Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bazıları için insan gibi geçinmek ne kadar zor.
Bisey olmaz insallah

İnşallah ablacım olmaz kızımla hep tehdit ettikleri için uyku uyuyamıyorum çoğu zaman rüyalarıma giriyor

Ben de aslında takip etmiyorum çoğu zaman bakmıyorum bu o paylaşımı yaptığı gün kuzenimle karşılaşmış bayağı laf söylemiş biraz da meraktan girdim baktım 3 görümce var 2sini çıkardım bunu bilerek tuttum o da yakında çıkacak

Oysa biz le bekliyoruz bugün torun gelecek, evde konuşmadığımız gün yok.

Bunlar da sözde seviyorlardı kızının çocuğuyla benim çocuğuma cidden farklı davranıyordu yanılmış olamam yani tavırlarından

dünkü menüm,

Saat 13.30
1,5 şiş tavuk kebap
Salata
Ayran

Saat 15,30
1 fıstıklı kurabiye küçücük bişeydi patronumun kayınvalidesi getirdi yemesek ayıp olurdu

Saat 19,00
2 tane biber dolması
2-3 tane sarma
1 bardak ayran

3 litre su

1 saat yürüyüş 120 puan
300 bölgesel 180 puan
Toplam 300 puan Mydestinyy

Dün nöbetteydim. KK ya girdim ciktim ama menu yazacak firsatim olmadi.

Kahvalti(08.00)
5 tane zeytin
Biraz peynir
Domates
Salatalik
2 dilim tb

Ögle(12.00)
4 izmir köfte
Yogurtlu karisik kizartma 3 catal
1 dilim karpuz

Aksam(17.00)
Türlü 1 tabak
Yogurt

Spor
Yok malesef

Bol yemeli bi gün oldu ama bayagi da calistim umarim yakmisimdir.
Mydestinyy

Sis kebap iyi bi secenek gibi görünüyor. Ben de bugün yiyebilirim gün icinde. Lezzetli ama hafif

Sis kebap iyi bi secenek gibi görünüyor. Ben de bugün yiyebilirim gün icinde. Lezzetli ama hafif

Aynen öyle oluyor ekmeksiz istiyoruz 1 çok az oluyor 2 fazla oluyor 1,5 ideal gibi 10-12 tike falan oluyor salataları da güzel adamlar temiz olduğu için yiyorum yoksa dışardan salata yemem gayet doyurucu oluyor ben öyle yediğimde genelde akşamları yemiyorum dün yediğime bakma misafirlikteydim

Bugünü hafif atlatmak istiyorm. Dün normal yeme düzünemin biraz üzerinde bi performans sergiledim cünkü Firsatin olunca menüme bakarsin. Sence de abartmismiyim yorum yaparsin olurmu

Bugünü hafif atlatmak istiyorm. Dün normal yeme düzünemin biraz üzerinde bi performans sergiledim cünkü Firsatin olunca menüme bakarsin. Sence de abartmismiyim yorum yaparsin olurmu

Olur tabi bütün mesajları okuyorum zaten eğer bana göre yanlış olan bişey varsa menülere ona göre yorum yapıyorum :)

Menün bence gayet güzel saat 5te yeme işini bırakmışsın zaten su ne kadar içiyorsun

Sabah kahvaltim
Yesillik salatasi
Beyaz cay

Ara öğün
Yok

Oglen yemeği
2 dilim salatalik
2 dilim domates
3 tane zeytin

Ara öğün
3 erik
Karisik cig kuruyemiş

Aksam yemeği
1 kase corba
4 kasik taze fasulye
1 kase cacik

Su
3 litre

Spor
Dip bucak 7 saat ev temizligi 350 puan
Tum gun turk kahvesi ve yesil cay ictim

Suan hirsin dibine vurmus durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…