- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Cidden öyle ya bende de var o durum ayakta bişey yok oturunca göbeğimde kucağım da oturuyor kat kat hemde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden öyle ya bende de var o durum ayakta bişey yok oturunca göbeğimde kucağım da oturuyor kat kat hemde
Aynen ya ooifff
Çok teşekkür ederim :))M Meryem1901 gel canım bizde mutlu oluruz bize katılırsan
Rica ederimÇok teşekkür ederim :))
MeryemYeni gelen arkadaşlarımızın aşağıdaki soruları cevaplamasını rica ediyorum.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyor musunuz:
Evli/bekar:
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyor musunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
M Meryem1901 bunu dolduran lazım canım
Haftalik canim benimmmmAylık hedef mi?
3 kilo diyorum bende
Kız bıçak alıp kesmem gerek gitmez o kadar
Aah ah aşk işteİnşallah en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız sen kazanırsın gibime geliyor çok kararlısın çünkü
Ay bi karikatur vardi bulamadim benim de oturunca bir de yana yatıncaCidden öyle ya bende de var o durum ayakta bişey yok oturunca göbeğimde kucağım da oturuyor kat kat hemde
Bende eğilince göbeğim sallanıyor zayıfladığı için kaslar tutmuyor. Eğilince bağımsızlık ilan edecek gibiHaftalik canim benimmmm
Aah ah aşk işte
Ay bi karikatur vardi bulamadim benim de oturunca bir de yana yatınca
Allah herşeyin hayırlısını çıkarsın karşına istediğim gibi biri çıkar karşına inşallah o karikatür canlandı gözümdeHaftalik canim benimmmm
Aah ah aşk işte
Ay bi karikatur vardi bulamadim benim de oturunca bir de yana yatınca
Çok teşekkür ederim beni araniza aldığınız için, hoş buldumm❤❤Tamam canım buraya günlük menü yazıyoruz cuma günü tartı günü pazartesi de kontrol tartısı hoşgeldin aramıza
Ne demek canımÇok teşekkür ederim beni araniza aldığınız için, hoş buldumm❤❤