Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben de işten müsait olduğum zamanlarda -ki bu ara müsait olduğum zamanlar çok çok az- gelip bakıyorum ama kimsecikler yok... ancak yediklerimi yazıyorum, böyle olunca da sohbet ortamı olmuyor haliyle..

zamanım da olmadığı için üzülüyorum buraya bakamıyorum diye, yani pişmanlık da var ama elden birşey gelmiyor.. sanırım takımdan ayrılmayı düşünmeye başladım ben de.. daha motive olurum diye tekrar gruba katılmıştım ama motive olamadığım gibi bir de siteye girememenin, kaptan yardımcısı olarak gereğini yapamadığım için strese giriyorum.. :26::26:

herkese merhaba hala tekirdağdayım nete giremiyorum bu yüzden ama sanırım herkesin bir manisi var girememek için..
cumA Günü herkes bu mejaı okuyup cevap yazsın. günlük 5 mesaj atmayanlar gurupten cıksın..

Kızlar ben burdayımm :KK49:

sabah : 1 adet tost ve 1 brdk çay
öğle : 1 porsiyon dürüm
akşam : yemek yok :KK20:

Cuma günü bildirim yapılacak mı? yada yapılabilecek mi?

herkese merhaba hala tekirdağdayım nete giremiyorum bu yüzden ama sanırım herkesin bir manisi var girememek için..
cumA Günü herkes bu mejaı okuyup cevap yazsın. günlük 5 mesaj atmayanlar gurupten cıksın..

Gel canım gel bir düzenlememiz şart oldu.

ben de işten müsait olduğum zamanlarda -ki bu ara müsait olduğum zamanlar çok çok az- gelip bakıyorum ama kimsecikler yok... ancak yediklerimi yazıyorum, böyle olunca da sohbet ortamı olmuyor haliyle..

zamanım da olmadığı için üzülüyorum buraya bakamıyorum diye, yani pişmanlık da var ama elden birşey gelmiyor.. sanırım takımdan ayrılmayı düşünmeye başladım ben de.. daha motive olurum diye tekrar gruba katılmıştım ama motive olamadığım gibi bir de siteye girememenin, kaptan yardımcısı olarak gereğini yapamadığım için strese giriyorum.. :26::26:

canım bu ayitibariyle benimde iş yoğunluğum acayip artmaya başladı ama olsun biz günde 5 mesaj atabiliriz yok öyle çıkmak fln yazı düşünerek hareket edelim yazın fit olacağız strese girecek de bir durum yok.

Kızlar ben burdayımm :KK49:

sabah : 1 adet tost ve 1 brdk çay
öğle : 1 porsiyon dürüm
akşam : yemek yok :KK20:

Cuma günü bildirim yapılacak mı? yada yapılabilecek mi?

tecnesyum çok güzel gidiyorsun sen canım yaa. azimlisin bende hiçbişey kalmadı yaa off hemen su koyuyorum ben iradesiz birisiyim.

cuma günü bildirim olur canım.

tecnesyum çok güzel gidiyorsun sen canım yaa. azimlisin bende hiçbişey kalmadı yaa off hemen su koyuyorum ben iradesiz birisiyim.

cuma günü bildirim olur canım.

İnan canım zorla azim felan yok 3 haftadır yiyorum aşağı inmiyorum yukarı çıkar gibi oluyor hemen öğünü atlıyorum.Ne olacak halimiz bilmem cuma bildirim yapmanın pek anlamı yok bence 3 kişi yazıyor sonu belli sondan :129:

İnan canım zorla azim felan yok 3 haftadır yiyorum aşağı inmiyorum yukarı çıkar gibi oluyor hemen öğünü atlıyorum.Ne olacak halimiz bilmem cuma bildirim yapmanın pek anlamı yok bence 3 kişi yazıyor sonu belli sondan :129:

ozaman canım yediklerine dikkat ediyorsun. off bu duruma bir çözüm bulmamız şart bu haftayıda boşa geçirdim diyet fln yok yediklerime dikkat etmek yok motivasyon desen oda zaten yok. bencede bu durumda cuma bildirim sonucumuz belli

canım bu ayitibariyle benimde iş yoğunluğum acayip artmaya başladı ama olsun biz günde 5 mesaj atabiliriz yok öyle çıkmak fln yazı düşünerek hareket edelim yazın fit olacağız strese girecek de bir durum yok.

bilemiyorum canım yaaa.. ben yediklerime dikkat etsem de buraya girip yazamıyorum, daha çok şey yapmam lazım, daha motive edici olmam lazım ama olmuyor.. kaptan yardımcısı olarak hiçbir pozitif etkim yok.. ben günde beş mesaj yazmaya çalışırım tabii ama içerik önemli.. sadece mesaj yazmak için değil, bişeyler paylaşmak için yazmak lazım.. spor yapamıyorum, sadece yediklerimi yazmakla olur mu bilemedim..
kaptan yardımcılığından ayrılmayı düşünüyorum, bir süre bööyle sadece takım üyesi olarak deneyeyim.. biraz dah böyle giderse de izin isterim sizden.. zorla olacak işler değil bunlar çünküü..

:KK5::KK5::KK5:

selammm kızlar.........

SABAH: 5 TANE HANIM ELİ BİSKÜVİ
ÖĞLE: 1 KASE ÇORBA VE 1 PORSİYON SEBZELİ KÖFTE
AKŞAM : ÇEYREK WAFFLE VE İSKENDER :KK49:

Bugün kendime bir beden küçük pantalon aldım 2 adet giyene kadaar yemek yemek yok :KK1: Burdan motive olamıyorum bari kendimi motive ediyorum:KK36:

Günaydın,benim kilom da 64.5 kurtulamadım gitti 6 ile başlayan sayılardan yaa bu isteksizliğimle de zor görünüyor:KK43:

Günaydın kızlar diyet yapamıyorum kendimi o moda sokamıyorum sabahta tartılmayı unuttum beni takımdan çıkarabilirsiniz hepinizi öperim:KK16:

günaydın kızlar.

ben aynı kilomdayım liste yayınlanmamış herhalde.

bu arada bizim işyerindeki pclere net koruması koyacaklar büyük bir olasılıkla kurulduktan sonra buraya giremeyeceğim. yine size bilgi veririm.

**10.TAKIM 230.ETAP**
sezilmel(59.3/ )
tutku(61.0) bildirimde bulunmadı
ceyce(81.4/81.4/0.0/%0.0)
frangipani(73.5)
tecnesyum(87.0)
duru81(77.1/77.1/0.0/%0,0)
dinmeyen (59.0/ )
celudar(80.1/) bildirimde bulunmadı
daesi(64.7)

10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : %
[/B]

**10.TAKIM 231.ETAP**
sezilmel(59.3/ )
tutku(61.0) bildirimde bulunmadı
ceyce(81.4/81.4/0.0/%0.0)
frangipani(73.5)
tecnesyum(87.0)
duru81(77.1/77.1/0.0/%0,0)
dinmeyen (59.0/58.7/0.3/0.51)
celudar(80.1/) bildirimde bulunmadı
daesi(64.7/64.5/0.2/0.31)

10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI : %
[/B][/B]

Son düzenleme:
Günaydın kızlar diyet yapamıyorum kendimi o moda sokamıyorum sabahta tartılmayı unuttum beni takımdan çıkarabilirsiniz hepinizi öperim:KK16:

günaydın canım. bu hafta seni aynı geçelim p.tesi sezimel geldiği zaman konuşuruz olurmu çıkma olayını?

X