Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben anca 3 ayda 11 kilo verebildim ağzım dursa hemen gidiyorda maleseef işte

Çok iyi işte ben de ilk başladığım da 2 ayda vermiştim o kadarını ama dediğim gibi çok hırslıydım kalkar kalkmaz sporlar sular ekmek yemezdim sadece haftada bir gün izin vererek yapardım diyetimi

Çok iyi işte ben de ilk başladığım da 2 ayda vermiştim o kadarını ama dediğim gibi çok hırslıydım kalkar kalkmaz sporlar sular ekmek yemezdim sadece haftada bir gün izin vererek yapardım diyetimi
Bende ekmek kullanmıyorum anca ayda yılda bir beni tatlılar bitiriyor suyuda gayet iyi içiyorum 3 lt falan spor çok yapamıyorum hep yorgunum çocuklardan dolayı benim alt karın var doğumdan kaldı herhalde kilo verdikçe orası yine üstten daha da önde sinir bozucu

Ah ben normalde diyet ile başladım ekmeksizliğe makarna pilavla bile ekmek yiyen insandım şimdi arada sırada yiyorum :) bende de göbek var biraz ve mekik harici gideceğini hiç sanmıyorum

Ah ben normalde diyet ile başladım ekmeksizliğe makarna pilavla bile ekmek yiyen insandım şimdi arada sırada yiyorum :) bende de göbek var biraz ve mekik harici gideceğini hiç sanmıyorum
Bende diyetle beraber bıraktım ekmeği ilk doğum yaptığımda uyuyacağım da gidip ekmeğin yarısını daha fazla ne yemek varsa yer uyurdum gece bebeğim kaç kere kalkarsa onu emzirir gider yer uyurdum mekik yapsam biri başıma oturur öbürü ayaklarımı çekiştirir

İPhone hiç bilmiyorum vallahi. Neden öyle özel telefon alırsınız hiç bilmem
Zayiflarsan zaten hepsini yiyeceksin öyle düşün. Böyle işimiz uzuyor

İPhone hiç bilmiyorum vallahi. Neden öyle özel telefon alırsınız hiç bilmem

Zayiflarsan zaten hepsini yiyeceksin öyle düşün. Böyle işimiz uzuyor
Öylede o zamanda kiloyu korumak var yine dikkat etmek zorundayız yavaş yavaş gidiyor ama görenler nasıl zayıflamışsın diyor

9 ay oldu yaa ayrılalı
gerçekten hala onu düşündüğünü mü düşünüyor acaba? erkekler kendini birşey sanıyor.

geçmiş olsun moni. bence hergün düzenli olarak 1 saat yürüyüş yap. o zaman en azından bir nebze olsun farkeder. vücut rahatlıyor. ruhen de iyi oluyor.
teşekkür ederim fulyacım, evet yürüyüşlere başlamam lazım artık
Çok geçmiş olsun canım ya. Aman kilona dikkat et çok. Zor vermek ya
teşekkür ederim kuzumverirken gram gram alırken kilo kilo maalesef

9 ay oldu yaa ayrılalı
gerçekten hala onu düşündüğünü mü düşünüyor acaba? erkekler kendini birşey sanıyor.
Mal ya baska bir aciklamasi yok
Ay bir de üzerine alinmasi yok mu ya
Biliyorsunuz zamaninda anlatmistim evi satip abisiyle parayi bolusup arabayi degistirmisti bilmem ne ben 1 tl bile alamadan gelmistim
Simdi uzun uzun yaziyor o paranin su kadarıfaize su kadari kdvye bilmem ne
Dedim ki su an bunlar beni hic ilgilendirmiyor,uzerinden neredeyse bir sene gecti.zamaninda sordugumda horozlaniyodun simdi anlatma bana dwdim3

Insallah monim ,

Öylede o zamanda kiloyu korumak var yine dikkat etmek zorundayız yavaş yavaş gidiyor ama görenler nasıl zayıflamışsın diyor
Beni gorenlerde hastalikmi gecirdin hayrola erimissin diyorlar bu insanlara yaranamiyoruz kilo olunca kilo almissin balon gibi olmussun diye pat diye soylerler zayiflayincada hastalikmi var bu ne yaa hayirdir diye sorarlar bir ortalari yok

Sabah kahvaltisi
Tam bugay ekmeginden sandwich
Yesil cay
1 yumurta

Ara öğün
Sekersiz frappe

Ogle yemeği
Firinda sebze sote
Yogurt

Ara öğün
4 cilek
1 elma
Yarim muz

Aksam yemegi
Sebze sote
Salata
Yoğurt
Su 2.5 litre

Spor
Yürüyüş 2 saat 120×3 360

Ben yarım mekik çekiyorum valla ayaklarımı karnıma çekip yapıyorum o da bayağı işe yarıyor

Beni gorenlerde hastalikmi gecirdin hayrola erimissin diyorlar bu insanlara yaranamiyoruz kilo olunca kilo almissin balon gibi olmussun diye pat diye soylerler zayiflayincada hastalikmi var bu ne yaa hayirdir diye sorarlar bir ortalari yok
Vallahi öyle ablam ama insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı ben kiloyu sevmiyorum benim görümcem var çok kıskanıyor bana sen benden kilolosun diyor bana her zayıflamışsın diyene görümcem sen benden daha kilolosun diyorum saçmalama diyorlar o daha da kilolu diyorlar ki bunun farkında sadece kıskançktan 90 kilo rahat vardır bunu neden anlattım bilmiyorum ama iyi oldu rahatladım çok hain

Ben yarım mekik çekiyorum valla ayaklarımı karnıma çekip yapıyorum o da bayağı işe yarıyor
Ben çok yoruluyorum ya gözüm de çok büyütüyorum zaten uykusuzum yaşlı nineler gibi otururkende uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…