Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar valla ben hiç iyi değilim acayip derece de şişim öyle böyle değil cuma 91,7 çıkan ben sabah 93,5 çıktım çok moralim bozu k

Ben de acayip şişim ya regl den mi başka bişey mi anlamadım ağzıma ne atarsam atayım şişmiş gibi hissediyorum

C _CikiLeta tamam hadi bakalim kesin lati kural yok elimizden geldigjnce, arada bozmak olabilir yani insaniz
Deneyelim en azindan
Tamam arada bozarız.... Ama öyle olmazki öyle bişey olmaz der yeriz... Neyse sen bilirsin bu seferde böyle olsun bakalım

çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. herşeyin başı sağlık.
İyi geceler hanımlar. Kaptanım ben yarın tatile gidiyorum perşembe donucem. Cuma bildirimde burda olurum.
Herkese bol eksielr
iyi tatiller canım
Sen onu yapmazsın
Hoş ben de yapabilecegkmden emin degilim ama bana belli olmaz da :)

Cok gecmis olsun canim dikkat et.

.
@Eddaak Oo iyi tatiller hadi bakalim
su orucunu boşver tatlım. en güzel beslenme 2 öğün. öğlen akşam ye tamam. hızlı kilo vericem diye zorlama kendini.

Ay kizlar annemle azicik abimin karisiyla ilgili munakasaya girdik de ,o arada biraz ekmek gömdüm tabi fazla sinirlendim.eski olaylar aklima gelince o şahısa.

Neyse bir de yine bir sorum var size
Simdi benim görüştüğüm manita var ya demistim hani
Neyse bu az uzaktan akrabaydi
Neyse bunlar 2 ayda bir falan benim anneannemi gormeye geliyolar .
Yani anlayacaginiz o kisinin babaannesi ile benim anneannem kardeş
.neyse annem diyor ki simdi onun annesi, mustakbel gorumcemler flaan:)) gelirse sen hazirla masayi gozlerine gir falan gibilerine konustu
Ben de deim ki 34 yasimi dolduruyorum 5 yasinda cocugum var. Ve ben hala bu halde karsi tarafa yalakalik yapmak kendimibegendirmek zorunda miyim? Yani begenmezlerse begenmesinler napayim 20li yaslarda degilim ki ay beni sevsinler nolur gibi bir dusuncede olayim.zaten henuz haberleri yok .muhtemelen karsi da cikarlar cunku ogullari hic evlrnmemis.hani bilirsiniz ya 30 kisiyle yat kalk, ama nikahli evlilik yaptiysan .sen evlenmis bosanmis tü kaka kız oluyorsun,o yatan kalkan hic evlenmemis ideal kız oluyor. Belki zaten karsi cikacaklar .neden simdiden yalakalik yapayim beni begensinler diye falan yani
Siz ne dersiniz bu konuda.
Saygim her zaman sonsuz olur sonucta buyugumdurler,zaten hep saygili biri oldum okulda ogretmenlerime ,is yerinde üstlerime.aile hayatjnda buyuklerime, ama bu baska bir olay

Seni seven olduğu gibi sevsin ben olsam yapmam :)

çok geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…