kaçamak diz boyu,oğlum çok hasta..kocamla aram bozuk..ne olcak bu halim bilmem
burdayım yasemincim..takip ediyorum sadece ..ama belli baslı kişiler hariç gelen giden yok..
kaçamak diz boyu,oğlum çok hasta..kocamla aram bozuk..ne olcak bu halim bilmem
canımmm utkuyu biliyorum da bir de eşinle mi problemin var?bozma moralini, düzelir herşey..
ben geldim artık burdayım valla..
dün yediklerim..
sabah: şekersiz nescafe
kahvaltım: 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir
öğlen: 1 kase çorba, cacık, ufak zeytinyağlı tabağı (2 mercimek köftesi, pırasa, kereviz, 1 mücver)
akşam: mantarlı tavuk ve zeytinyağlı pırasa, 1 kase yoğurt..
tatilden döndükten sonra daha bir sıkı tutundum diyete, inşallah bu hafta güzel sonuçlarla geleceğim kızlar... aslında temelde monti yapıyorum ama kurallarına çok uyuyorum diyemem..
maalesef ara öğünüm yok, işten hiç fırsat bulamıyorum.. hatta haftasonu 2 öğüne bile inebiliyor yediklerim.. ayrıca montide yağsız peynir, yağsız yoğurt tüketmek lazım ki özellikle yoğurtta bunu yapmam mümkün değil.. bir de havuçla pişen gıdalar ve pişmiş havuç yasak ancak ben yiyorum.. sadece patates, pilav, makarna ve tatlı yememeye çalışıyorum.. bu yeme düzeni ile şimdilik iyi gidiyorum, açlık hissettmiyorum... inşallah böyle gider..
sorma canım ya..artık iflah olmuyoruz biz hep kavgalıyız
ceycem geçmiş olsun..bende çok mutsuzum umutsuzum..
diyet miyet yok bende ve artık anladımki ben zayıflayamıcam boşuna yer işgal etmek istemiyorum kızlar..
sorma canım ya..artık iflah olmuyoruz biz hep kavgalıyız
ceycem geçmiş olsun..bende çok mutsuzum umutsuzum..
diyet miyet yok bende ve artık anladımki ben zayıflayamıcam boşuna yer işgal etmek istemiyorum kızlar..
iremcim menün güzelmiş canım birileri beni dürtsün diyetime geri döneyim yeme düzenimi eski haline getireyim ben çook güzel gidiyordum yaaa. dürtün beni dürtün beni
offf canım offf yaaa al bendende okadar asıl ben hiç zayıflamayacağım iki hafta iyiysem üçüncüsünde bozuluyorum. moralim çook bozuk motivasyon desen o zaten yok. bendemi yer işgal etmesemmiki ağlamak istiyorum yaa noluyor bana böyle yaaa.
offf canım offf yaaa al bendende okadar asıl ben hiç zayıflamayacağım iki hafta iyiysem üçüncüsünde bozuluyorum. moralim çook bozuk motivasyon desen o zaten yok. bendemi yer işgal etmesemmiki ağlamak istiyorum yaa noluyor bana böyle yaaa.
cn malesef fazlam çok ama vericek güç kalmadı bendecanım resimlerden gördüğüm kadarıyla zaten öyle acayip kilolu değilsin ama önemli olan kendini nasıl hissettiğin.. zayıflamak istemene bakılırsa biraz daha kilo vermen kendini daha iyi hissettirecek, o yüzden kendini koyverme lütfen.. ayrıca biz seni aramızda görmek istiyoruz, yer işgal ettiğin falan yok..
2. miiiiiiiiceyce sen gayet güzel gidiyordun, oğluşun hasta olduğu için kendin güçsüz hissetmiş ve yemiş olabilirsin.. böyle durumlar insanın motivasyonunu bozuyor...
kendinize gelin bakayım.. ne biçim laflar onlar öyle.. hep beraber zayıflayacağız sonra da ikinci bebeleri yapacağız..
ben regliyim ondanmı böyleyim acabahadi kızlar toparlanalım 1 - 2- 3- hop hop hop hadi
regl dönemim yaklaşıyo veremiyorum bende ama pes etmek yok
bu ara hiç bişi yapasım yok maalesef
ya birbirimizi dürterek toparlanalım yada takıma kepenk vuralım
ceyce sen gayet güzel gidiyordun, oğluşun hasta olduğu için kendin güçsüz hissetmiş ve yemiş olabilirsin.. böyle durumlar insanın motivasyonunu bozuyor...
kendinize gelin bakayım.. ne biçim laflar onlar öyle.. hep beraber zayıflayacağız sonra da ikinci bebeleri yapacağız..