• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese merhaba :) Uzun zamandır zayıflama yazılarına bakıyordum ama yeni cesaretlendim ve başlamak istedim 7 yaşımdan beri hormonel bozukluk olan troid rahatsızlığım var Cinsi haşimeto ve iki adet nodülüm var diyete 10 gündür başladım şu an yaptıklarım sabahları aç karnına limon maydonoz zencefil ve dereotu karışımı olan suyu, akşamları ise yoğurt limon pulbiberli olan kürü, ve gün içerisinde vdeolarda izlediğim egzersizleri yapıyorum ayriyetten her gün 3 litre ve üzerinde su içiyorum ekmek şeker un fast food alışkanlığım yok bir çocuk annesiyim 75 kiloyum boyum ise 1,70 sizinde benim için tavsiye edebilceğiniz zayıflama önerileriniz var ise dinlemeye ve uygulamaya hazırım ablalar ve yaşıtlarım 😊

Herkese merhaba :) Uzun zamandır zayıflama yazılarına bakıyordum ama yeni cesaretlendim ve başlamak istedim 7 yaşımdan beri hormonel bozukluk olan troid rahatsızlığım var Cinsi haşimeto ve iki adet nodülüm var diyete 10 gündür başladım şu an yaptıklarım sabahları aç karnına limon maydonoz zencefil ve dereotu karışımı olan suyu, akşamları ise yoğurt limon pulbiberli olan kürü, ve gün içerisinde vdeolarda izlediğim egzersizleri yapıyorum ayriyetten her gün 3 litre ve üzerinde su içiyorum ekmek şeker un fast food alışkanlığım yok bir çocuk annesiyim 75 kiloyum boyum ise 1,70 sizinde benim için tavsiye edebilceğiniz zayıflama önerileriniz var ise dinlemeye ve uygulamaya hazırım ablalar ve yaşıtlarım 😊
merhaba. hoşgeldin canım.

inşallah iyi çıkar sonuçlar. sabah yumurta falan ye bari. öğle ya da akşam sebze + protein. bence daha fazla zayıflaman sorun olur.
Dursun istiyorum artik zayiflamam 65 olcak gucum kalmadi zaten bu sabah sebze yedim kahvalti yaptim ekmek yedim 1 dilim oglen bisey yiyemedim meyve yiyebiliyorum anca hala tok hissediyorum 17.30 ta aksam yemegimi yiyecem onuda sebzeyle gecistiricem et yiyemiyorum zaten artik sadece tavuk onuda haslanmis olursa . Doktorum kiziyor artik yetr diye elimdedeil bugun spor yapamadim

Gunaudin arkadaslar
Efsane geri donsun muuuuuuuuuu🤣🤣
az once tarildim 77.8 fühuuu
Dişimisikarsam bu hafta -5 olmasa da ona yakin olsun istiyorumm
Aslinda dun gece tartildigimda 80.3 falandi
Dun baya bi pogaca falan da yemistim malum regl oncesi istah patlamasi gunu
Ama benim bir tane mushil hapim var oh uretenden Allah razi olsun
Sabaha kadar yani anlarsiniz ya
Bir de kizlar ben aci biberi cok severim urfali degilim ama :) anneme hep derim ya beni urfali birinin cocuguyla mi karistirdiniz hastanede
Ama mumkun degil tipim annem huyum babam 🤣🤣
Hatta beni goren daha once hic tanimayan biri vardi koyde. Sen işte şeyin kızı misin dedi ismini vermiim ,evet dedimkopyasi ya bu kadar olur demisti. diyorlar yani.herkes .
Neyse sadede geleyim annem bir biber almis acı degil diye, ben bi kırdım ikiye kokusundan kız bu ne dedim. Acı bu. Yok ya aci degil dedi cocuk dedi agziina bi atti,attigina atacagina pisman oldu😅😅
Neyse dun o biberlerden kizartmis
Eve gelince 6-7tane yedim yemez olaydim.yer yemez midem burkuldu.agzim zaten yarim saate yakin yandi. Ben bir de mushil hapi aldim ya,anammmm. Gre sabaha kadar tahmin edin
Bir daha agzima surmem aci biber tuvalette mahvoluyot insan.bir de ic organlarimi nasil yakmistir kimbilir.
Artik 🌶🌶🌶 yok. Gerci benimki yesildi ama 😊
Neyse sabah sabah bu kadar bos muhanbet yeter 🤣🤣
kız 5 kilo hedef koyma. çok fazla o. hadi ödemle birlikte gitsin gitsin 3 kilo en fazla. çok zorlama kendini.
*** 10. TAKIM 731. ETAP ***

Mydestinyy (91,7///%)
Maviskelebegimm ( 81,4///%)
emxeren (77,25/76,65/0,6/%0,777)
Eddaak (72,2///%)Geçersiz bildirim.
Pembegomlek (65,6///%)
Babsy baby (62,2///% )Tartıya ulaşamıyor.
Zerosima(62,5///%)
Etabiti (64,2///%)
Eftalios (69,50///%)

10. Takım Ortalaması: %

takım içi kızçeler

Baby Cat (78,5)Mezun üye. 72,2 kg ile 1 ocak 2021 72.2 BT: ? BK:? HK: 64,9
60kiloyum (7,4)
prensinin annesi (62,9)

fantastikaaa (98/b)
canım beni 7,4 kilo yazmışsın :KK70:evet kilom o değil ama 7,4 kilo verip 80 olmak istiyorum. o doğru bak :KK70:
Dursun istiyorum artik zayiflamam 65 olcak gucum kalmadi zaten bu sabah sebze yedim kahvalti yaptim ekmek yedim 1 dilim oglen bisey yiyemedim meyve yiyebiliyorum anca hala tok hissediyorum 17.30 ta aksam yemegimi yiyecem onuda sebzeyle gecistiricem et yiyemiyorum zaten artik sadece tavuk onuda haslanmis olursa . Doktorum kiziyor artik yetr diye elimdedeil bugun spor yapamadim
acaba neden yiyemiyorsun merak ettim. miden küçüldü tamam da yine de et falan yiyememen, midenin almaması çok şaşırtıcı. aman hasta olma da canım önemli olan sağlık.

kız 5 kilo hedef koyma. çok fazla o. hadi ödemle birlikte gitsin gitsin 3 kilo en fazla. çok zorlama kendini.

canım beni 7,4 kilo yazmışsın :KK70:evet kilom o değil ama 7,4 kilo verip 80 olmak istiyorum. o doğru bak :KK70:

acaba neden yiyemiyorsun merak ettim. miden küçüldü tamam da yine de et falan yiyememen, midenin almaması çok şaşırtıcı. aman hasta olma da canım önemli olan sağlık.
Sanirim benim vitamin eksilikligim var bide ben bu donemde 5 aydir agzima hic kirmizi et koymadim tadini unuttum desem yalan olmaz tavuk yedim hindi hume yedim balik yedim kirmizi et yemedim zaten cok sevende biri degilim

merhaba kızlarrr :KK200: gece uyku sorunu yaşıyorum. sağa sola dönüp duruyorum. oysaki dün çok yorgundum. inşallah düzene girer.
Canim yastiginin altina bir pamuga birkac damla lavanta yagi damlat inan cok rahatlatiyor bunun sayesinde uyuyabiliyorum cok şükür

Sabah kahvaltim
Kozlenmis kapya biber salatadi
Nane roka dereotundan yapilan kahvalti salatasi
3 zeytin
Beyaz çay

Ara ogun
Yok
Oglen yemegi
Yok

Aksam yemeği
Akdeniz salatasi 1 kase yagsiz
1 kase yogurt
1 kase mercimek corbasi

Spor
Yok halsizim spor yapamadim
Su
3 litre

2 bardak yesilcay
2 turk kahvesi aksama kadar ictim

Bu defa son ama son kez seviye 1 e basliyorum
Sifir seker
Şu an hedef 12 gunde 8 kg
Yani insallah tabi. Hadi 8 olmasjn da 5 olsun ben hedefi yuksek.tutayim da
Sifir seker
Sivi alim kurallarina tam riayet.
Iki ogun
12 gunde iki gun su orucu
1.gun tek ogun
3lt su icilmeden uyku yasak
....
Bakalim uyabilirsem sonuc mukemmel olacak insallah😊😊
Kim var benimle boyle.yapacak olan ?
Fulyam hadi sen de gel.kiz tut elimi yapak birlikte

Bu defa son ama son kez seviye 1 e basliyorum
Sifir seker
Şu an hedef 12 gunde 8 kg
Yani insallah tabi. Hadi 8 olmasjn da 5 olsun ben hedefi yuksek.tutayim da
Sifir seker
Sivi alim kurallarina tam riayet.
Iki ogun
12 gunde iki gun su orucu
1.gun tek ogun
3lt su icilmeden uyku yasak
....
Bakalim uyabilirsem sonuc mukemmel olacak insallah😊😊
Kim var benimle boyle.yapacak olan ?
Fulyam hadi sen de gel.kiz tut elimi yapak birlikte
Yok ben su orucunu yapamam.

Sabah yok

öğlen 13.00
soğanlı omlet
2 kK peynir
3 yeşil zeytin
maydanoz nane domates
2 adet yulaflı pankek (yulaf unu ve kepeği ile süt)
1 omega3 kapsül

ara 16.00-17.00
1 bardaK sahlep ( şeker yok, 2 tk hurma püresi, 1 tk bal, tarçın)
1 avuçtan fazla kiraz
2 avuç çekirdek
1 kupa kahve

akşam 20.15
2 kepçe tarhana çorbası
zeytinyağlı bakla enginar ve 1 yk yoğurt
domates salatalık

yatana kadar 2 TL su
gün içinde 2 kupa oolong çayı

Kızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydı 😔hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka

Kızlar selam
Dün akşam üstü parkta yürüyüş yaparken başım döndü bir anda ilk kulaklarım duymamaya başladı gözlerim karardı ve bayıldım allahtan eşim yanımdaydı 😔hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım o yüzden çok korktum dün gece hastanedeydim tansiyonum çok düşmüş
Biraz tansiyon problemi yaşıyorum menü paylaşmadım kusura bakmayın
moni moni kaptanım bu hafta menü vs paylaşmasam olur mu en azından iyi olana kadar cuma kilomu paylaşırım mutlaka
Çok geçmiş olsun sağlık zayflamadan daha önemli unutma canım tahlillerini yaptır mutlaka

Back