Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün yediklerim...
Sabah ballı sirkeli su, bir simit.
Öğlen tost ( ketçap ve mayonezliydi mecburen yedim :KK43: ) ve şekersiz çay.
Akşam bir porsiyon balık ve yarım simit...

Canım sanırım dahiliye bakıyo o yönlendiriyor diyetisyene gerek görürse.Hormonal bi sorun varsa endokronoloji de olabilir diye düşünüyorum.Randevuyu veren görevliye bi sor istersen.

Teşekkür ederim. Diyetisyene gitme işini biraz ertelemem gerekti.

Ek olarak yediklerim, hatta şimdi yiyorum :)
Bir elma, biraz siyah üzüm, çeyrek ayva ve yarım nar..
Yatmadan da süt içeceğim.

selam kızlar

bugünkü menümm

kahvaltı 5kaşık nesfit 1 bardak süt

ara 1 süt birkaç beyazleblebi

yeşilçay

öglen tonbalıklı salata 1 dilim ekmek

ara 1 greyfurt 1 erik beyaz leblebii

akşam(olan oldu eşim fırından buram buram sıcak ekmek aldı yemekler iyiydi ama kepek akmaği olmayınca 2 dilime yakın beyaz sıcakkkkk ekmek yemişimdir kızlarr)

1 tabak mercimek çorbası
yumurtalı ıspanak yoğurt

ara yarım elma

akşam ekmek olamasa idi bugün süper bir gündü yinede bilmiyorum bu ekmek olayı işi çok bozmuşmudur

sevgiler

Bugünkü menüm:

Sabah
Nesfit yağsız sütle

Öğle
7 kaşık kısır
1börek

Akşam
100 gr çörek
Şekersiz çay

50 dk pilates,yarım sa yürüyüş

iyi akşamlar kızlar... bugün fazla yedim yaa aslında hep fazla fazla yazdım gramlrı ama karnım cok tok yaa ondan şişmişim gibi geliyo.. kalori fazla gözüküz kenimi frenliyim diye fazla yazıyorum hep bugün spor yapmadım önümüzdeki 3 gün full yapıcam :KK16:
2011-10-18 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Bitter Çikolata 20 GRAM 144
[2] Muz 0.2 ADET 20
[3] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
[4] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[5] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168
[6] Pide 30 GRAM 79.8
[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[8] Bal 20 GRAM 63
[9] Kaymak 20 GRAM 41.6
[10] Doygun Tam Buğday Ekmek 50 GRAM 96.5
Toplam : 1118.4 kal

selam kızlar

bugünkü menümm

kahvaltı 5kaşık nesfit 1 bardak süt

ara 1 süt birkaç beyazleblebi

yeşilçay

öglen tonbalıklı salata 1 dilim ekmek

ara 1 greyfurt 1 erik beyaz leblebii

akşam(olan oldu eşim fırından buram buram sıcak ekmek aldı yemekler iyiydi ama kepek akmaği olmayınca 2 dilime yakın beyaz sıcakkkkk ekmek yemişimdir kızlarr)

1 tabak mercimek çorbası
yumurtalı ıspanak yoğurt

ara yarım elma

akşam ekmek olamasa idi bugün süper bir gündü yinede bilmiyorum bu ekmek olayı işi çok bozmuşmudur

sevgiler

beyaz leblebi harika birsey ben önceki kilolarımı beyaz leblebi sayesinde verdim sayılır cok tok tutuyor

Günaydın

Dün
sabah
2 dilim 7 tahıllı ekmek,
peynir, maydanoz, çay
ara elma
yeşil çay
7 otlu çay

öğle
ezogelin çorba,
bol salata,
yoğurt,
2 yemek kaşığı barbunya pilaki,

ara armut
yeşil çay

akşam
sütlü domates çorbası
3 yemek kaşığı kıymalı patates yemeği
fırın makarna (bunu abarttım ühühühüh)

bu sabah
2 dilim çok tahıllı ekmek
peynir
domates
maydanoz vee yeşil çay

Son düzenleme:
Günümüz aydın ve kalorisiz olsun kızlar :KK34:

SABAH : 1 adet kaşarlı , domatesli tost ve 1 bardak çay

ARA : 1 adet mandalina

günaydın kızlar ben nestle nesfit yıyorum 2 ögün bakalım yararlı olacakmı aksamıda hafif geçirmeye calısıyorum

selam kızlar dün annemdeydim giremedim..ne var ne yok bakalım.

yediklerimi yazim

sabah
sahand 1 yumurta
1 dilim tb ekmeği

öğlen

1porsiyon hamsi kızartma
2 yk karnıbahar yemeği

ara
nescafe
2 adet hanımeller

akşam

3 yk sossuz makarna
1 yk taze fasülye

20 dk yürüdüm :KK43:

selam kızlar dün annemdeydim giremedim..ne var ne yok bakalım.

yediklerimi yazim

sabah
sahand 1 yumurta
1 dilim tb ekmeği

öğlen

1porsiyon hamsi kızartma
2 yk karnıbahar yemeği

ara
nescafe
2 adet hanımeller

akşam

3 yk sossuz makarna
1 yk taze fasülye

20 dk yürüdüm :KK43:

cok güzel canım ama ilk sossuz makarnayı sonsuz makarna okudum ahhahhahhaaa

Merhaba Kızlar,
İnşallah ben de bundan sonra sizin aranızda olacağım.

18 Ekim Salı
boy : 172 kilo : 72.7 öncelikli hedef : 62 , bir 10 kilo vermem gerek en az bunu da 3 4 ayda yapmak istiyorum
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek , 3 siyah zeytin , 1 parça beyaz peynir , çeyrek simit ( annemler kahvaltıya gelirken getirmis araya girdi hain simir :)
Siyah çay

Ara : Çilekli yeşil çay
Ara 2: 2 şekerli türk kahvesi ( normalde türk kahvesi icmem sekersiz icemedigim icim , gene annemlere eslik edince boyle oldu)

Öğlen : Dısarıda oldugumdan ve zamansızlıktan yarım porsiyon kusbasılı pide artı ayran

Aksam : Ton balık artı mısırlı yesil salata

15 dk bisiklet + 45 dk kosu bandı ( gun icerisindeki kacamaklarımı affettirmek icin )

19 Ekim Çarşamba :
Kilo : 72.3 Hedef: 62 kg Kalan : 10.3 kg

Sabah :
1 dilim ev yapımı salca sürülmüs ekmek
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin
Siyah çay

Öğlen:
Kumpir + Cola Zero ( şu kola askından kurtulabilmem gerek )

Akşamı güncelliycem ilerleyen saatlerde .

Son düzenleme:
frangapanicim hosgeldin..gecmiş olsun canım o zaman bu hafta spordan muafsın canım
dinmeyen bu hafta listeye girmedin maalesef ama bu hafta paylasımına göre listeye girersin

hoşbulduk canım.. inşallah ben de listede olacağım çok yakında :KK52::KK52:

ben dün akşam oğlumun azizliğine uğradım ve giremedim topiğe.. onu uyttuktan sonra ütümü bitirip yaacaktım size ancak uykuya saat 22.30 gibi yatmaya karar verdi, babayı da yanımıza istedi.. gece bir kalktım saat 1.30 olmuş, hep beraber uyumuşuz.. ondan bugün yazıyorum yediklerimi..

sabah: şekersiz sütlü kahve
kahvaltı : şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kk beyaz peynir, 2 çay kaşığı zeytin ezmesi
öğle: ezogelin çorba, fırında tavuk, cacık
akşam: tarhana çorbası, 3 adet ızgara köfte, salata, yoğurt

ben dün akşam oğlumun azizliğine uğradım ve giremedim topiğe.. onu uyttuktan sonra ütümü bitirip yaacaktım size ancak uykuya saat 22.30 gibi yatmaya karar verdi, babayı da yanımıza istedi.. gece bir kalktım saat 1.30 olmuş, hep beraber uyumuşuz.. ondan bugün yazıyorum yediklerimi..

sabah: şekersiz sütlü kahve
kahvaltı : şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmek, 1 kk beyaz peynir, 2 çay kaşığı zeytin ezmesi
öğle: ezogelin çorba, fırında tavuk, cacık
akşam: tarhana çorbası, 3 adet ızgara köfte, salata, yoğurt

30 dakika da tempolu yürüyüş yaptım gündüz, spor sayın bunu.. :KK9:

paylasım için cok haklısın 1 aydır elimden geleni yapıyorum canlandırmak için ama maalesef ama artık cezalarımız var paylasımda bulunmayanlar diskalifiye olacak

ben laf ettim paylaşım yok diye 2 gündür ben yokum ortada :KK17:
haklı sebebim var :)) bugun okulda koca amfi ye ders anlatmam gerekiyordu günlerdir ona hazırlandım çoook şükür bugun bitti de rahatladım..
umarım herkes iyidir

aaa bu arada bugun benim doğum günüm :)

günaydın kızlar ben geldim. sakin bir hafta sonu geçirdim geçen haftanın yorgunluğunu evde oğlumla oynayarak onla vakit geçirerek geçirdim ooohh çook iyi geldi. aahh bu arada oğluşuma haftasonu kurabiye yaptım börek yaptım bende oturup onunula beraber afiyetle yedim. tam stres atmış oldum anlayacağınız.:KK52:

iyi yapmışsın canım ya böyle anlara değer bence :)

dietisyen araştırıyorum

hangi şehirde bakıyorsun canım?

ohh ohh bu ne hafta sonu börekler yenilmiş :KK76:
hani sporlar nerdeee valla 3 gün spor yapmayana cezalar gecelecek ona göre yok işim vardı yan geldi camura battı kedi kaptı dağa kaçtı falan filan anlamam :KK52:

ya ben spor yapmıyorum ama haftada 2-3 gün ciddi anlamda yürüdüğüm oluyor. okuldan eve :) günde 10 km den fazla yürüdüğüm oluyor. en sevdiğim spordur. yakın zamanda yüzmeyede devam edeceğim. bir başlasam mutlu olacam epey :)

Diyetisyen için hangi bölüme gitmek gerek bilen var mı.. Üniversite hastanesinde doğrudan diyetisyen diye bir bölüm yok. Bilemedim nereden randevu alayım..

canım obezite diye bölüm oluyor bu aralar epey meşhur :) bir de o şekilde bak istersen..

Merhaba Kızlar,
İnşallah ben de bundan sonra sizin aranızda olacağım.

18 Ekim Salı
boy : 172 kilo : 72.7 öncelikli hedef : 62 , bir 10 kilo vermem gerek en az bunu da 3 4 ayda yapmak istiyorum
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek , 3 siyah zeytin , 1 parça beyaz peynir , çeyrek simit ( annemler kahvaltıya gelirken getirmis araya girdi hain simir :)
Siyah çay

Ara : Çilekli yeşil çay
Ara 2: 2 şekerli türk kahvesi ( normalde türk kahvesi icmem sekersiz icemedigim icim , gene annemlere eslik edince boyle oldu)

Öğlen : Dısarıda oldugumdan ve zamansızlıktan yarım porsiyon kusbasılı pide artı ayran

Aksam : Ton balık artı mısırlı yesil salata

15 dk bisiklet + 45 dk kosu bandı ( gun icerisindeki kacamaklarımı affettirmek icin )

aramıza hoşgeldin canım :)
azimli gördüm seni maşallah umarım bana da örnek olur :KK55:

bugün yediklerimi ne siz sorun ne ben diyeyim diyecğim ama :26:

kahvaltı: yok... sunumum vardı ona calısmaktan ve heyecandan hiiiç birşey yiyemedim..
annemin zoruyla 1 kaşık bal yedim zihnim açılsın diye :)

ara: 2 si 1 arada kahve

öğle: 1 tabak patates kızartması :)

akşam: 2 börek 1 dilim kadayıf 3 dolu kaşık sebze yemeği 4 dolu kaşık pilav

2 ufak çikolata 3 hurma

oyy oyy oyy :44:

ne olacak benim bu halim :KK5:

X