Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

su an bişi yom ceycem peynir zeytin ahahahahaha
sende gelsene yaaaaa

çıkkksss ben peynir zeytin için popomu kaldırıp gelmem oraya beee :KK53: şöyle börekler olacak salatalar ofofooff tatlılar işte ozaman düşünürüm :KK52: yakın olsam zaten koşa koşa gelirim

Merhaba kizlar, yediklerimi gunugunune yazamadim kusura bakmayin

Pazartesi
Sabah
Yulaf , sut , muz karisimi yedim bir kase
Oglen
2 dilim pizza ama hamur olan kisimlarini olabildigince yememeye calistim
Aksam
1 kase corba 1 tabak patatesli sebze yemegi 1 kasik makarna yedim
Spor yapamadim eve gec dondugumden
Sali
Sabah
1 dilim borek cay
Oglen
patlican musakka ezogelin corbasi yogurt
Aksam
ton balikli bol yesil salata
35 dk yuruyus bandi 15 dk bisiklet toplam 50 dk spor yaptim

Bugun carsamba

Sabah
Yarim simit
Oglen
Yoresel yemegimiz olan hamsili ekmekten 2 dilim ( ekmek ama misir unu ve bol sebze hamsi karisimi yani beyaz unlu bir ekmek degil)
yaninda bol sogus salata domates
Aksam
Annem zeytinyagli kereviz yapmis onu yiyecegim yogurtla
gene bir 50 dk spor yaparim onceligim yuruyus bandi dolu olursa bisikletle baslayip yuruyus bandina gecerim gene

İyi akşamlar....

SABAH : Yarım mandalina, birazda nar

ÖĞLE : 1 adet fırında tavuk
AKŞAM : 2 adet dolma biber,1 dilim koca pasta ve bugün sınırsız çubuk kraker :KK52::KK52::KK52:

İştahimin maşallahı varrrr :KK5:

Selam :)
Sabah ~ bir şey yemedim :KK43:
Öğlen ~ Bir büyük ayran ve bir poğaça
Akşam ~ Bir çok ince ve bayat dilim ekmek, bir küçük tabak domates çorbası, bir porsiyon yağsız balık.
2 elma ve 1 nar yedim...
Yarın mı yazıyoruz kiloları, cuma mı.....

dinmeyen yanlıs yazmısım canım cuma günü sabahı en erken vakittee :KK52:
cok pis iştahım acık regli olmam lazım sanırım ondan birde psikolojik buhran geciriyorum galiba :KK31:

GÜnaydın herkese

dün öğleden sonra tatlı krizim tuttu akşamda kaçamak yaptım :26: kek yedim:KK17:
bu akşam spora gitcem regl yaklaşıyo

slm kızlar sevineyimmi üzüleyimmi grubun yarısı benim gibi mutsuz bol iştahlı özellikle tatlıya karşı iştahı açık ve benim gibi regli daha ne isterimki :KK9:

slm kızlar sevineyimmi üzüleyimmi grubun yarısı benim gibi mutsuz bol iştahlı özellikle tatlıya karşı iştahı açık ve benim gibi regli daha ne isterimki :KK9:

:KK52: kızım bizi feriştahı gelsene düzene sokamaz :KK36:
daha kahvaltı etmedim yawww

:KK52: Kızım bizi feriştahı gelsene düzene sokamaz :KK36:
Daha kahvaltı etmedim yawww

:KK52: Ben sizin birde yarın yediklerinizi göreceğim :KK52: Ahaa kaptan bunu derse biz grup üyeleri neyapalım :KK52::KK52: Birilerin bizi dürtmesi şart oldu püsküüte diyelimde bizi dürtsün :KK52:

:KK52: Ben sizin birde yarın yediklerinizi göreceğim :KK52: Ahaa kaptan bunu derse biz grup üyeleri neyapalım :KK52::KK52: Birilerin bizi dürtmesi şart oldu püsküüte diyelimde bizi dürtsün :KK52:

ya ceycem dürtülelimde toplasak buraya yazanlar 5 parmağı gecmez..pzartesiden itibaren baska yollar denemek lazım

Sabah ~~
Bir paket diyet biküvi
Su :KK43:

Akşam ~
Bir tabak salata
Büyük bir kase yağsız makarna
Bir porsiyon yağsız balık...

Dün yürümüştüm 1 saat falan ama spora alışamadım bir :KK43:

Son düzenleme:
İyi akşamlar.....

sabah : yok.
öğlen : 1 kepçe yayla çorbası ve 1 tabak taze etli fasülye
ara : 8 adet biskirem :KK9:
akşam : 2 kepçe mercimek çorbası,1 adet dolma biber ve biraz erişte ve 1 dilim ekmek

artık bir karar verilsin ben kendime sahip çıkamıyorum rejim felan yok yemeğin hakkını güzel veriyorum,istek felanda kalmadı rejim konsuunda sezilmel radikal kararlar almak zorundasın artık arkadaşım pazartesiyi bekleme :KK17::KK17:

İyi akşamlar.....

sabah : yok.
öğlen : 1 kepçe yayla çorbası ve 1 tabak taze etli fasülye
ara : 8 adet biskirem :KK9:
akşam : 2 kepçe mercimek çorbası,1 adet dolma biber ve biraz erişte ve 1 dilim ekmek

artık bir karar verilsin ben kendime sahip çıkamıyorum rejim felan yok yemeğin hakkını güzel veriyorum,istek felanda kalmadı rejim konsuunda sezilmel radikal kararlar almak zorundasın artık arkadaşım pazartesiyi bekleme :KK17::KK17:

sizde fikir verin canım sadece benim dememle olmuyor ceza puanşarı işe yaramadı zaten bu haftada ceza puanları verilse 3-4 kişi diskalifiye olur ..
pazartes, demem.. yarın ve hafta sonu misafirlerim olacak sağlıklı düşünemiyorum:KK52:

bugün yedikleri
3-4 tutku biskuvi
2 dilim börek
bu kadar:KK56:

canım takım arkadaslarım yarın bildirim en GEÇ 11 e kadar yapılsın lütüfennnnn

İlk ben yazayım :)
60 (hile yaptım ama üstümdeki ağır şeyleri çıkararak tartıldım :) )

Günaydınlarrrr...İnşallah bugün :KK19:'ci olucaz....

SABAH : 1 adet peynirli,zeytinli tost

Kilo bildirimimide yapayım;

89.5-88=1,5
1,5/1=1,5
1,5*100=1,5 kg vermişim :KK4:

günaydın dün akşam yarım saat spor
haşlanmış karnıbahar ve yoğurt

bu sabah 77.300

X