden gayet ince ve fit dururusun 65 de bile o zaman
Vallahi bilmiyorum ki ozmanlar ablamın düğünü vardı kıyafetlerimi 38 beden aldım ozaman da 62-63 kiloydum boyunda hemen hemen aynıydı zaten

Ben 56 iken 42 beden giyiyordum yıllar önce klasik takiliyordum tabi kalıplar değişiyor ama kemikli iri bir yapım var sanırım😂😂sen 38 beden gayet ince ve fit dururusun 65

Ben 42 bedeni 70 kiloya düştüğümde gördüm 🙈🙈

X