sende mi???
bu ara hiç bişi yapasım yok maalesef
Ya birbirimizi dürterek toparlanalım yada takıma kepenk vuralım
günaydın herkese cok pis açım
Bu ara psikolojim fena bozuk
bu ara frangi cuma listeyi kim yapcak52:
Arkadaslar cuma günü frangi ve tutku bulusucaz listeyi yapabilecek bi arkadas arıyorum
siz her cuma yiyin güzel şeyleri bana karşıdan baktırın baktırın sonra listeyi bana yaptırın çook adaletsizsiniz banada yaptıklarından kargolarsan ben yaparım canım daha doğrusu yapmaya çalışırım
günaydın herkese cok pis açım
bu ara psikolojim fena bozuk
bu ara frangi cuma listeyi kim yapcak52:
arkadaslar cuma günü frangi ve tutku bulusucaz listeyi yapabilecek bi arkadas arıyorum
canım ben 12'ye kadar ofisteyim, kızlar bana erkenden gönderirse kiloları vakitlice kardeş takıma gönderirim.. sorun değil..
tamam iremcim o zaman bildirim saati 11dir sen hazırlasın 12 ye kadar..cok saol canım.
Arkadaslar yarın 11 e kadar bildirim yapılsın bildirim yapmayan kilo bildirmedi olarak işlenecek
bu arada merhaba kızlar, selamsız sabahsız girdim olaya... Bizim patron salı yurtdışına gidecek, bir sürü rapor istedi.. Kafayı kaldıramadım daha..
Dün yediklerimi de yazayım..
Sabah : şekersiz kahve
kahvaltı: 1 dilim tam buğday ekmek, domates, salatalık, peynir
öğle: çorba, cacık, sebze soslu piliç ızgara
akşam: Zeytinyağlı taze fasulye, bir çöp tavuk şiş, yoğurt
Sezilmel kız neler yapıon kızlara ? Az kalorili şeyler yap şekerim.şahsen ben orda olsam kaloriye fln bakmaz götürürdümde
su an bişi yom ceycem peynir zeytin ahahahahaha
sende gelsene yaaaaa
sezilmel domates, peynir, salatalık, zeytin.. tamam işte.. yeşil salata da olur
gerçekten öyle kalorili şeyler istemem ben, diyeti bozmayayım oyun grubu niyetine.. :26::26:
belki cuma iyi bir kiloda çıkarsam ufak bir kaçamak yaparım