bu gidişle 65 e bile inersin hızla sen. acı soslu kinoalı salatanın içine sadece yeşillik mi koyuyorsun?Sabah kahvaltisi
Yulafli yogurt
15 dakika sonra
1 yumurta
1 dilim peynir
Yesil cay
Ara öğün
Sutlu espresso
Oglen yemegi
Aci soslu kinoali salata
Yogurt
Ara öğün
1 yesil elma
Aksam yemegi
Kabak tabanli pizza 2 koca dilim uzerine ligt peynir koydum
1 kasede yogurt
Su
2.5 litr
SPOR
1.5 saat yürüyüş yaptim 60×3 180
70.e inmem gerek acil hedefiminde altina inmem lazim yani 70 ekilo vermek bir aliskanlik oldu hergundaha fazla veresim geliyor
Türk o Türk türKetojenikmi baklavan yoksa bu turk usulumu
Kinoa veya haslanmis karbugdayda olabilir salanin icine karistirdim aci sosu ice doktum harmanladim dereotu salatalik evde hangi malzeme varsa maydonozda cok iyi olur odem olusmasini engeller benim evde yoktu koymadimbu gidişle 65 e bile inersin hızla sen. acı soslu kinoalı salatanın içine sadece yeşillik mi koyuyorsun?
Türk o Türk tür
anladım canım. güzel olur. yarın ben de yeşil mercimekli salata yapmayı düşünüyorum. içine neler koyayım bir düşüneyim. bir ara çok değişik salatalar yapardım. uzun süredir yapmıyorum. klasik salatamız var öğünlerde o kadar.Kinoa veya haslanmis karbugdayda olabilir salanin icine karistirdim aci sosu ice doktum harmanladim dereotu salatalik evde hangi malzeme varsa maydonozda cok iyi olur odem olusmasini engeller benim evde yoktu koymadim
karboyu minimuma indir, kabuk tarçın çayı, yeşilçay falan iç canım. badem ve brokoli de krom minerali vardır. kan şekerine iyi gelir. kahve de tokluk veriyor ama tabi ayarında içersin.Ben napcam ya çok acıkıyorum bugünlerde mptive olamıyorum vallah acaba bebek emzirdiğim için mi yoksa başka sürekli aklım yemekte yiyorum sonra pişman oluyorum (bütün yorumlara açığım)
Yoo öle aman aman birsey yok takma kafayabugün çok saçma oldu. aç karnına dışarı çıktım yürüyüş oldu. eve yorgun geldim. tabak da hazır olunca başka birşey hazırlamak zor geldi. akşam falan da derken karbonhidrat çok fazla kaçtı.
sabah yok
öğlen 13.40
1 kase kısır
1 dilim peynir
2 kk kadar pırasalı mısır ekmeği
domates salatalık
ara 16.00
2 taze kayısı
1 dilim peynir
1 lokma mısır ekmeği
1 dilim ekmek
akşam 20.10
3 köfte
3 yk karışık kızartma yoğurtlu
salatalık
2 dilim ekmek
öğlen 1 kupa filtre kahve, akşam yemeğinden sonra 1 kupa kabuk tarçın çayı
şimdi 2 kupa oolong çayı içiyorum.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
sabah aç karnına 6500 adım, akşam üzeri 30 dk fast leslie
geçenlerde biz de sarma yaptık. gittik geldik yedik. az bile geldiBen bugün parka gittim arkadaş sarma getirmiş ayyy.. Yedim çok değil. 2 hallet yedim. 4 te oluyor bunlar. Ondan sonra asla birsey yemedim. Canımda istemedi. Hasta olduğum için akrnim. Çok sis. Canım istemedi. Yani bugün sadece 5 saat içinde yedim 19 saat te yemedim
Teşekkür ederim canım sağolasınİnşallah canım ya
Çok geçmiş olsun Rabbım yardımcınız olsun
Çok iyi ya
İyiyim canım sağol sen nasılsınSara merhaba nasılsın
Çok geçmiş olsun annenin nesi var canım
Amin canım sağolasın inşallah bugünler geçecek gelecek günler güzel olacakevet kinoa daha mantıklı. evde var sanıyordum kalmamış. bugün aldım yeniden. kinoalı da deneyeceğim.
gerçi bulgurun tadı da farklı oluyor. bir de uzun zamandır yapmamıştık. ama abartmışız, çok fazla yapmışız bugün de yedik.
evet geçen aylarda iyice bir koptum. biraz uzun süreli oldu. ama beni çok etkiledi. regl düzenim bile 4 aylığına acayip değişti. şimdi normale döndü çok şükür.
annene de Rabbim tez elden şifa versin saracım. bugünler geçmişte kalsın inşallah.
Suyu artırıp sporu biraz daha fazla yap ve iki üç gün sebze ve protein ağırlıklı beslenirsen bugün yediklerin kiloya dönüşmeden gider canımBen bugün parka gittim arkadaş sarma getirmiş ayyy.. Yedim çok değil. 2 hallet yedim. 4 te oluyor bunlar. Ondan sonra asla birsey yemedim. Canımda istemedi. Hasta olduğum için akrnim. Çok sis. Canım istemedi. Yani bugün sadece 5 saat içinde yedim 19 saat te yemedim
Afiyet olsun canımgeçenlerde biz de sarma yaptık. gittik geldik yedik. az bile geldi
Öncelikle insülin direncine baktırmalısın canım insülin direnci çabuk acıkmanı karbonhidrat ağırlıklı şeyleri yemeni tetikler ayrıca emzirdiğin içinde çabuk acıkabilirsin ama sana küçük bir tüyo acıktığını hissedince bir bardak su içip 15 dakika bekle yine açsan bir bardak daha su iç biraz daha bekle bu sürede büyük ihtimal açlığın geçmiş olacak eğer geçmediyse o zaman gerçekten acıkmışsındır bir bardak sütle orta boy bir meyve yada bir bardak ayran veya kefirle altı yedi tane çiğ badem veya 10 tane kadar çiğ fındık ye bunlar senin yok hissetmeni sağlayıp kolay acıktırmayacak ayrıca sade kahve de açlığı bastırıp tok tutar ancak sen emziriyosun kahve iyi bir seçenek olmayabilirBen napcam ya çok acıkıyorum bugünlerde mptive olamıyorum vallah acaba bebek emzirdiğim için mi yoksa başka sürekli aklım yemekte yiyorum sonra pişman oluyorum (bütün yorumlara açığım)
Yeşil mercimek salatasının içine yeşil soğan maydanoz dereotu közlenmiş kırmızı kapya biber ve kornişon turşu ekleyip limon nar ekşisi zeytinyağı ve tuz ile sos yapıp harmanlarsan süper olur bir çay bardağı kadar haşlanmış arpa şehriye de ekleyebilirsin çok yakışıranladım canım. güzel olur. yarın ben de yeşil mercimekli salata yapmayı düşünüyorum. içine neler koyayım bir düşüneyim. bir ara çok değişik salatalar yapardım. uzun süredir yapmıyorum. klasik salatamız var öğünlerde o kadar.
Kinoayı pişirip sarımsaklı yoğurtla karıştırıp içine maydanoz dereotu çiya tohumu pulbiber ve kuru nane ekleyip yenince hem çok lezzetli oluyor hemde bir öğün yerine geçip tok tutup yağ yakmaya yarıyorKinoa veya haslanmis karbugdayda olabilir salanin icine karistirdim aci sosu ice doktum harmanladim dereotu salatalik evde hangi malzeme varsa maydonozda cok iyi olur odem olusmasini engeller benim evde yoktu koymadim
Diyette olduğunuza eminmisiniz bir tabak pirinç pilavı ve baklavaSelam arkadaşlar
Menüm
1 tabak etli kuru fasulye
1 tabak pirinç pilavı
Çay yanına 2 dilim baklava yemeği planlıyorum
Kahve içerdim de bebeğim zaten uyumuyor etkisi ona da geçer diye korkuyorum hepten uyumaz eltim mide ameliyatı oldu bayağı başka insan oldu resmen hiç yemek yemiyor hep kahve kahve olacak sonunda birgünkarboyu minimuma indir, kabuk tarçın çayı, yeşilçay falan iç canım. badem ve brokoli de krom minerali vardır. kan şekerine iyi gelir. kahve de tokluk veriyor ama tabi ayarında içersin.
Aynen canım ya korkuyorum valla zaten hamileyken şüphe vardı insülin için baktırmadım bi dahada ailemde herkes şaker hastası annem babam babaanne anneane yazsam bitmez inş bende yoktur suyu içiyorum içebildiğim kadar da işte acıkıyorum verdiğim 10 kilo da anca 3 ayda gitti çok çabuk kilo veren biriyim yememe dikkat etsem hedefime hemen ulaşırım da kan şekerim falan düşüyor başım dönüyor aşırı sinirli oluyorum mecburen biraz yiyorum çocuklarıma daha iyi bakmak için inş hepimiz. Hedefimize ulaşırızÖncelikle insülin direncine baktırmalısın canım insülin direnci çabuk acıkmanı karbonhidrat ağırlıklı şeyleri yemeni tetikler ayrıca emzirdiğin içinde çabuk acıkabilirsin ama sana küçük bir tüyo acıktığını hissedince bir bardak su içip 15 dakika bekle yine açsan bir bardak daha su iç biraz daha bekle bu sürede büyük ihtimal açlığın geçmiş olacak eğer geçmediyse o zaman gerçekten acıkmışsındır bir bardak sütle orta boy bir meyve yada bir bardak ayran veya kefirle altı yedi tane çiğ badem veya 10 tane kadar çiğ fındık ye bunlar senin yok hissetmeni sağlayıp kolay acıktırmayacak ayrıca sade kahve de açlığı bastırıp tok tutar ancak sen emziriyosun kahve iyi bir seçenek olmayabilir
evet aklımda zaten böyle birşey vardı. köz kapya biber, maydanoz, turşu falan koyayım diyordum. bakalım yarın ne karar vereceğim. saol canımYeşil mercimek salatasının içine yeşil soğan maydanoz dereotu közlenmiş kırmızı kapya biber ve kornişon turşu ekleyip limon nar ekşisi zeytinyağı ve tuz ile sos yapıp harmanlarsan süper olur bir çay bardağı kadar haşlanmış arpa şehriye de ekleyebilirsin çok yakışır
hımmm o zaman çok sıkı olarak tedbir al canım. insülin direnci, hipoglisemi ve diyabet çok zor, sıkıntılı, yaşam kalitesini düşüren hastalıklar.Aynen canım ya korkuyorum valla zaten hamileyken şüphe vardı insülin için baktırmadım bi dahada ailemde herkes şaker hastası annem babam babaanne anneane yazsam bitmez inş bende yoktur suyu içiyorum içebildiğim kadar da işte acıkıyorum verdiğim 10 kilo da anca 3 ayda gitti çok çabuk kilo veren biriyim yememe dikkat etsem hedefime hemen ulaşırım da kan şekerim falan düşüyor başım dönüyor aşırı sinirli oluyorum mecburen biraz yiyorum çocuklarıma daha iyi bakmak için inş hepimiz. Hedefimize ulaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?