- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
Teşekkürler canım büyük ihtimalle onu giycemMavi ve krem renkleri bir arada cok hoş bence o olmali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım büyük ihtimalle onu giycemMavi ve krem renkleri bir arada cok hoş bence o olmali
Günaydın canım hoşgeldın9. Takımdan günaydınlar kizlarrrr
Gü
Naay
Dıiiiin
Kizlarrrr
Bugun
75.1 ciktim
Allah in izniyle yarina
Profilimdeki 75 kiliti de aciliyor
Darisi 70 kilitine
Merhaba canım hosgeldın9. Takımdan günaydınlar kizlarrrr
Hoşbulduk canimGünaydın canım hoşgeldin
Hoşbuldum canimMerhaba canım hosgeldın
Hoşbuldum canimGünaydın canım hoşgeldın
Tebrikler canım. Ne güzel küçük hedefler koyup ulaşınca mutlu olmak. Profiline bayildimGü
Naay
Dıiiiin
Kizlarrrr
Bugun
75.1 ciktim
Allah in izniyle yarina
Profilimdeki 75 kiliti de aciliyor
Darisi 70 kilitine
Tesekkur ediyorummmTebrikler canım. Ne güzel küçük hedefler koyup ulaşınca mutlu olmak. Profiline bayildim
İns canim listeye girmeden yerimde saydım ben ins liste sorumluluğuyla gidecek bu seferTesekkur ediyorummm
Boyumuz kilomuz baya yakin birlikte basarabiliriz
Benimde boyum 156 ama 55 kiloya düşme gibi bir niyetim yok 60 yada 65 istiyorumTesekkur ediyorummm
Boyumuz kilomuz baya yakin birlikte basarabiliriz
dön dön hemn bayram da bitmiş oluyor bahane de yok yemek yemek içinSelamlar
İnsan aşka geliyor bende mi dönsem ki 75 kg olmam gerekiyor. Şuan 81.7
Maşallah
Başkalarını bırak sen kendine inan
kız dur, eski bayramlar demeye yaşın tutmuyor henüz eski bayramlar diyince, biz ne yapalım ahh ahhhh size göre dinazor kıvamındayızKatılıyorum keşke hala cocuk kalsaydım diyorum bazen eskiden bayramlar cok zevkli geçerdi sürekli kuzenlerle toplanıp gezerdik oyunlar oynardık şimdi ise bayramların hiç bir tadı kalmadı sadece adı bayram cocuklugumz da bayramlık aldıkdan sonra onunla beraber uyurduk sabah olsun da bir an once giyelim diye şimdi alıyoruz dolap bekliyor giyesimiz bile gelmiyor
Ama 10 yaşındaki bayramın zevki ile şimdi ki bayramın bir tadı yokkız dur, eski bayramlar demeye yaşın tutmuyor henüz eski bayramlar diyince, biz ne yapalım ahh ahhhh size göre dinazor kıvamındayız
insülin direncin vardı di mi, akşam yemeleri ona işaret baktır tekrar biaynısı bi süredir bende de varben de gelir gider akıllıyım bu aralar. akşam mutfağa uğruyorum mutlaka. bal, ekmek, peynir üçlüsü.
anneannemlerde güzel geçerdi bayramlar. yaşlılarla güzel bayramlar ve çocuklarla...
evet çocukken biz de öyleydik. gece gider gelir bakardım bayramlığıma
lezzetli, daha az sağlıksızlardan seç. artık seçenek çok dışarıda bu konudayarın menü istediğim gibi olmayabilir. baştan yazayım. daha önceden verilmiş bir sözüm var yarın. arkadaşla dışarı çıkacağız. ne yeriz bilmiyorum.
2 hafta sonra ama verilen kilo 2 ye bölünecekAy ne kadar az kalmışıź
Yani haftaya degil sonraki haftaya kac kg verdiysek o kadar yuzde olacak ooh ooh hedefim kac olsun
Du bi düşünem
Iki haftada 3 kg olsun bakalim :)
Benim menuler duzensiz yazmasam olur mu
Cunku bazi gunler dogru durust bisey yemiyorum bazen karisik
Menu yazmayınca performansim daha yuksek oluyir :) vede spor da yapamiyorim az yedigim icin ama cok yuruyoruz minnosumla haftada 3 gun falan
bitsin de bi rahatla artık gülümEski evi komple yeniledik