Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tebrikler canım benim maşallah Süpersin

21 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ

moni 102 >> hedef 99,9 >>
Gulhan1 57,5 >> hedef 57>>
Nergis 35 62,5 >> hedef 62 >>
sara_28 77,5 >> hedef ? >>
gezegenfeza 74>> hedef ?>>
Antepia27 119,7
>> hedef 116,9 >>
Mthn83 82,6
>>hedef 82 >>
Lonely single girl 74,2>> hedef 72,5>>
R reklam 69,2 >> hedef 68,2>>
@Canevim 71
>> hedef 59,5>>
Efillim 76,5
>> hedef 75,8>>
@Ecrinya 87,7
>>hedef ? >>
Gizemm0 59,2
>> hedef ?>>
N nairobi 88 >> hedef 86,5 >>
N nairobi 87,1>> hedef 86>>
L lida 60,5 >> hedef 59,8>>
oynakbasi34 124,5 >>hedef 123,5>>

sara_28 gezegenfeza @Ecrinya Gizemm0 kızlar bu hafta ki hedeflerinizi yazın

Dün biraz dediğin gibiydi. Bugün sıkı tutuyorum inşallah

Aynen öyle..sivi tüketim kurallarina dikkat edilmesi lazim yoksa hazim sorunu oluyormuş midede...ben şu an aralikli oruç yapiyorum 16/6 ...yani ilk öğün 11 veya bazen 12...akşam yemeği 17..yada 18...intermittent fasting oluyor bu yöntem..youtubedede araştirabilirsin...15 martda nasib olursa Ahmet Apa beyin önerdiği diyete başlayacağim. .

Anl Geçmiş canım ben de yarından itibaren bu şekil de dikkak edicem teşekkür ederim canım benim sagol

Dün farkettim yine .insan uzun zaman sağliksiz şeylerden uzak durunca tìksinme oluyo...neskafedende tiksindiğimi farkettim dün..sanki cok fazla yanmaya yakin kavrulmuş acimsi bir tad aldim içerken....durum öyle görünüyorki mutvağimda bazi şeyler değişecek...

Aynen haklısın canım

Menümün üst kısmına yazmıştım.
73 olsun inşallah

Herkese merhaba nasılsın inşallah iyisinizdir.arkadaşlar bu hafta sıfır kaçamak yapıp takımımızı 1.yapmalıyız bunu önce kendine sonra size söylüyorum ve bu hafta 10 numara olacak menülerim gerçi kötü değildi ama daha iyi olacak ve sizden ricam lütfen menülerimi yorumlayın yanlışını doğrumu bileyim

Geçmiş olsun canım herşeyin başı stres zaten

Bu hafta inşallah 77 olurum canım ama biliyosun benim troştlerden dolayı ödemim çok oluyo bi anda 3 kilo fazla bile olabiliyorum bu benim elimde olan bişey değil ama hedefim 77 olsun yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…