Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın

tutkum geçmiş olsun

dün öğlen yediklerimden bu sabaha kadar
1kase ezogelin çorbası
salata, yoğurt
zeytinyağlı taze fasulye
1 adet baklava

ara mandalina yeşil çay
akşam yarım saat spor öldüm be yavv hoca nefes aldırmadı

bu sabah 2 dilim çok tahıllı ekmek
keçi peyniri
çay
ara mandalina yicem

hepinize yaptığı paylasımlardan dolayı tesekkür ediyorum kızlar..cok saolun

öğlen yediğimide yazayım unutuyorum

ezogelin çorba
1 porsiyon fırın makarna
bamya
tavuk şiş 2-3 çatal
yoğurt, salata

arada armut yicem
yeşil çay
akşamda spor yarım saat

akşam
ıspanak 1 porsiyon
pırasa 1 porsiyon
yoğurt

arada mandalina yicem

huuu nerdesiniz

burdayım yasemincim..takip ediyorum sadece ..ama belli baslı kişiler hariç gelen giden yok..

slm kızlar bugünlerde çok duygusalım ya birileri dokunsa ağlayacağım vede başağrılarım çokk var.

tutku canım geçmiş olsun kocişi takma

kızlar neyiyorum ne içiyorum bende bilmiyorum ama başağrılarım yüzünden resmen hap yiyor gibiyim.

dün yediklerimi yazayım öğlene kadar yazmıştım

akşam

3 çatal mantar yemeği
1dilim ekmek
5-6 çatal taze fasulye
1 tabak bulgur pilavı

bu sabah kahvaltı etmedim 4-5 tane bisküvi yedim

öğlen yemeğe zor gidebildim
1kase çorba
2 köfte
pilav
ayran

ayy noluyor bana böyle yaaa kendimi umutsuz mutsuz hissediyorum sebebini sorsanız herhangi bir sebebide yok.

burdayım yasemincim..takip ediyorum sadece ..ama belli baslı kişiler hariç gelen giden yok..

ben geldim artık burdayım valla..

dün yediklerim..

sabah: şekersiz nescafe
kahvaltım: 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir
öğlen: 1 kase çorba, cacık, ufak zeytinyağlı tabağı (2 mercimek köftesi, pırasa, kereviz, 1 mücver)
akşam: mantarlı tavuk ve zeytinyağlı pırasa, 1 kase yoğurt..

tatilden döndükten sonra daha bir sıkı tutundum diyete, inşallah bu hafta güzel sonuçlarla geleceğim kızlar... aslında temelde monti yapıyorum ama kurallarına çok uyuyorum diyemem..

maalesef ara öğünüm yok, işten hiç fırsat bulamıyorum.. hatta haftasonu 2 öğüne bile inebiliyor yediklerim.. ayrıca montide yağsız peynir, yağsız yoğurt tüketmek lazım ki özellikle yoğurtta bunu yapmam mümkün değil.. bir de havuçla pişen gıdalar ve pişmiş havuç yasak ancak ben yiyorum.. sadece patates, pilav, makarna ve tatlı yememeye çalışıyorum.. bu yeme düzeni ile şimdilik iyi gidiyorum, açlık hissettmiyorum... inşallah böyle gider..

canımmm utkuyu biliyorum da bir de eşinle mi problemin var? bozma moralini, düzelir herşey..

sorma canım ya..artık iflah olmuyoruz biz hep kavgalıyız

ceycem geçmiş olsun..bende çok mutsuzum umutsuzum..

diyet miyet yok bende ve artık anladımki ben zayıflayamıcam boşuna yer işgal etmek istemiyorum kızlar..

iremcim menün güzelmiş canım birileri beni dürtsün diyetime geri döneyim yeme düzenimi eski haline getireyim ben çook güzel gidiyordum yaaa. dürtün beni dürtün beni

offf canım offf yaaa al bendende okadar asıl ben hiç zayıflamayacağım iki hafta iyiysem üçüncüsünde bozuluyorum. moralim çook bozuk motivasyon desen o zaten yok. bendemi yer işgal etmesemmiki ağlamak istiyorum yaa noluyor bana böyle yaaa.

canım resimlerden gördüğüm kadarıyla zaten öyle acayip kilolu değilsin ama önemli olan kendini nasıl hissettiğin.. zayıflamak istemene bakılırsa biraz daha kilo vermen kendini daha iyi hissettirecek, o yüzden kendini koyverme lütfen.. ayrıca biz seni aramızda görmek istiyoruz, yer işgal ettiğin falan yok..

iremcim menün güzelmiş canım birileri beni dürtsün diyetime geri döneyim yeme düzenimi eski haline getireyim ben çook güzel gidiyordum yaaa. dürtün beni dürtün beni

ceyce sen gayet güzel gidiyordun, oğluşun hasta olduğu için kendin güçsüz hissetmiş ve yemiş olabilirsin.. böyle durumlar insanın motivasyonunu bozuyor...
kendinize gelin bakayım.. ne biçim laflar onlar öyle.. hep beraber zayıflayacağız sonra da ikinci bebeleri yapacağız..

hadi kızlar toparlanalım 1 - 2- 3- hop hop hop hadi
regl dönemim yaklaşıyo veremiyorum bende ama pes etmek yok

bu ara hiç bişi yapasım yok maalesef
ya birbirimizi dürterek toparlanalım yada takıma kepenk vuralım

cn malesef fazlam çok ama vericek güç kalmadı bende
2. miiiiiiii benim şu ara düşündüğüm en son şeyy..
hadi kızlar toparlanalım 1 - 2- 3- hop hop hop hadi
regl dönemim yaklaşıyo veremiyorum bende ama pes etmek yok
ben regliyim ondanmı böyleyim acaba
bu ara hiç bişi yapasım yok maalesef
ya birbirimizi dürterek toparlanalım yada takıma kepenk vuralım

siz beni brakın ben kendime kepenk vurim..siz devam edin

ayy canım yok ya ben iradesiz bi patatesim en ufak bir olayda koyuveriyorum hemen işime böyle geliyor aslında. çook duygusalım bugünlerde çook.

abuuuuuuuuuuuu ya kızlar koyvermeyin kendinizi
benim yerimde olsanız ne yapardınız sabahın köründe kalkıyorum 05.30 bazen 05.00 işe gel yoğun çalış akşam 24.00 -01.00 yatış gece kalkmalar uykusuz ve yorgunum hadi bırakmayın kendinizi hadi diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…