- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 258
Saol canım Allah razı olsun yarın gidiyorum tahlile kuzum inşallah önemli birşey çıkmazÇok geçmiş olsun sağlık zayflamadan daha önemli unutma canım tahlillerini yaptır mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım Allah razı olsun yarın gidiyorum tahlile kuzum inşallah önemli birşey çıkmazÇok geçmiş olsun sağlık zayflamadan daha önemli unutma canım tahlillerini yaptır mutlaka
Sen onu yapmazsınYok ben su orucunu yapamam.
Cok gecmis olsun canim dikkat et.Kızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydı hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
Çok çok geçmiş olsun sıcak falanda etkilemiş olabilirKızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydı hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
Bende minnacikim boyum 1.85 rabbime şükürKiz ne uzunu minnacıkım ben
Su orucunu yapamam ama şekersiz dersen ona varım benimde göbüş var gerçi burda beni görenler bune ne yaptın kendine çok zayıfladın falan ama daha fazlam var vermem gerek ay annem yeter diyor tabiki dinlemeyeceğim daha yaşım kaç ki bu yaşta bu kadar kiloGunaydin kizlarrr
Dun o kadar aşıŕı yedim ki
Aksam 20.00 den sonra bir sey yiyip icmememe ragmen +1kg gelmis
Bismillahiraahmanirrahim
78.6 ile basliyorum
Hedefim 12 gunde 70 kilo olup oncelikle bu govek denen illetten kurtulmak
Allah'ımın izniyle baslıyorum
Bana takılmak isteyen varsa follow me babyler
Hadi bakalim
Gunluk motivasyonunuz benden
Show başlasınnn
Cok gecmis olsun aman canim sagliginn daha onemli benimde sık sık basim gozum karariyor tahlim verdim bakalum ogleden sonra cikar dedidoktorumKızlar selam
Mavis kelebegim veliahdimsin. benim yerime catir catir kilolarin ver canim az kaldi benim gibi azimlisin hirslisin ben seni veliahtim sectim ben dinlenmeye cekildim bu hafta fazla verecek gucum kalmadi tahlil sonuclarimi bekliyorum.
Kız maşallah 80 kiloyken belinin 77 olması çok güzelKiz ne uzunu minnacıkım ben
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
Mydestinyy 340 | +50 | +50 | - | +60 | +60 | +70 | +50 |
Maviskelebegimm 820 | +100 | +180 | +180 | +180 | +180 | - | - |
@emxeren 805 | +90 | - | +100 | +90 | +120 | +225 | +180 |
B Bugunneselibirgun 1790 | +130 | +300 | +80 | +200 | +485 | +375 | +220 |
Eddaak 230 | -110 | -120 | - | - | - | - | - |
Zerosima 1340 | +60 | +90 | +60 | +140 | +480 | +300 | +210 |
Lonely single girl 180 | - | - | - | - | + | +180 | - |
E Eftalios 2010 | +180 | + | +360 | +480 | +360 | +280 | +350 |
IcimdekiSonsuzDeniz | - | - | - | - | - | - | - |
C _CikiLeta | - | - | - | - | - | - | - |