Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Katılıyorum keşke hala cocuk kalsaydım diyorum bazen eskiden bayramlar cok zevkli geçerdi sürekli kuzenlerle toplanıp gezerdik oyunlar oynardık şimdi ise bayramların hiç bir tadı kalmadı sadece adı bayram cocuklugumz da bayramlık aldıkdan sonra onunla beraber uyurduk sabah olsun da bir an once giyelim diye şimdi alıyoruz dolap bekliyor giyesimiz bile gelmiyor 😐😐
kız dur, eski bayramlar demeye yaşın tutmuyor henüz :KK48:eski bayramlar diyince, biz ne yapalım ahh ahhhh size göre dinazor kıvamındayız:cool:

ben de gelir gider akıllıyım bu aralar. akşam mutfağa uğruyorum mutlaka. bal, ekmek, peynir üçlüsü.

anneannemlerde güzel geçerdi bayramlar. yaşlılarla güzel bayramlar ve çocuklarla...

evet çocukken biz de öyleydik. gece gider gelir bakardım bayramlığıma :KK200::110:
insülin direncin vardı di mi, akşam yemeleri ona işaret baktır tekrar bi:KK56:aynısı bi süredir bende de var:KK51:

Ay ne kadar az kalmışıź 😊😊

Yani haftaya degil sonraki haftaya kac kg verdiysek o kadar yuzde olacak ooh ooh hedefim kac olsun
Du bi düşünem
Iki haftada 3 kg olsun bakalim :)

Benim menuler duzensiz yazmasam olur mu
Cunku bazi gunler dogru durust bisey yemiyorum bazen karisik
Menu yazmayınca performansim daha yuksek oluyir :) vede spor da yapamiyorim az yedigim icin ama cok yuruyoruz minnosumla haftada 3 gun falan
2 hafta sonra ama verilen kilo 2 ye bölünecek :cool:
tm menü yazma ama mutlaka: bugün sağlıklı beslendim ya da bugün kaçırdım diye not yaz:KK56:

X