çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canımRabbim acil şifalar versin ...Aminnn
saol canım sana da geçmiş olsun. ultrason temiz çıktı tabi içim rahatladı ama ağrı hala devam ediyor. umarım en kısa zamanda geçer. çok zormuş. hassas bölge yaGeçmiş olsun canım benim bende öyleyim gögüs ve sol kürek kemiği agrı sı var memografi ve beyin cerrahi doktorlar la ugrsşıyorum mr ve sonuçlar bakalım hayırlısı ne olacsk sanada cok geçmiş olsun kardeşim
evet canım temiz çıktı. saolasınyst38post: 62775912 .!.:Ultrason temiz mi çıktı sevindirici birşey
Bunla geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımbenim biraz sağlık sorunum var. göğsümde şiddetli bir ağrıyla uğraşıyorum. ultrason temiz çıktı. eee dedim doktora. stres yapar dedi. bitkisel alternatif yöntemlere başlayacağız. ne zormuş yaa ilk defa başıma geliyor.
Tamam güzelim cok saqoL gelecek hafta bu açığı kapatırcam inşhayır çıkmadın ama kurallara uyman gerekiyor canımcım, ilk sayfamızı incelemeni, yarışma ve takım hakkında bilgilenmeni istiyorum.
mesela cuma günü bildirim çin çok önemlidir ve erkenden yapılmalıdır.
Kaptanım sen yoksun diye çok panikledim bugün beni bida yanlız bırakma
Diğer takımlardan bize kimse gelmedi mi?
Su perisi gelecek sanıyordum
Kızlar, yarışmaya yeni kural gelebilir
Şöyle ki: kilo bildirimi tartı fotolu olması gündemde. Eğer böyle bir kural zorunlu hale gelirse, bildirimini tartı fotosu ile yapamayacak var mı?
Fikirleriniz nelerdir?
Ben yaparımKızlar, yarışmaya yeni kural gelebilir
Şöyle ki: kilo bildirimi tartı fotolu olması gündemde. Eğer böyle bir kural zorunlu hale gelirse, bildirimini tartı fotosu ile yapamayacak var mı?
Fikirleriniz nelerdir?
Tamam bundan sonra saate bakarımyürüyüşün saatini yazarsan sevinirim, hesaplamam kolay olsun canımcım.
Tabi atarız hatta daha iyi olurKızlar, yarışmaya yeni kural gelebilir
Fikirleriniz nelerdir?
Kızlar, yarışmaya yeni kural gelebilir
Fikirleriniz nelerdir?
benim biraz sağlık sorunum var. göğsümde şiddetli bir ağrıyla uğraşıyorum. ultrason temiz çıktı. eee dedim doktora. stres yapar dedi. bitkisel alternatif yöntemlere başlayacağız. ne zormuş yaa ilk defa başıma geliyor.
Geçmiş olsun canımçok teşekkür ederim
saol canım sana da geçmiş olsun. ultrason temiz çıktı tabi içim rahatladı ama ağrı hala devam ediyor. umarım en kısa zamanda geçer. çok zormuş. hassas bölge ya
evet canım temiz çıktı. saolasın
Hedefim 75.821 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ
moni 102 >> hedef 99,9 >>
@perihan00 57,5 >> hedef 57>>
@Ekrl 62,5 >> hedef ? >>
@sara_2877,5 >> hedef ? >>
gezegenfeza 74>> hedef ?>>
Antepia27 119,7 >> hedef ? >>
@yst38 82,6>>hedef ? >>
Lonely single girl 74,2>> hedef ?>>
R reklam 69,2 >> hedef ?>>
Esmeray34 71>> hedef ?>>
Efillim 76,5>> hedef ? >>
@Ecrinya 87,7>>hedef ? >>
Gizemm0 59,2>> hedef ?>>
N nairobi 88 >> hedef 86,5 >>
N nairobi 87,1>> hedef ?>>
L lida 60,5 >> hedef ?>>
oynakbasi34 124,5 >>hedef ? >>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?