Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet canim haklisin sagligim daha onemli su hayatta 15 gun yeme duzenim biraz sasacak okadar sporuda abartma dedi doktor bir yaptimmi durmak bilmiyorumda😁😁😁
Ama maşallah yapıyorsun kendini zedeleyecek şekilde yapmıyor olman çok güzel
Kimi insan merdiven inip çıkarken bile liflerini koparabiliyor.
Bence biraz mola gibi tatil gibi düşün keyfine bak 🤗🤗

Maalesef bu cuma ayni kiloda kalicam buyuk ihtimalle hic icine sinmiyor ama yapcak bisey yok
Hedefinin altına düştüm demiştin diye hatırlıyorum bence bu durum hiç önemli değil
Bende iki haftadır aynıyım
İki kiloya yakın verdiğim hafta odemdi gitti. Bu hafta yine sabit geldim regli ödemi vs
Takma canım anliyorum hirslisin

Bende bir ara o şekle girdim ama benim bünyem çabuk çöküyor oğlan daha emiyor üstelik yaşı da var enerji menerji kalmıyor

sabah yok

ara 12.30
1 avuçtan fazla kiraz
oolong çayı

öğlen 13.30
soğanlı biberli peynirli omlet
2 küçük yulaflı pankek arasına peynirli tost
dereotu nane domates
1 brezilya cevizi

ara 16.00
1 avuçtan fazla çekirdek
2 kare ev yapımı bitter çikolata (geçen günkünden)
americano kahve
oolong çayı

akşam 20.15
tavada baharatlı 2 tavuk baget, 2 yk patates, biber
1yk ev eriştesi
2-3 yk taze börülce salatası
az turşu

ara
2 kupa oolong çayı

yatana kadar 2,5 lt su
30 dk fast leslie

Gunaydin arkadaslar
Sizlere bir sey anlatmak istiyorum
Hani benim eski koca geldi ya
Bir komsumuz var ama aramiz cok iyi oyle herkesle iyi olmam ben yani seciciyimdir
Ama bu kez beni birazzorladi neden mi
.
Kadıntutturdu onunla yeniden birlesin
Yok diyorum her dey yeniden denenir bilmem ne
Kafama şunu sokuyorlar; yine de kendi cocugu
Elin adamindan iyidir. Elin adami iyi davranmayabilir. Bilmem ne o kadar beynimi yordular ki
Eski ablalarim.kardeslerim, biliyorsunuz neler yasadim. Simdi bu adama donmek.aptallik.olmaz mi soruyorum size
Akillanmistir pisman olmustuf diyorlar ki oyle bir hali var zaten acik açık .soylememis olsa da
Ama ne yapayim pisman olmak icin 5 sene birazcik gec degil mi
Illa elin adami dedikleri,yani cici babasi yani amiyane tabiriyle uvey baba hep kotu mu cikar
.
Ben bana ilgi sevgi vermeyen biriyle sirf çocuğumicin bir arada durmak.zorunda miyim
.
Sabah cocugumu babasina biraktim aksam aldim
Diyorum ki ne olmus bu çocuğa taniyamadim bi özgüven gelmis bir mutluluk saçıyor anlatamam😥
Yavrum ne kadar ozlemis babasini. Ama benim sucum degil ki
Hakli oldugim halde.yine ozur dileyen. Hadi son bir kez daha deneyelim diyen bendim. 1 gunde bosanma saati ayarlayip,10 saniyede bosanan ben degildim yani.oydu
Hamileyken beni terk edip.annemle yasamak isyiyorum geleceksen gel gelmeyeceksen.cocuk dogana kadar ara ara gelip giderim.cocuk digunca bosaniriz diyen.karnimda 6 aylik bebekle bana bunlari yasatan yine o .buna ragmen ben cocugum baba duygusu tatsin.baba nedir bilsin diye hep olumlu durmaya calistim
Simdi yeni bir evlilik yapmaya beni o kadsr korkuttular ki
Zaten yapmak da en a z 2 sene oglum büyümeden olmaz yani benim param.yok isim yok o nedenle hayatimi yoluna sokmam laxim oncelikle evladim.icin
.neyse arkadaslar sabah sabah uzun oldu ama.tecrubelerinize dayanarak olumlu olumsuz gorus bildirirseniz cok sevinirim
Kısa ve net
Denenmişi denemeyeceksin .
Her ne kadar göstermesede pişman olduğu belli diyorsun, bu sadece senin tahminin.
Bence pişmanlık deyil, yemeği yapılmıyor, bulaşığı, çamaşırı yıkanmıyor diye perişan olmuştur.
Geleceği yalnız Allah bilir, sen hep hayırlısı için dua et, Rabbim karşınıza iyileri çıkarsın, amin

*** 10. TAKIM 731. ETAP ***

Mydestinyy (91,7///%)
Maviskelebegimm ( 81,4///%)
emxeren (77,25/76,65/0,6/%0,777)
Eddaak (72,2///%)Geçersiz bildirim.
Pembegomlek (65,6///%)
Babsy baby
(62,2///% )Tartıya ulaşamıyor.
Zerosima(62,5///%)
Etabiti (64,2///%)
Eftalios (69,50///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Yasom7272(68,8///%)727, etapta bildirimsiz izne ayrılan üye.

Baby Cat (78,5)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9
60kiloyum (7,4)
prensinin annesi (62,9)

fantastikaaa (98/b)

Son düzenleme:
Kısa ve net
Denenmişi denemeyeceksin .
Her ne kadar göstermesede pişman olduğu belli diyorsun, bu sadece senin tahminin.
Bence pişmanlık deyil, yemeği yapılmıyor, bulaşığı, çamaşırı yıkanmıyor diye perişan olmuştur.
Geleceği yalnız Allah bilir, sen hep hayırlısı için dua et, Rabbim karşınıza iyileri çıkarsın, amin
Sag ol ablam💜
Aslinda pisman olmus gibi bir hali vardi derken zaten ben de olmuş demek istemedim.olmuş gibi bir hali var bana iyi davrandı ya ,daha dogrusu bir rahatlama gelmiş 🤣
Ya beni o kadar deli ettiler ki cocuk icin yapaaksin cocuk da cocuk diye diye sanki ayrilan benmisim de cocuk perisan olmus gibi vicdanimi rahatsiz ettiler resmen. Neyse gitti zaten yolu acik olsun. Cocuguyla guzel ilgilendi ,sevdi,mutlu etti maDdi konuda da neden aksattigini bundan sonra ne olacagini falan bir iki cumleyle anlatti adam gibi, eferim ona.
Sen sag ben selâmet eyvallah
Önümüzdeki maclara bakicaz dermisim:))

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 730. ETAP En Büyük TÜRKİYE
TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6. TAKIM) ==> % 1.183
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (4. TAKIM) ==> %0.722
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (9. TAKIM) ==> %0.721
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER

1. Maviskelebegimm Maviskelebegimm ==> % 2.864==>10.TAKIM :nazar:

2. @Ayse_M ==> % 2.326==> 4.TAKIM :nazar:

3. @chikolatagozlum ==> % 2.230==> 6. TAKIM:nazar:

ETAP SONUNCUSU

@aedenli ==> % - 2.593 ==> 4. TAKIM

Mavişim tebrik ederim canım

Kızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydı 😔hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
Geçmiş olsun canım
Kendine çok dikkat et

Dunku menum unutmusum
Kahvalti
Kahvalti salatasi
Lor peynir toplari
Probiyotikli yesil cay

Ara öğün
Yok

Oglen yemegi
Yok

Ara ogun