• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Vallahi öyle ablam ama insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı ben kiloyu sevmiyorum benim görümcem var çok kıskanıyor bana sen benden kilolosun diyor bana her zayıflamışsın diyene görümcem sen benden daha kilolosun diyorum saçmalama diyorlar o daha da kilolu diyorlar ki bunun farkında sadece kıskançktan 90 kilo rahat vardır bunu neden anlattım bilmiyorum ama iyi oldu rahatladım çok hain😂
Iyi yaptin benim gorumceler de cok zayif ne giysek yakisiyor deyip duruyordi bana simdide ben onlara diyorum ne giysem yakisiyor artik diye yetr artik zayiflama deyip duruyorlar 😁😁😁zamanindada yenge azcik kilo versen iyimi olur acaba diyorlardi oohhhhh iyi oldu 😁😁😁

Iyi yaptin benim gorumceler de cok zayif ne giysek yakisiyor deyip duruyordi bana simdide ben onlara diyorum ne giysem yakisiyor artik diye yetr artik zayiflama deyip duruyorlar 😁😁😁zamanindada yenge azcik kilo versen iyimi olur acaba diyorlardi oohhhhh iyi oldu 😁😁😁
Hep kıskançlıktan zayıflama diyorlar çünkü benim çevremde çok varlar oradan biliyorum

Mal ya baska bir aciklamasi yok
Ay bir de üzerine alinmasi yok mu ya😊
Biliyorsunuz zamaninda anlatmistim evi satip abisiyle parayi bolusup arabayi degistirmisti bilmem ne ben 1 tl bile alamadan gelmistim
Simdi uzun uzun yaziyor o paranin su kadarıfaize su kadari kdvye bilmem ne
Dedim ki su an bunlar beni hic ilgilendirmiyor,uzerinden neredeyse bir sene gecti.zamaninda sordugumda horozlaniyodun simdi anlatma bana dwdim3🤣
benim için bir hiçsin artık nafakayı öde ve sus deseydin :KK70::KK70::KK70:
kız şu adama inat güzel, iyi bir evlilik yap inşallah. o da kaybettiklerine üzülsün.

benim için bir hiçsin artık nafakayı öde ve sus deseydin :KK70::KK70::KK70:
kız şu adama inat güzel, iyi bir evlilik yap inşallah. o da kaybettiklerine üzülsün.
Dedim ya 😊😊
Ona inat degil de gercekten hak ettigim icIn insallah mutlu olurum Fulya'm
Insallah😊dedigin gibi o da derdine yansın😅

Kızlar
Dünkü menüm

Öğlen bir yumurta salata iki dilim ekmek tazefcikti.

İkindi bir çörek.

Akşam
İki çatal mantı yagsiz iki üç çatal kavurma. Bir porsiyon kiraz..

Suyu dün çok az içtim.
Sabah başladım 8 gibi öğlen 11 de bıraktım .
Neredeyse tam zamanlı temizlik yaptım.
8 saat diyeceğim.
400 puan.

13 bin adım. 130
530.

Bende kilo veremezsem suyu az içtiğim için veremicem muhtemelen.

Dün onda girdim on buçukta uyudm eşim on bie gibi geldi.
Mutfağı bile öyle bırakmıştım sabah 5 gibi kalkınca toparladım. Bugün mesai erken başladı.

Hep kıskançlıktan zayıflama diyorlar çünkü benim çevremde çok varlar oradan biliyorum

Aynen de öyle ben de ilk zayıfladığımda neler derlerdi ay hastalıklı gibi duruyorsun ay yüzün çökmüş ay şöyle olmuş ay hiç yakışmamış hepsine he he deyip geçiyordum :D

Selam herkese nasılsınız ben bu aralar giremedim kusura bakmayın

Menüm
Sabah
Omlet
Domates salatalık
Peynir

Öğlen yok

Akşam
3 adet gözleme
Evet çok oldu biliyorum fazla yedim telefi edicem inşallah
5000 adım 50 puan
Su yarım litre

En azından neyi fazla yediğini biliyorsun üzülme bugün telafi edersin eminimmm :spor:

Dünkü menüm,

Saat 09.00
2 dilim ekmek arası peynirli tost yağsız

Saat 13,30
1 tabak tavuk haşlama

Saat 19,30
3-4 tane kuru biber dolması
bir parça ekmek aslında yemeyecektim ama sıcacık geldi ucundan yedim
2 bardak ayran

3 litre su

45 dk yürüyüş 90 puan Mydestinyy Mydestinyy

:KK70: aynen valla neler derlerdi kıskançlar şimdi de görünce kilo almış olmam hoşlarına gitmiş olmalı ki ay ne kadar kilo almışsın diyorlar ben hep böyleydim diyorum hemen bozuyorum :KK70:
İyi yapıyorsun zaten cevap verilmeyince enayi yerine koyuyorlar bende de bundan sonra öyle çat çat çat diye yapıştırıcam yüzlerine, kardeşim bugün yine diyor ne kadar da zayıflamışsın geçen sefer geldiğimden daha da çok vermişsin diyor arkadaşlarımı düşünemiyorum heleki amcamın gelini çatlıyor kıskançlıktan dayanamadı geçen bi fotonu atsana millet demiş çok zayıflamış bi bakayım attım diyor vermişsin en son hedefim 55 olsun istiyorum dedim o biraz zor diyor neden olmasın ki ben istersem yavaş yavaş gider ama gider

Back