günaydın kızlar valla ben hiç iyi değilim acayip derece de şişim öyle böyle değil cuma 91,7 çıkan ben sabah 93,5 çıktım çok moralim bozu k
Masallah her boyun guzelligi baska tabiBende minnacikimboyum 1.85 rabbime şükür
Gercekten miKız maşallah 80 kiloyken belinin 77 olması çok güzel
Kız sanki ikiz gibiyiz ha kilolarımız aynı gidiyor vallahMalesef regl oldum artıdayım 63,5 bugünkü kilom
benim de öyle sabah kalkıyorum göz kapaklarıma kadar şişBen de acayip şişim ya regl den mi başka bişey mi anlamadım ağzıma ne atarsam atayım şişmiş gibi hissediyorum
çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. herşeyin başı sağlık.Kızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydıhayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
iyi tatiller canımİyi geceler hanımlar. Kaptanım ben yarın tatile gidiyorum perşembe donucem. Cuma bildirimde burda olurum.
Herkese bol eksielr
su orucunu boşver tatlım. en güzel beslenme 2 öğün. öğlen akşam ye tamam. hızlı kilo vericem diye zorlama kendini.Sen onu yapmazsın
Hoş ben de yapabilecegkmden emin degilim ama bana belli olmaz da :)
Cok gecmis olsun canim dikkat et.
.
@Eddaak Oo iyi tatiller hadi bakalim
Kız sanki ikiz gibiyiz ha kilolarımız aynı gidiyor vallah
benim de öyle sabah kalkıyorum göz kapaklarıma kadar şiş
Ay kizlar annemle azicik abimin karisiyla ilgili munakasaya girdik de ,o arada biraz ekmek gömdüm tabi fazla sinirlendim.eski olaylar aklima gelince o şahısa.
Neyse bir de yine bir sorum var size
Simdi benim görüştüğüm manita var ya demistim hani
Neyse bu az uzaktan akrabaydi
Neyse bunlar 2 ayda bir falan benim anneannemi gormeye geliyolar .
Yani anlayacaginiz o kisinin babaannesi ile benim anneannem kardeş
.neyse annem diyor ki simdi onun annesi, mustakbel gorumcemler flaan:)) gelirse sen hazirla masayi gozlerine gir falan gibilerine konustu
Ben de deim ki 34 yasimi dolduruyorum 5 yasinda cocugum var. Ve ben hala bu halde karsi tarafa yalakalik yapmak kendimibegendirmek zorunda miyim? Yani begenmezlerse begenmesinler napayim 20li yaslarda degilim ki ay beni sevsinler nolur gibi bir dusuncede olayim.zaten henuz haberleri yok .muhtemelen karsi da cikarlar cunku ogullari hic evlrnmemis.hani bilirsiniz ya 30 kisiyle yat kalk, ama nikahli evlilik yaptiysan .sen evlenmis bosanmis tü kaka kız oluyorsun,o yatan kalkan hic evlenmemis ideal kız oluyor. Belki zaten karsi cikacaklar .neden simdiden yalakalik yapayim beni begensinler diye falan yani
Siz ne dersiniz bu konuda.
Saygim her zaman sonsuz olur sonucta buyugumdurler,zaten hep saygili biri oldum okulda ogretmenlerime ,is yerinde üstlerime.aile hayatjnda buyuklerime, ama bu baska bir olay
aselam hoşgeldinTeşekkürler hoşbuldum herkese selamun aleyküm
çok geçmiş olsun kuzum, dikkat et kendineKızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydıhayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
iyi tatiler canım, kilo alma sakın bol bol yürüİyi geceler hanımlar. Kaptanım ben yarın tatile gidiyorum perşembe donucem. Cuma bildirimde burda olurum.
Herkese bol eksielr
Seni seven olduğu gibi sevsin ben olsam yapmam :)
olduğun gibi oldimi ama. Mesela annemin demek istediği hani heves etsinler seni gibilerine annemin demek istedigini ben anladim ama ben yapmak istemiyorum aetik kimseye kendimi sevdirmeye calismak istemiyorum anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?