- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
telefonsuzluk ne kadar zor ya yarına kadar da yok
camı kırıldı uzun zamandır öyle kullanıyordum artık donmaya başladıNeden ki bozuldu mu
camı kırıldı uzun zamandır öyle kullanıyordum artık donmaya başladı
Ah nerdeee, ellerimle yaptığım bol kalorili baklavaKetojenikmi baklavan yoksa bu turk usulumu
Hazır baklavayı pek sevmem, ama ev yapımının hastasıyımBende çok severim hazır baklavayı eşim bugün bisürü alıp getirmiş hem ev hem iş için sadece bir dilim yedim gerisini koydum işe götür dedim kendimi biliyorum yerdim baya bu bitmez diyor dedim dönün dolanın yiyin
Pirinç pilavı 1 kaşıktı baklava yiyeceğim için, yanlışlıkla 1 tabak yazmışım. Ama hiç olmaması lazım haklısınız. Regl olunca gözüm döndü. Aslında diyette değilim de, yeme bozukluğumu çözmek için mücadele ediyorum diyelimDiyette olduğunuza eminmisiniz bir tabak pirinç pilavı ve baklava
Canm regliyim. Yoksa 1 veya 1.5 saat yürüyorum. Yarım saatte leslie yapiodum.. Bitsin gene başlıcam. Harika oluyor. Ama suyu gerçekten 1.5 litre den fazlası mümkün değil aksine fazla su bende ödem yapıyor.Suyu artırıp sporu biraz daha fazla yap ve iki üç gün sebze ve protein ağırlıklı beslenirsen bugün yediklerin kiloya dönüşmeden gider canım
İnsanız arada kaçamak yapabiliriz önemli olan devamlı hale getirmemek ve dengeyi sağlayabilmek
Canm insülini olan ilaçsız kilo veremiyorsun canmAynen canım ya korkuyorum valla zaten hamileyken şüphe vardı insülin için baktırmadım bi dahada ailemde herkes şaker hastası annem babam babaanne anneane yazsam bitmez inş bende yoktur suyu içiyorum içebildiğim kadar da işte acıkıyorum verdiğim 10 kilo da anca 3 ayda gitti çok çabuk kilo veren biriyim yememe dikkat etsem hedefime hemen ulaşırım da kan şekerim falan düşüyor başım dönüyor aşırı sinirli oluyorum mecburen biraz yiyorum çocuklarıma daha iyi bakmak için inş hepimiz. Hedefimize ulaşırız
Seni bomba gibi bekliyoruzYemeği az yiyorum ya da öyle düşünüyorum
Suyu fazlalaştırdım sporda yapmaya başladım bakalım farkı görürüm inşallah
Canım gene unutmuşsun geçen dedim 1 saat yuruyus yarım saat leslie cuma günüMENÜ SPOR21 MAYIS-27 MAYIS
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Mydestinyy +50 +50 +60 +60 @Maviskelebegimm +150 +315 +330 +50 @emxeren +100 +100 +100 @Pembegomlek +160 +170 +390 +260 Eddaak + +180 - Zerosima +80 +50 +25 +330 @Baby Cat - - - - E Eftalios + +315 +180 +180 IcimdekiSonsuzDeniz +195 +180 - C _CikiLeta + +105 - E Etabiti +60 + +
Edaaaaaa harikasiiiiinKızlar bakın hele bakın beni dinleyin çok mutluyum bugün sizinle paylasicam.
Bugun ve Bi kaç gündür herkes benij görünce şok oluyor. Nasıl zayıfladın falan. Bende çok inanmadım. Çok farkedemiyorum. Hala iriyim sanki.
Gideyim dedim Bi kaç tişört alayım kendime. Ayyy 40 bedenler oluyor ben şookkk 44 46 giyiyodum. Ne ara bu kadar zayıfladım 3 kilo bu kadar farkedebilirmi yaaaah.
Yaaa bundan sonra beni kimse tutamaz daha da zayflayacagimmmmm
Reglim bitsin beni kimse tutamaz 5 te yememi kesiyorum aynı şekilde devam. Ve reglide tatlı yapacaktım. Onuda yapmadım yemedim. Canım istemedi.
Saolasin canimss eksik olmaaEdaaaaaa harikasiiiiin
Maşallah azmin zaferiKızlar bakın hele bakın beni dinleyin çok mutluyum bugün sizinle paylasicam.
Bugun ve Bi kaç gündür herkes benij görünce şok oluyor. Nasıl zayıfladın falan. Bende çok inanmadım. Çok farkedemiyorum. Hala iriyim sanki.
Gideyim dedim Bi kaç tişört alayım kendime. Ayyy 40 bedenler oluyor ben şookkk 44 46 giyiyodum. Ne ara bu kadar zayıfladım 3 kilo bu kadar farkedebilirmi yaaaah.
Yaaa bundan sonra beni kimse tutamaz daha da zayflayacagimmmmm
Reglim bitsin beni kimse tutamaz 5 te yememi kesiyorum aynı şekilde devam. Ve reglide tatlı yapacaktım. Onuda yapmadım yemedim. Canım istemedi.
Beybicim leblebi kabizlik yapiyor mu sana da?Menü
Kahvaltı
Kahve 2si1 arada
Ara beyaz leblebi
Akşam yemeği
Etli patlıcan yemeği
Yoğurt
2 litre su su
35 dk leslie 105 puan Mydestinyy