**10.TAKIM 228.ETAP**sezilmel(59.6
tutku(60.8
ceyce(80.5
frangipani(72.7
cemre2010(58.3) geri dönmek üzere ayrıldı
mywish89 (73.4) kendi isteğiyle ayrıldı
ayçaece (66.0) geri dönmek üzere ayrıldı
tecnesyum(89.5
tuna08(81.7
duru81(76.9
dinmeyen
celudar
daesi
10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI
CELUDAR DEASDİ VE DİNMEYEN..GECEN HAFTAKİ BASLANGIÇ KİLONUZ NEYDİ
Canım ben 65 ile başlamıştım. Ancak bana kızacaksınız belki 3 haftadır tartılamamıştım. Henüz aldım baskülümü ve bu akşam tartıldım 60.8 çıktı.
ceycam allah gönlünüze göre versin..
frangicim yarın sonucları hazırla sırası bizm takımda.. yarın iş bölümü yapalm mı vakit yırabilirmisin malum yarın tutkuya gdiyoruz...ya biizm listeyi hazıra yada sonuc listelerini ikisinden birine orda vakit ayırırım ben
sağol canım iyiyiz çok şükür...
döndük ama bütün senenin yoğunluğu birikmiş sanki... acil yapmam gerekenleri yaparken sürekli acil başka şeyler çıkıyor valla..
ceycam allah gönlünüze göre versin..
frangicim yarın sonucları hazırla sırası bizm takımda.. yarın iş bölümü yapalm mı vakit yırabilirmisin malum yarın tutkuya gdiyoruz...ya biizm listeyi hazıra yada sonuc listelerini ikisinden birine orda vakit ayırırım ben
Ne güzeeel 3 haftada 4.2 kg mı verdin yaniDarısı başıma inşallah
kızlar ben müsadenizle takımdan ayrılmak istiyoruuumm
çok teşekkür ederim ama elemanım işten çıktı ve yoğun olduğum için giremiyorummmm
kendinşze iyi bakın kızlarr
bu hafta dökülüyoruz kızlar. frangi canım ben son haline getirdim öğleden sonra bende çok yoğunum canım. sezimelin teli fln varsa arasan aşekerim onları kilolarını bildirmemişler eeeee tabi malum tutkuda çok yiyecekler yaa onlardanda bu hafta umutlu değilim ben ama