• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ketojenikmi baklavan yoksa bu turk usulumu
Ah nerdeee, ellerimle yaptığım bol kalorili baklava
Bende çok severim hazır baklavayı eşim bugün bisürü alıp getirmiş hem ev hem iş için sadece bir dilim yedim gerisini koydum işe götür dedim kendimi biliyorum yerdim baya bu bitmez diyor dedim dönün dolanın yiyin😅
Hazır baklavayı pek sevmem, ama ev yapımının hastasıyım 😋
Diyette olduğunuza eminmisiniz bir tabak pirinç pilavı ve baklava o_O
Pirinç pilavı 1 kaşıktı baklava yiyeceğim için, yanlışlıkla 1 tabak yazmışım. Ama hiç olmaması lazım haklısınız. Regl olunca gözüm döndü. Aslında diyette değilim de, yeme bozukluğumu çözmek için mücadele ediyorum diyelim

Sabah kahvaltisi
Yulafli yogurt

15 dakika sonra
Salatalik
Dereotu
Peynir

Ara ogun
Sutlu nescafe

Öğle Yemeği
Kabak sote
Yogurt

Ara öğün
4 cilek
1 elma

Aksam yemeği
Tarator
Büyük bir kase salata

Su
3 litre

Spor
2 saat yürüyüş 120×3 360 puan

Butun gun yesil cay turk kahvesi ictim

Suyu artırıp sporu biraz daha fazla yap ve iki üç gün sebze ve protein ağırlıklı beslenirsen bugün yediklerin kiloya dönüşmeden gider canım

İnsanız arada kaçamak yapabiliriz önemli olan devamlı hale getirmemek ve dengeyi sağlayabilmek :KK39:
Canm regliyim. Yoksa 1 veya 1.5 saat yürüyorum. Yarım saatte leslie yapiodum.. Bitsin gene başlıcam. Harika oluyor. Ama suyu gerçekten 1.5 litre den fazlası mümkün değil aksine fazla su bende ödem yapıyor.
Aynen canım ya korkuyorum valla zaten hamileyken şüphe vardı insülin için baktırmadım bi dahada ailemde herkes şaker hastası annem babam babaanne anneane yazsam bitmez inş bende yoktur suyu içiyorum içebildiğim kadar da işte acıkıyorum verdiğim 10 kilo da anca 3 ayda gitti çok çabuk kilo veren biriyim yememe dikkat etsem hedefime hemen ulaşırım da kan şekerim falan düşüyor başım dönüyor aşırı sinirli oluyorum mecburen biraz yiyorum çocuklarıma daha iyi bakmak için inş hepimiz. Hedefimize ulaşırız 🤲🏻
Canm insülini olan ilaçsız kilo veremiyorsun canm
Yemeği az yiyorum ya da öyle düşünüyorum :KK70:

Suyu fazlalaştırdım sporda yapmaya başladım bakalım farkı görürüm inşallah
Seni bomba gibi bekliyoruz
MENÜ :kk77:SPOR:spor:21 MAYIS-27 MAYIS
Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
Mydestinyy Mydestinyy +50+50+60+60
@Maviskelebegimm+150+315+330+50
@emxeren +100+100+100
@Pembegomlek +160+170+390+260
Eddaak Eddaak ++180-
Zerosima Zerosima +80+50+25+330
@Baby Cat ----
E Eftalios ++315+180+180
IcimdekiSonsuzDeniz IcimdekiSonsuzDeniz +195+180-
C _CikiLeta ++105-
E Etabiti +60++
Canım gene unutmuşsun geçen dedim 1 saat yuruyus yarım saat leslie cuma günü

Kızlar bakın hele bakın beni dinleyin çok mutluyum bugün sizinle paylasicam.
Bugun ve Bi kaç gündür herkes benij görünce şok oluyor. Nasıl zayıfladın falan. Bende çok inanmadım. Çok farkedemiyorum. Hala iriyim sanki.
Gideyim dedim Bi kaç tişört alayım kendime. Ayyy 40 bedenler oluyor ben şookkk 44 46 giyiyodum. Ne ara bu kadar zayıfladım 3 kilo bu kadar farkedebilirmi yaaaah. 😍
Yaaa bundan sonra beni kimse tutamaz daha da zayflayacagimmmmm🤣🤣
Reglim bitsin beni kimse tutamaz 5 te yememi kesiyorum aynı şekilde devam. Ve reglide tatlı yapacaktım. Onuda yapmadım yemedim. Canım istemedi.

moni moni kaptanim,cumadan beridir annemdeyim,onlarla ilgilenmem gerekiyor,dun de tartilamadim burada,pazartesiye kadar da tartilamayacagim:/
Arada girmeye calisirim oldugu kadar,suyuma sebzeme dikkat etmeye calisiyorum,disiniz nasil oldu,iyilesmissinizdir insallah,gorusuruz kaptanim :KK200:

Bugun ve Bi kaç gündür herkes benij görünce şok oluyor. Nasıl zayıfladın falan. Bende çok inanmadım. Çok farkedemiyorum. Hala iriyim sanki.
Gideyim dedim Bi kaç tişört alayım kendime. Ayyy 40 bedenler oluyor ben şookkk 44 46 giyiyodum. Ne ara bu kadar zayıfladım 3 kilo bu kadar farkedebilirmi yaaaah. 😍
Reglim bitsin beni kimse tutamaz 5 te yememi kesiyorum aynı şekilde devam. Ve reglide tatlı yapacaktım. Onuda yapmadım yemedim. Canım istemedi.
Edaaaaaa harikasiiiiin :21:

Maşallah azmin zaferi 🤩

Menü
Kahvaltı
Kahve 2si1 arada

Ara beyaz leblebi

Akşam yemeği
Etli patlıcan yemeği
Yoğurt

2 litre su su

35 dk leslie 105 puan Mydestinyy Mydestinyy
Beybicim leblebi kabizlik yapiyor mu sana da?
Ne zaman yesem yapisiyor sanki mideme,cok ta severim.
Arti tok tutuyor,1 lt su bir avuc ici leblebi olsa ogun,belki de dokunmaz..

Back