Gunaydin arkadaslar
Sizlere bir sey anlatmak istiyorum
Hani benim eski koca geldi ya
Bir komsumuz var ama aramiz cok iyi oyle herkesle iyi olmam ben yani seciciyimdir
Ama bu kez beni birazzorladi neden mi
.
Kadıntutturdu onunla yeniden birlesin
Yok diyorum her dey yeniden denenir bilmem ne
Kafama şunu sokuyorlar; yine de kendi cocugu
Elin adamindan iyidir. Elin adami iyi davranmayabilir. Bilmem ne o kadar beynimi yordular ki
Eski ablalarim.kardeslerim, biliyorsunuz neler yasadim. Simdi bu adama donmek.aptallik.olmaz mi soruyorum size
Akillanmistir pisman olmustuf diyorlar ki oyle bir hali var zaten acik açık .soylememis olsa da
Ama ne yapayim pisman olmak icin 5 sene birazcik gec degil mi
Illa elin adami dedikleri,yani cici babasi yani amiyane tabiriyle uvey baba hep kotu mu cikar
.
Ben bana ilgi sevgi vermeyen biriyle sirf çocuğumicin bir arada durmak.zorunda miyim
.
Sabah cocugumu babasina biraktim aksam aldim
Diyorum ki ne olmus bu çocuğa taniyamadim bi özgüven gelmis bir mutluluk saçıyor anlatamam
Yavrum ne kadar ozlemis babasini. Ama benim sucum degil ki
Hakli oldugim halde.yine ozur dileyen. Hadi son bir kez daha deneyelim diyen bendim. 1 gunde bosanma saati ayarlayip,10 saniyede bosanan ben degildim yani.oydu
Hamileyken beni terk edip.annemle yasamak isyiyorum geleceksen gel gelmeyeceksen.cocuk dogana kadar ara ara gelip giderim.cocuk digunca bosaniriz diyen.karnimda 6 aylik bebekle bana bunlari yasatan yine o .buna ragmen ben cocugum baba duygusu tatsin.baba nedir bilsin diye hep olumlu durmaya calistim
Simdi yeni bir evlilik yapmaya beni o kadsr korkuttular ki
Zaten yapmak da en a z 2 sene oglum büyümeden olmaz yani benim param.yok isim yok o nedenle hayatimi yoluna sokmam laxim oncelikle evladim.icin
.neyse arkadaslar sabah sabah uzun oldu ama.tecrubelerinize dayanarak olumlu olumsuz gorus bildirirseniz cok sevinirim