• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sen onu yapmazsın
Hoş ben de yapabilecegkmden emin degilim ama bana belli olmaz da :)

Cok gecmis olsun canim dikkat et.

.
@Eddaak Oo iyi tatiller hadi bakalim🙂

E Eftalios çok çok teşekkür ederim inşallah haftaya yine takımımızdan birileri girer dereceye ❤

Çok çok geçmiş olsun sıcak falanda etkilemiş olabilir

Cok gecmis olsun aman canim sagliginn daha onemli benimde sık sık basim gozum karariyor tahlim verdim bakalum ogleden sonra cikar dedidoktorum

çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. herşeyin başı sağlık.

iyi tatiller canım :halay::halay::halay:

su orucunu boşver tatlım. en güzel beslenme 2 öğün. öğlen akşam ye tamam. hızlı kilo vericem diye zorlama kendini.

çok geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine:anne:
Hepinizden Allah razı olsun kızlar çok teşekkür ederim
Sonuçlarım çıkınca bilgilendirme yaparım 😘😘😘

😊 dimi ama. Mesela annemin demek istediği hani heves etsinler seni gibilerine annemin demek istedigini ben anladim ama ben yapmak istemiyorum aetik kimseye kendimi sevdirmeye calismak istemiyorum anlatabildim mi

Tabiki de öyle bundan sonra önce evladın ve kendini düşünmelisin gerisi fasa fiso bana göre :)

Kızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydı 😔hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
Ay cnm cok gecmis olsun. Kendini cok ac birakma. Kan sekerinde düsüyor olabilir. Yanina tuzlu cubuk, leblebi vs al disari cikarken. Kendini iyi hissetmediginde agzina atarsin.

günaydın kızlar valla ben hiç iyi değilim acayip derece de şişim öyle böyle değil cuma 91,7 çıkan ben sabah 93,5 çıktım çok moralim bozu k
Neden anlamiyorm. Bende cok dikkat ediyorm. Spor da yapiyorm. Bu çabaya karsilik iyi kilo vermem lazim. Kilom da fazla sonucta ama hala 97lerde geziyorm. Hevesim cok kiriliyor. Bu olay beni cidden düsürüyor😔

Neden anlamiyorm. Bende cok dikkat ediyorm. Spor da yapiyorm. Bu çabaya karsilik iyi kilo vermem lazim. Kilom da fazla sonucta ama hala 97lerde geziyorm. Hevesim cok kiriliyor. Bu olay beni cidden düsürüyor😔

Ben de geçen hafta aç kalıp 200 gr verince öyle oldum işte moralmen çökünce yapmakta gelmiyor içimizden ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum

Benim b12 vitaminim yerlerde ilk defa degerlerim yari yariya düşmüş tansiyon 7 ye 5 yerlerde kansizim kizlar midem kuculdugu icin yemek yiyememin sebebi bu vitamin icecem d vitaminim bile az dusmus aman kizlar degerlerinizi sık sık yaptirin 38 kilo verince degerlerin dusmesi normal dedi doktor cocuk gibi istah acici verdiler icmem ben onu istahim kapnsin diye 5 ay emek verdim ben 38 39 kilo verinceye kadar neler cektigimi bilmiyor sanki doktor bide istah acici hap veriyor ya almadim diger vitaminleri alirim onu almam

Ay kizlar annemle azicik abimin karisiyla ilgili munakasaya girdik de ,o arada biraz ekmek gömdüm tabi fazla sinirlendim.eski olaylar aklima gelince o şahısa.
🍁
Neyse bir de yine bir sorum var size
Simdi benim görüştüğüm manita var ya demistim hani
Neyse bu az uzaktan akrabaydi
Neyse bunlar 2 ayda bir falan benim anneannemi gormeye geliyolar .
Yani anlayacaginiz o kisinin babaannesi ile benim anneannem kardeş
.neyse annem diyor ki simdi onun annesi, mustakbel gorumcemler flaan:)) gelirse sen hazirla masayi gozlerine gir falan gibilerine konustu
Ben de deim ki 34 yasimi dolduruyorum 5 yasinda cocugum var. Ve ben hala bu halde karsi tarafa yalakalik yapmak kendimibegendirmek zorunda miyim? Yani begenmezlerse begenmesinler napayim 20li yaslarda degilim ki ay beni sevsinler nolur gibi bir dusuncede olayim.zaten henuz haberleri yok .muhtemelen karsi da cikarlar cunku ogullari hic evlrnmemis.hani bilirsiniz ya 30 kisiyle yat kalk, ama nikahli evlilik yaptiysan .sen evlenmis bosanmis tü kaka kız oluyorsun,o yatan kalkan hic evlenmemis ideal kız oluyor. Belki zaten karsi cikacaklar .neden simdiden yalakalik yapayim beni begensinler diye falan yani
Siz ne dersiniz bu konuda.
Saygim her zaman sonsuz olur sonucta buyugumdurler,zaten hep saygili biri oldum okulda ogretmenlerime ,is yerinde üstlerime.aile hayatjnda buyuklerime, ama bu baska bir olay
kendini özellikle göstermek için tabi ki bir şeyler yapma. ben de sevmem öyle şeyleri ama normal, doğal davran canım. kıyafetine dikkat et, çocuğu güzel giydir falan. gittikçe ciddiye gidiyorsunuz. dikkatli hareket etmekte fayda var. intiba önemlidir. hayırlı olsun.
şişlik ve ödem den bahsedilmiş, bende acayip derece de şiştim bu hafta nedendir bilmiyorum. suyu az içiyorum onun farkındayım ama bu kadar ödem uzun süredir görmemiştim. parmaklarımı kapatamıyorum resmen.:KK51:
benim de yoğurttan, sütten midem şiş bugünlerde. bunları tüketmemem lazım.
ödeme yeşil çay çok iyi geliyor. evde varsa hemen iç bence. boşaltıyor. bir de tabi bol bol su. tuzlu yediğim zamanlar oluyor bende ödem bir de.

tiroid ya da insülin direncin falan varsa o da etkiler canım.
Benim b12 vitaminim yerlerde ilk defa degerlerim yari yariya düşmüş tansiyon 7 ye 5 yerlerde kansizim kizlar midem kuculdugu icin yemek yiyememin sebebi bu vitamin icecem d vitaminim bile az dusmus aman kizlar degerlerinizi sık sık yaptirin 38 kilo verince degerlerin dusmesi normal dedi doktor cocuk gibi istah acici verdiler icmem ben onu istahim kapnsin diye 5 ay emek verdim ben 38 39 kilo verinceye kadar neler cektigimi bilmiyor sanki doktor bide istah acici hap veriyor ya almadim diger vitaminleri alirim onu almam
tatlım iştah açıcı dediği multivitamin mineral desteğimi? eğer öyleyse al bence. senin bu yiyememen bak sonra sorun olur ondan korkuyorum. bedeninde yağ kalmadı ki, bu verilen kilolar kastan gidiyor. azcık iştahın yerine gelirse sabit kalırsın en azından. sonra kesersin içmeyi.

kendini özellikle göstermek için tabi ki bir şeyler yapma. ben de sevmem öyle şeyleri ama normal, doğal davran canım. kıyafetine dikkat et, çocuğu güzel giydir falan. gittikçe ciddiye gidiyorsunuz. dikkatli hareket etmekte fayda var. intiba önemlidir. hayırlı olsun.

ödeme yeşil çay çok iyi geliyor. evde varsa hemen iç bence. boşaltıyor. bir de tabi bol bol su. tuzlu yediğim zamanlar oluyor bende ödem bir de.

tatlım iştah açıcı dediği multivitamin mineral desteğimi? eğer öyleyse al bence. senin bu yiyememen bak sonra sorun olur ondan korkuyorum. bedeninde yağ kalmadı ki, bu verilen kilolar kastan gidiyor. azcık iştahın yerine gelirse sabit kalırsın en azından. sonra kesersin içmeyi.
Yok troidim ve insülin direncim. 6 ayda bir kontrol baktiriyorm. Ama neden bu kdr yavas gidiyor bu ara kilolarim bilemedim😭

Maalesef evet yeme duzenim degisti listeye pirinc pilavi bulgur pilavi ekledi doktor beyaz ekmek gun icinde 3 dilim bide beyaz ekmek . Haftanin 3 gunu et kirmizi et . Kisacasi 15 gun ilaclar bitinceye kadar yiyecem cok afedersin 1 adet lahmacun serbest haftanin 1 gunu hamburger serbest vucudun bunlara ihtiyaci varmis yapacaz artik yarin asi olmaya gidicem son asim asidan sonra kumpir yiyecem 5 aydir yemiyordum. Kurufasulye filan var listede yandim bu ay 3 kilo alirim hedefimin altindayim zaten doktor en fazla 75 olursun oda boyuna gore normal hemde cok normal dedi 15 gun sonra tekrar tartiya cikucam bide tahliler yenilencek bakalim dedi doktor normal yemek duzenine donunce degerlere bakalim dedi

Maalesef evet yeme duzenim degisti listeye pirinc pilavi bulgur pilavi ekledi doktor beyaz ekmek gun icinde 3 dilim bide beyaz ekmek . Haftanin 3 gunu et kirmizi et . Kisacasi 15 gun ilaclar bitinceye kadar yiyecem cok afedersin 1 adet lahmacun serbest haftanin 1 gunu hamburger serbest vucudun bunlara ihtiyaci varmis yapacaz artik yarin asi olmaya gidicem son asim asidan sonra kumpir yiyecem 5 aydir yemiyordum. Kurufasulye filan var listede yandim bu ay 3 kilo alirim hedefimin altindayim zaten doktor en fazla 75 olursun oda boyuna gore normal hemde cok normal dedi 15 gun sonra tekrar tartiya cikucam bide tahliler yenilencek bakalim dedi doktor normal yemek duzenine donunce degerlere bakalim dedi
kırmızı et, baklagil vs bunlar iyi olmuş. ekmeği çok abartmazsın canım. ekmek yerine bulgur, pilav, makarna ye daha iyi. ölçülü yedikten sonra sorun olmaz. aslında doğru söylemiş sana 73-75 kilo arası ideal. hayırlısı olsun.

kırmızı et, baklagil vs bunlar iyi olmuş. ekmeği çok abartmazsın canım. ekmek yerine bulgur, pilav, makarna ye daha iyi. ölçülü yedikten sonra sorun olmaz. aslında doğru söylemiş sana 73-75 kilo arası ideal. hayırlısı olsun.
Tesekkur ederim canim kepekli makarna yedim sossuz aylar sonra ilk defa

Sabah yesiliklikli peynirli salata bir uyumurta omlet naneli.
Bir dilim pizza. Bir bardak Yeşilçay

İkindi iki tane pide yeşillikli.
Suyu arttırıyorum

Kızlar bende bugün sabahtan Spor yapamadim. Çünkü yağmurluysu
Akşam üstü
30 dk yürüyüş. 90 puan.

30 dk kardio aletlerinde hareket 120

20 dk zumba 60
8 bin adım 80
350 puan.

Tesekkur ederim canim kepekli makarna yedim sossuz aylar sonra ilk defa

Doktorun bir bildiği vardır canım önerileriyle hareket et bence canım iştah açıcı olmasa bile önerdiği besinleri önerdiği porsiyonlar ile tüketmeye çalış değerlerin diplerdeyse toparlamak lazim

Doktorun bir bildiği vardır canım önerileriyle hareket et bence canım iştah açıcı olmasa bile önerdiği besinleri önerdiği porsiyonlar ile tüketmeye çalış değerlerin diplerdeyse toparlamak lazim
Evet canim haklisin sagligim daha onemli su hayatta 15 gun yeme duzenim biraz sasacak okadar sporuda abartma dedi doktor bir yaptimmi durmak bilmiyorumda😁😁😁

Back