- 5 Kasım 2009
- 1.016
- 2
dünki yediklerim
2011-10-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mandalina 1 ADET 50
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Şeftali 1 ADET 60
[4] Domates 1 ADET 14
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Ekmek 3 DİLİM 195
[8] Muz 1 ADET 100
[9] Tavuk Şinitzel 50 GRAM 113.5
[10] Patates (kızarmış) 15 gr 42
[11] Kuskus Çorbası 2 porsiyon 255
Toplam : 976.5 kal.
30 tanede mekik cektim bugün fazla cekemedim karnım cok acıyor bu ara fazla abarttım galiba
canım herşeyden de yemişsin gayet güzel olmus kaloride az. ben de mi kalori hesabına dikkat etsem ya :44:
karın bölgesinde sorun varsa mekik iyi :) yavaş yavaş arttırsaymışsn keşke. birden yüklendin galiba :)
bugun kahvaltıya dışarıdaydım. 3 zeytin 3kk kadar peynir yarım poğaca ve çeyrek açma domates salatalık
öğle: patlıcanlı etli bir yemek :) 4 dolu kasık kadar 4 dolu kaşık da pilav ayran
akşam: 2dilim ekmek ve çikolata :)
çayın yanında da 4 tanecik çikolata yedim
boool boool yeşil çay form çay (sevdiğimden bol içiyorum her zaman)
yürüdüm ama çok değil.
bir de grupda paylaşım sıfıra yakın oldugu için kimseninde yazası gelmiyor sanırm. ama arkadaşlar burayı aktif hale getirebilecek olan yine bizleriz.
tamam herkesin işi gücü var (bu yıl okulda ders anlatımlarım+tez+kpds+ales+kpss+üds hazırlığım var benimde) ama bu da zorunlu olarak bulundugumuz bir ortam değil sonucta gönül birliğide olacak şekilde aktif olmayız.. biraz daha dikkatli olsak iyi olacak kanaarindeyim..
herkese hayırlı akşamlar..
Not: yazan olursa cevap yazmaya çalışırım fakat bu şekilde boş devam edecekse çarşambaya yetiştirmem gereken bir sunumdan dolayı bugun daha fazla yazamıycam...