Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sanırım dahiliye bakıyo o yönlendiriyor diyetisyene gerek görürse.Hormonal bi sorun varsa endokronoloji de olabilir diye düşünüyorum.Randevuyu veren görevliye bi sor istersen.
selam kızlar
bugünkü menümm
kahvaltı 5kaşık nesfit 1 bardak süt
ara 1 süt birkaç beyazleblebi
yeşilçay
öglen tonbalıklı salata 1 dilim ekmek
ara 1 greyfurt 1 erik beyaz leblebii
akşam(olan oldu eşim fırından buram buram sıcak ekmek aldı yemekler iyiydi ama kepek akmaği olmayınca 2 dilime yakın beyaz sıcakkkkk ekmek yemişimdir kızlarr)
1 tabak mercimek çorbası
yumurtalı ıspanak yoğurt
ara yarım elma
akşam ekmek olamasa idi bugün süper bir gündü yinede bilmiyorum bu ekmek olayı işi çok bozmuşmudur
sevgiler
selam kızlar dün annemdeydim giremedim..ne var ne yok bakalım.
yediklerimi yazim
sabah
sahand 1 yumurta
1 dilim tb ekmeği
öğlen
1porsiyon hamsi kızartma
2 yk karnıbahar yemeği
ara
nescafe
2 adet hanımeller
akşam
3 yk sossuz makarna
1 yk taze fasülye
20 dk yürüdüm
frangapanicim hosgeldin..gecmiş olsun canım o zaman bu hafta spordan muafsın canım
dinmeyen bu hafta listeye girmedin maalesef ama bu hafta paylasımına göre listeye girersin
Frangı hoşgeldin canım
ben dün yediklerimi yazmasam çook iyi olacak aslında
paylasım için cok haklısın 1 aydır elimden geleni yapıyorum canlandırmak için ama maalesef ama artık cezalarımız var paylasımda bulunmayanlar diskalifiye olacak
günaydın kızlar ben geldim. sakin bir hafta sonu geçirdim geçen haftanın yorgunluğunu evde oğlumla oynayarak onla vakit geçirerek geçirdim ooohh çook iyi geldi. aahh bu arada oğluşuma haftasonu kurabiye yaptım börek yaptım bende oturup onunula beraber afiyetle yedim. tam stres atmış oldum anlayacağınız.
dietisyen araştırıyorum
ohh ohh bu ne hafta sonu börekler yenilmiş
hani sporlar nerdeee valla 3 gün spor yapmayana cezalar gecelecek ona göre yok işim vardı yan geldi camura battı kedi kaptı dağa kaçtı falan filan anlamam
Diyetisyen için hangi bölüme gitmek gerek bilen var mı.. Üniversite hastanesinde doğrudan diyetisyen diye bir bölüm yok. Bilemedim nereden randevu alayım..
Merhaba Kızlar,
İnşallah ben de bundan sonra sizin aranızda olacağım.
18 Ekim Salı
boy : 172 kilo : 72.7 öncelikli hedef : 62 , bir 10 kilo vermem gerek en az bunu da 3 4 ayda yapmak istiyorum
Sabah :
1 dilim kepekli ekmek , 3 siyah zeytin , 1 parça beyaz peynir , çeyrek simit ( annemler kahvaltıya gelirken getirmis araya girdi hain simir :)
Siyah çay
Ara : Çilekli yeşil çay
Ara 2: 2 şekerli türk kahvesi ( normalde türk kahvesi icmem sekersiz icemedigim icim , gene annemlere eslik edince boyle oldu)
Öğlen : Dısarıda oldugumdan ve zamansızlıktan yarım porsiyon kusbasılı pide artı ayran
Aksam : Ton balık artı mısırlı yesil salata
15 dk bisiklet + 45 dk kosu bandı ( gun icerisindeki kacamaklarımı affettirmek icin )