Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar.....Yazılarınıza göz geçirdim içim karardı inanın toparlanıp kendinize gelin kaçamaklarınızı takmayın kafanıza pozitif düşünelim mutlu olalım :KK24:
Bugün tartıldım ve kaçamaklarım olmasına rağmen 1,5 kg vermişim :KK16:

Sabah = Yemedim
ÖĞLE = 2 kepçe mercimek çorbası
AKŞAM = Balık ve salata

Bütüün gün ayaktaydım eminim spoordan daha fazla kalori harcamışımdır....

Ne yazık ki hafta sonundan beri ne spor ne diyet koyverdim iice:KK43:(buraya yazınca motive oluyodum baya ama kendi kendime konuşuyorum gibi gelmeye başladı sonra kaptan da haklı olarak isyan edince saldım kendimi.şimdi yazınca aklım başıma geldi gerçi biraz bırakmasak da hep birlikte toparlasak çok daha mantıklı olcak.yarından itibaren sporuma da diyetime de devam ediyorum söz:)

Karar verdim bir gün detoks gibi sadece meyve/sebze suyu ve su içeceğim..

Bugün neler yedim..

Sabah :
3-5 zeytin, çok az peynir, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, bir tane ballı ceviz.

Öğlen :
1 küçük kutu light süt, 4 adet diyet bisküvi

Akşam :
1 orta boy balık
Biraz tere
Bir dilim ekmek

2-3 kuru incir
2 küçük nar
1 havuç, yarım turp

Şimdi de rezene çayı içiyorum....

15-20 dk da yürüdüm bugün..

Günaydın kızlar

bu sabah tam buğday ekmeği peynir domates
çay

ara yeşil çay
armut yiyecm

dün akşam sporumu yaptım yarım saat

günaydın herkese cok pis açım :KK52:
bu ara psikolojim fena bozuk
bu ara frangi cuma listeyi kim yapcak :KK52:52:

arkadaslar cuma günü frangi ve tutku bulusucaz listeyi yapabilecek bi arkadas arıyorum

Günaydın:))
Erken kalkıp sporumu yapamadım,akşama kaldı artık.Kahvaltımı nesfitle yapıcam yine.

bu ara hiç bişi yapasım yok maalesef :KK50:
Ya birbirimizi dürterek toparlanalım yada takıma kepenk vuralım

al bendende okadar şekerim noluyor bize yaa reglmi yaklaşıyor noluyor off hiç mutlu değilim hemde hiç.

Bu arada günaydın hepinize kızlar. Mutluluğumu mutfakta vede abur cuburlarda arıyorum çook mutsuzum çoook.:KK5:

Bu ara psikolojim fena bozuk

Arkadaslar cuma günü frangi ve tutku bulusucaz listeyi yapabilecek bi arkadas arıyorum

siz her cuma yiyin güzel şeyleri bana karşıdan baktırın baktırın sonra listeyi bana yaptırın çook adaletsizsiniz banada yaptıklarından kargolarsan ben yaparım canım daha doğrusu yapmaya çalışırım :KK53:

Sezimel şekerim yok yok yapamam ben cuma günü çünkü 28 ekimmiş ben işte olmayacağım. Yarım gün resmi tatil varya onu tam gün kullanmayı düşünüyorum. Alışverişe çıkacağım. Tabi bir aksilik olmazsa benim planım buşekilde ama yarın netleşirimi patronumla konuşayım bakim nediyecek.

siz her cuma yiyin güzel şeyleri bana karşıdan baktırın baktırın sonra listeyi bana yaptırın çook adaletsizsiniz banada yaptıklarından kargolarsan ben yaparım canım daha doğrusu yapmaya çalışırım :KK53:

anlastık sekerim...
bu arada neden mutsuzsun canım..
bende dübe kadar mutsuzdum ama iyiym şimdi

bu ara psikolojim fena bozuk

arkadaslar cuma günü frangi ve tutku bulusucaz listeyi yapabilecek bi arkadas arıyorum

canım ben 12'ye kadar ofisteyim, kızlar bana erkenden gönderirse kiloları vakitlice kardeş takıma gönderirim.. sorun değil..

bu arada merhaba kızlar, selamsız sabahsız girdim olaya... bizim patron salı yurtdışına gidecek, bir sürü rapor istedi.. kafayı kaldıramadım daha..

dün yediklerimi de yazayım..

sabah : şekersiz kahve
kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir
öğle: çorba, cacık, sebze soslu piliç ızgara
akşam: zeytinyağlı taze fasulye, bir çöp tavuk şiş, yoğurt

canım ben 12'ye kadar ofisteyim, kızlar bana erkenden gönderirse kiloları vakitlice kardeş takıma gönderirim.. sorun değil..

tamam iremcim o zaman bildirim saati 11dir sen hazırlasın 12 ye kadar..cok saol canım.
ARKADASLAR YARIN 11 E KADAR BİLDİRİM YAPILSIN BİLDİRİM YAPMAYAN KİLO BİLDİRMEDİ OLARAK İŞLENECEK

tamam iremcim o zaman bildirim saati 11dir sen hazırlasın 12 ye kadar..cok saol canım.
Arkadaslar yarın 11 e kadar bildirim yapılsın bildirim yapmayan kilo bildirmedi olarak işlenecek

yarınmı bildirecez gülücük atacağımda çıkmıyor

bu arada merhaba kızlar, selamsız sabahsız girdim olaya... Bizim patron salı yurtdışına gidecek, bir sürü rapor istedi.. Kafayı kaldıramadım daha..

Dün yediklerimi de yazayım..

Sabah : şekersiz kahve
kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir
öğle: çorba, cacık, sebze soslu piliç ızgara
akşam: Zeytinyağlı taze fasulye, bir çöp tavuk şiş, yoğurt

offff benimkiside cuma günü gidiyormuş. Yeni gelmişti yine gidiyor bayrama kadarda yok offff ne gezenti patronlarımız var bizim yauv :KK52: Bu arada kızlar cuma günü ben buralardayım malum patronumu uğurlayacağım bir sürü iş verdi bende size yardımcı olurum fırsat buldukça.

Sezilmel kız neler yapıon kızlara ? Az kalorili şeyler yap şekerim. :KK9: şahsen ben orda olsam kaloriye fln bakmaz götürürdümde:KK53:

su an bişi yom ceycem peynir zeytin ahahahahaha
sende gelsene yaaaaa

sezilmel domates, peynir, salatalık, zeytin.. tamam işte.. yeşil salata da olur :KK52::KK52:
gerçekten öyle kalorili şeyler istemem ben, diyeti bozmayayım oyun grubu niyetine.. :26::26:

belki cuma iyi bir kiloda çıkarsam ufak bir kaçamak yaparım :KK9::KK9:

sezilmel domates, peynir, salatalık, zeytin.. tamam işte.. yeşil salata da olur :KK52::KK52:
gerçekten öyle kalorili şeyler istemem ben, diyeti bozmayayım oyun grubu niyetine.. :26::26:

belki cuma iyi bir kiloda çıkarsam ufak bir kaçamak yaparım :KK9::KK9:

iyi kiloda cık o zamanannnn:KK52: sana bol kalorili kavurmalı krep yapıcam :KK70:

X